Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Не знаех за Перон ,но по метода на изключване е тя.

# 166
B и D ми отпаднаха веднага. После можех да спекулирам, ама сега ми е лесно като знам да кажа, че съм щяла да позная. Все пак ако го няма стресът за Ева Перон е с повече аргументи.

Иначе плешото ми харесва - не се лигави, не се преструва, че разсъждава и знае.

# 167
  • Манчестър
Нямам време да гледам напоследък, но от писаното тук се информирам доволно.

# 168
  • тук, на мястото си
И аз съм така, къде гледам на повторение, къде въобще не гледам, но тук редовно чета.

# 169
  • София
Изгледах сега вчерашния епизод.

Буковски де, уф. Можеше да си вземе сигурната сума ако беше по-смела жената. Жалко. Нищо де.

Момчето с много лесни въпроси до Бейб Рут, където обаче можеше да отговори ако бе вкарал логика със зелевия лист. Иначе това е много известен факт, аз го знам, ама той е малък, а и бейзбола не е популярен у нас.
Изложи се много с отговора за САЩ. Как Куба ще изпрати армия в САЩ, хахахаха. Ангола беше тук, ама и това няма как да го знае, едва ли са учили за това в училище.

Мъжът с лесни въпроси до Ева Перон, но мислех, че и него ще отговори, защото си е известен факт.

# 170
Пентагонът е предлагал американската армия да окупира Куба за два часа,но Кенеди е отказал...

# 171
  • София
Котка Simple Smile

# 172
Е, как да не го знае де?! Онези смешни котета с вдигната лапичка.

# 173
Срещат се по много магазини и клатят лапата.

# 174
  • София
Оксфорд трябва да е, на над 90% сигура Simple Smile

# 175
Или американците в Харвард.

# 176
Нямам идея, но едни негри го практикуват от много отдавна, но скачат от издигнати платформи и си връзват краката лиани. Та бънджито не е измислено, а заимствано.

# 177
За петолъчка съм.

# 178
  • София
Най-логичното нещо е да е петолъчката, аз бих исках 50 на 50 и ако остане тя ще стрелям с нея Simple Smile

# 179
Ей,не може да не направят комунистическа пропаганда..!

Общи условия

Активация на акаунт