Дисниленд Париж - тема 6

• 36 850
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Инсталирах App IDF Mobilites, с който да мога чрез телефона да си купувам билети за градския транспорт,само не ми е ясно дали мога да купя не само за мен,но и за мъжа и детето... Някой има ли опит? Все още не мога да се ориентирам какъв вид транспорт ще ни трябва! Първият ден ще се мотаме в центъра,хотелът ни обаче,е близо до Дисниленд.

# 736
  • Sofia
Здравейте,

Разглеждах резервацията си и намерих подробности, които мисля, че ще са полезни за хора, които обмислят ходене до Дисни. Слагам ги тук
Скрит текст:
Disney Hotel Cheyenne

Practical information:
Free 24-hour luggage storage
Free parking
Free shuttle to the Parks

Woody's Roundup Standard Room'

Equipment
Free baby cot (Limited to 1 per room. On request and subject to availability)
Hair dryer (on request, subject to availability)
Radio
Air conditioning
Fan
Kettle
Disney and International TV Channels
Safe
Phone

Имам и един въпрос на който не намирам отговор Simple Smile
До колко часа работи шатъла?
В деня на напускането на хотела ще оставим багажа си в стаята за багаж, мисля до вечерта да сме в парка, дори да гледаме шоуто за затваряне и след това да отидем до хотела да си вземем багажа и с шатъл да стигнем до RER A, с който да отидем да нощуваме на 3 спирки от Дисни в B&B HOTEL Marne-La-Vallée Torcy.
Ще има ли шатъл по това време от хотела до гарата?

# 737
  • На планетата Земя
Angala, нямате проблем. Ако наистина след шоуто не се мотаете по магазините, а направо тръгнете към хотела (дори може пеша да сте по-бързи, защото шатълът към хотела ще е препълнен и може да не се вредите в първия), ще можете да се върнете на гарата.

# 738
Здравейте отново. С наближаването на нашето пътуване се замислих, че децата ми май не са гледали доста от филмчетата на Дисни, а трябва. Все пак като видят някой от героите е добре да го свържат с филм, който са гледали. По какъв начин  да се сдобия с тях и да им ги пускам вкъщи?

# 739
  • На планетата Земя
Вижте по бг сайтовете (filmi2k, vsi4kifilmi, filmizip, filmifen и подобни). Там има дисни филми.

# 740
  • Berlin
Disney+ би трябвало да ги има.

# 741
  • На планетата Земя
Така е, но каналът е платен, а и по спомен няма българско аудио и субтитри, което може да е проблем за децата.

# 742
Изминаха 20 години от първото ни посещение на Дисниленд. Тогава му викаха по-често Евродисни. Гледахме и вечерния парад, а "принцесата" блондинка, която забавляваше децата, беше много красива, славянка, може би.

# 743
  • София
Така е, но каналът е платен, а и по спомен няма българско аудио и субтитри, което може да е проблем за децата.
Може да се плати за месец, около 15 лв., не е кой знае колко скъпо, вместо да се мъчи с гадните сайтове с постоянни реклами. Наистина няма български превод, нито субтитри, но моето дете предпочита така, защото преводачите по някога не схващат смисъла и съвсем изменят шегата Simple Smile Та, ако говори прилично английски даже е по-добре детето да слуша оригиналното аудио Simple Smile

# 744
  • София
Здравейте,
Ще купувам билети за Дисниленд и се чудя за 14 годишен младеж за кой парк да взема. Ще бъдем само 1 ден и вече се обърквам, след толкова четене кой е по-подходящ. Мислих да взема билети за двата парка, но разбрах, че двата парка за един ден е трудно да се разгледат.

# 745
  • Карлово
Дали да не разгледа клипчета в тубата и да реши какво му допада повече.
Моите хора са на 14, 25 и по-голям човек, които искат да ходят и засега са се спрели на този с атракциите.
Аз нямам интерес и няма да ги придружавам.

# 746
Те и двата парка са с атракции - основния е по-приказен и с мнооого повече избори на атракции и също с "черешката на тортата" - светлинного шоу в края на деня....а втория парк - студията просто е по-малък, но и там има атракции, някои от които се водят "най-адреналинови"....според мен при добра организация и в един ден могат и двата да се видят, ако и няма да се повтори ходенето там никога повече, просто трябва да се види всичко Bowtie

# 747
  • София
Здравейте,
Ще купувам билети за Дисниленд и се чудя за 14 годишен младеж за кой парк да взема. Ще бъдем само 1 ден и вече се обърквам, след толкова четене кой е по-подходящ. Мислих да взема билети за двата парка, но разбрах, че двата парка за един ден е трудно да се разгледат.

Аз бих препоръчала да вземете и за 2та парка. Ние бяхме 3 дни, но в 1 ден обикаляхме и в двата парка, то разстоянието между тях не е голямо. И в двата има по-екстремни атракции, които ще са му интересни.
Понеже ще е за един ден, мисля че си заслужава за някои от атракционите за които много се чака, като Crush's Coaster в студиата и Big Thunder Mountain в основния парк (в момента е в ремонт) да му вземете Premier Access. Така поне ще спести време от чакането и ще може да види и да се качи на повече неща.

# 748
  • софия
Прочетох съветите относно подходящ период за пътуване до Дисниленд,нооо имам възможност за юли или септември. Разбирам,че септември е добрата опция, но толкова съм нетърпелива, че все пак исках да се допитам за опашките и времето лятото и то 11-14.07 и дааа националният им празник, на който се пада пътуването обратно...Какво е вашето мнение?
За храненето - да включа ли пакет с вечеря в хотела ,който ще е от хотелите на Дисни или ще успеем в парка?

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:15 от ancheto33333

# 749
ancheto33333,

Миналата година бяхме точно тези дати в юли месец, хванахме и националния им празник. Имаше специално светлинно шоу по този случай, беше много пищно, красиво и въпреки многото народ - останахме  доволни.
През деня не е било адска жега, вечер си беше супер.
Не сме ходили по друго време честно казано и не мога да направя сравнение, но бяхме 4 пълни дни и успяхме да се качим на всичко и в двата парка, да изгледаме шоутата, бяхме букнали и ресторанти, та и за тях имаше време.

Общи условия

Активация на акаунт