Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Пиърс Морган го помня от Стажантът и знам, че е водещ, но въобще не знаех, че се е занимавал със спорт...

# 256
  • София
Фар трябва да е. Веднага го казвам. :о

# 257
Александрия - библиотека. Много лесен въпрос.
Я, фарът бил!

# 258
  • In The Middle Of Nowhere
Но от 7те чудеса е бил фарът, не библиотеката 🙂

# 259
# 260
Как можа да изгори на такъв въпрос!

Сега миската ще ни изненада ли? Simple Smile

# 261
Тази с короната много ме дразни, каква е идеята? Да я побутнат да докаже, че е и умна и начетена ли?

# 262
Желая й успех, малко тъпо, че са я накарали да дойде с тази корона и да играе с нея... Joy Но тя е чудесна, какво и всички арменци.

Тази с короната много ме дразни, каква е идеята? Да я побутнат да докаже, че е и умна и начетена ли?
Не не, те ги карат, ако разберат нещо интересно за тях. Една позната я бяха накарали да отиде с носия, защото разбраха, че се е омъжила така, но после неочаквано се обадиха да не идва така..https://

# 263
  • София
Е, КЗК трябва да е.
Уф, много е секси. Simple Smile

# 264
Не знае комисия за защита на потребителите и комисията за защита на конкуренцията... И Съвета за електронни медии...

# 265
Много голяма и много бяла птица! Направо онемях.

# 266
  • In The Middle Of Nowhere
Наистина е много учудващо за голяма жена с висше образование досега да не е чувала за КЗП 🤨 Хайде КЗК по може, но има ли човек като потребител да не знае кзп... Май и за конпи нищо не каза... Интересно как ще е на следващия въпрос.

# 267
  • София
Генетиката.

# 268
Тя каза, че не гледа новини, но за да се пускат жалби, не е нужно да гледаш новини... Аз веднъж писах и на СЕМ, във връзка с едно предаване...

# 269
Олеле, ако било от област генетика, трябвало да е Генотип, а не фенотип… не мога просто Frowning

Общи условия

Активация на акаунт