Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 580
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • на село
И аз гледам и ме е яд, че отпаднаха на въпрос, който дори аз знаех Blush

# 571
То ще е много тъпо ако са фалшиво лесни. Много по-издържано е да са трудни, но да им е подсказано. Така ще изглеждат умни и всичко ще е и забавно за публиката, и ще изглежда ненагласено.

# 572
  • София
Добра сума заработиха. 😊
17 000 лв. от едно предаване само. 5+2+10 хилки.
Бабинова ми хареса, както и Лулчева и Ники като тандем, нищо че те допринесоха за каузата с най-малко.

# 573
  • София
На мен партньорът на Силвия не ми хареса. В началото можеха да си спасят единия жокер, ако и се беше доверил.

# 574
Браво на Весела!Хареса ми.

# 575
И аз искам първо да поздравя Весела Бабинова, която показа доста добри и разнообразни знания и мен лично ме впечатли.

Относно въпросите, ще коментирам само именно техния за 20 000лв. понеже адски много ме е яд, че не го познах. Сетих се, че става дума за синът на Иван Срацимир, който бяга, след като пада Видинското Царство и даже прави много известно въстание, в началото на 15 век, в опит да освободи териториите ни. Само че, името  ми избяга. След като отворих да видя, видях, че въстанието се казваше на "Константин и Фружин" и още повече ме хвана яд, понеже въпрос за него имах на матурата ми по история, макар е вече в неособено близкото минало Laughing.

# 576
Трябва да има класация за най-тъпо прочетени въпроси на телефонния жокер.

# 577
Старае се човекът,но пък правилно налучка верния отговор.

# 578
Все пак... "Отвори Ю туб и напиши "Аз в зоопарка""??!!

# 579
Все пак... "Отвори Ю туб и напиши "Аз в зоопарка""??!!
И после "тогава защо е зададен така въпросът"  😅

# 580
Да - затова се учи четене с разбиране Wink

# 581
  • София
Добра игра на екипа с Пимпирев! Но последния въпрос (Брунхилда от Вагнеровия опус опери) и аз не го предположих - бях също за Тоска.
Но онова с камъка от Луната, бях сигурен, че ще да е точно тъй.

# 582
А къде е Билалов ?!

# 583
  • София
Той си беше домакин миналата неделя. В оставащите 6 (плюс днешната) звездни игри водещи ще са различни хора.

# 584
Изтървах Пимпирев Sad Ще го гледам онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт