СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 57 759
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Жабче, много силен клас!

# 286
За помагалата по математика, в училище са с Веди, сборника на Коала прес и Архимед. Част от задачите решават в клас, другото е за домашно. Учебник не ползват, само сборници. Математическа паралелка.

При нас мина пробния по мат в училище, един брой с 83 и един брой с 89 точки, като са били различни групи и едната твърди, че имало нерешима задача във втори модул (сбъркано условие). Среден успех на класа - 91. Има надежда...

Егати кое е това училище с 91 точки среден успех. Simple Smile

# 287
Най-накрая мога да си отдъхна с надежда, че все пак ще има 6-ца за годината по МАТ - днес са върнали класните и е с 6. На пробните няма блестящи резултати, но поне вече няма да мисля годишната оценка. Tada

# 288
  • Някъде там...
В паралелка с подбор сме, математическа, с изпит след 4 клас. В 6 клас имахме 22 пълни отличника от 29 деца. Имаме деца на национален кръг на различни олимпиади, както и класирани там в топ 5. Много си харесвам класа на децата. И затова така драпам, ако може, пак в такъв да попаднем...

# 289
В паралелка с подбор сме, математическа, с изпит след 4 клас. В 6 клас имахме 22 пълни отличника от 29 деца. Имаме деца на национален кръг на различни олимпиади, както и класирани там в топ 5. Много си харесвам класа на децата. И затова така драпам, ако може, пак в такъв да попаднем...
Ехааа, деца мечта. В класа  на дъщеря ми почти всички са "енергоспестяващи"

# 290
Тезата е била от " Неразделни" , преразказът не е бил затрудняващ, но първият модул е бил с доста капани.
3-ма възрастни и 1 дете спорихме за отговорите на няколко въпроса. Дано да са верни на детето, но аз определено не бих могла да взема 65 т. от такъв първи модул.
Същото сподели и дъщеря ми. Харесала е текста за преразказ. В първия модул каза, че е имало подвеждащи въпроси и се надява да е улучила верните отговори. Най-трудно ѝ е да определи кои думи са чуждици.

# 291
  • Sofia
И ние сме в същото училище, но работата на дъщеря ми я няма. Била в друг клас и никой не си прави труда да я информира за резултата. Чакаме от миналата седмица да "падне тавана". А детето чака с нетърпение и се тормози колко има, а когато разбра че я няма се разплака че само нейната липсава. Много пропуски има това училище откъм информираност. За сайта да не говорим!🤔
Относно пробният в Регалия на 14.05 мнението на наборката съвпада с общото - трудна първа част и лесен текст за преразказ.

# 292
  • Някъде там...
Sashy, съжалявам, че така се е получило. Дано се намери скоро, защото създават ненужно напрежение на детето.

# 293
  • София
Дойдоха потвържденията за последните пробни изпити, седнахме със синкото, направихме един предварителен филтър на файла с паралелките, купих вино, платих лагер за след изпитите и мисля, че вече аз нямам какво да допринеса съществено до първо класиране. Родителската среща предстои в края на май - предполагам там ще дадат заветните листчета, лична карта сме извадили, има и ученическа, о, май остана да купим черен химикал Simple Smile

# 294
Дойдоха потвържденията за последните пробни изпити, седнахме със синкото, направихме един предварителен филтър на файла с паралелките, купих вино, платих лагер за след изпитите и мисля, че вече аз нямам какво да допринеса съществено до първо класиране. Родителската среща предстои в края на май - предполагам там ще дадат заветните листчета, лична карта сме извадили, има и ученическа, о, май остана да купим черен химикал Simple Smile
Късмет !!!

# 295
  • София
Аз от ужас, че в последния момент ще забравя за пустата черна химикалка, от миналата година купувам по няколко всеки път, когато мина през книжарница (доста честичко). И въпреки това, вчера за пробния в Регалия едва успях да издиря една Joy

# 296
  • Някъде там...
И аз напоследък се запасявам с черни химикали. Joy
Хайде, не остана.

# 297
Боже, значи не само аз имам мания по черни химикали, миналата година били свършили покрай матурите и от септември 2022 току купя по някоя бройка, аз обаче предвидливо ги крия от седмокласника, ще му ги дам на 12 юни Simple Smile

# 298
А моята госпожица днес прави пробен в училище уж като на самото НВО - с бланките, с  пликчета в пликчета и не знам си още какво. Миналата седмица го проиграха по БЕЛ и ще заместят с този пробен изпит класната работа. Само преразказът им бил четен от квестор, но ги предупредили, че на самия изпит няма да е така. И тази седмица проиграват математиката, че даже и с черен химикал писали миналата седмица и тази пак такова е изискването.  По математика си приключиха всичко и това са вече тренировки за време и концентрация, по БЕЛ обаче имат още 2 произведения да вземат, българския го приключиха.
Не остана, само да са здрави децата и психически да издържат. Моята дъщеря уж казва, че не се е притиснила, даже и на пробни е ходила само по веднъж, но в същото време от няколко месеца се борим с дерматит, който не можем да открием от какво се причинява и лекарите казват, че се усилва от нервно напрежение, та явно си го изживява вътрешно. От друга страна не може да реши категорично какво иска да пише на първо място и това допълнително явно си я тормози.

# 299
  • София
И аз купувам черни химикалки още от септември. Обаче за беда на седмокласника му хареса да пише с тях и постоянно свършват. Joy

Общи условия

Активация на акаунт