ПАРИЖ - 18

• 32 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Berlin
Ами пак същото общо взето, но от страна на доставчика, който ползват за плащане. Не е във вас проблемът, а в сайта.

# 106
  • В полите на Витоша :)
Google -> is paris 11th arrondissement safe area и се вижда. Може би няма хора, отсядали в тези райони и съответно мнения, но това не означава, че районът е зле.
Лично аз например бих търсила в 1 - 6 район и около опера Гарние, но защото харесвам по-централни места за нощувки по принцип и бих избягвала Сен Дени.😂 Но пък за последния имаше и положително мнение в предната тема.

Благодаря, abs.
Чела съм за всеки район поотделно, и първия пост също, но се надявах да получа информация от личен опит.
Исках да сме в 5 район, Латинския квартал, но там има много малко места за настаняване, а за нашите дати повечето свободни са доста над бюджета ни. Затова се насочих към 13-ти.

За багажа се оправих, намерих къде да го оставим, но никъде не намирам размери на клетките, за да преценя дали ще се събере големият куфар Sad Явно на място ще трябва да проверим, няма да стане с предварителна резервация.
Здравейте
Какви са възможностите за оставяне на багаж , в кои части на града има клетки.ни ще сме с раници и малък куфар.След като слезем на Порт Майо ще се придвижваме към централната част на града.там има ли къде ?

Здравейте,
На по-големите гари има клетки. Ето тук гледах: https://en.parisinfo.com/transport/73384/Consignes-dans-les-gare … -parcs-de-loisirs

# 107
  • Варна
Най - много се чака за Кулата и Версай , за Лувъра са мн.каси и за Орсе се купуват билети за 10 - 15 мин. само да не е уйкенд или празник , тогава е навалица , то това важи за навсякъде де.

# 108
А за операта как стои въпроса с билети ли се влиза.
И и добре ли е предварително да се вземат?

# 109
  • В полите на Витоша :)
Аз пак с въпрос за настаняване - в Монмартр до гробището спокойно ли е, късно вечер можем ли спокойно да се прибираме с дете?

# 110
Някой пита за билети за Версай само за парка. Има си такива билети:
https://en.chateauversailles.fr/plan-your-visit/tickets-and-pric … 2023&visite-tid=1
Musical gardens ticket 10E за възрастен Simple Smile

# 111
  • В две мъжки сърца
Благодаря! Взех вече и за двореца, явно трябва да го видим!:grinning:
С тези билети от различен вход ли влизаме? В смисъл нали като са купени онлайн, не трябва да чакаме на опашка за билети и спестяваме време, или съм в грешка?

# 112
  • Варна
А за операта как стои въпроса с билети ли се влиза.
И и добре ли е предварително да се вземат?
да
няма опашки
във Версай са различни входове
щом имате онлайн билети си влизате

# 113
  • ВАРНА
Точно за Версай гледах билети току що. Планирам посещението да е в неделя с билет паспорт. Предната вечер ще сме на концерт и не ми е изобщо ясно в колко часа ще свърши и колко трудно ще е ставането сутринта в неделя, но се надявам адреналинът да си каже думата Simple Smile

# 114
Момичета,с онлайн билети за Дамата за втори етаж и до върха колко време можем да стоим там,идеята ми е по светло да разгледаме,да видим и магазините/ако правилно съм разбрала,че има/ и после да вечеряме там.

# 115
Колкото време искате може да стоите.

# 116
Колкото време искате може да стоите.
Много мерси 💐

# 117
  • София
Ако някой е успял да вземе билети на място за върха на Айфеловата кула през последните 2-3 седмици, може ли да сподели колко е чакал и по кое.време на деня е успял? Също се интересувам дали в момента има проблем с големи опашки и закупуване на билети на място за разглеждане на Операта, Пантеона и Сен Шапел.

# 118
  • В две мъжки сърца
Ох, чак сега схванах, че с карта Навиго ще пътуваме от понеделник, но ние пристигаме в неделя сутринта. Какво да ползваме за метрото - единични билети за всеки ли да си купуваме? И  един билет до крайната цел ли е, или на всяко прекачване нов, или ако излезем от метрото, тогава нов взимаме?

# 119
Купете си карнет.Ако не излизате извън метрото само един билет е нужен.

Общи условия

Активация на акаунт