СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Питах я защо така не са взели всичко, а тя ми обясни, че при частната учителка всичко е много подробно, съответно по-бавно и само там научава добре нещата, а в училище е някакво пълно недоразумение учителката. Не знаех и че никога не им била давала тези, преразкази и изобщо не споменавала подготовка за изпита, пей сърце. Това в уж "хубаво" училище 🙄
Ако се падне теза от По жицата ще си измисля нещо...но не беше това идеята.

# 271
Моят син посещава школата в Регалия и днес е на пробен изпит. Вчера взеха последното произведение " По жицата" в школата. Мисля, че няма да се включва това произведение. В училище са на "По жътва" иначе.

# 272
Здравейте, какви помагала използват  за подготовка. Вашите деца?

# 273
В училище по математика са със сборниците на Просвета, Коала и Веди. На курса по БЕЛ им искат да имат христоматия, а материалите им ги дава госпожата, но явно съм взела подходящо помагало, от което понякога имат домашно, защото девойката ровичка в купчината да си услужи с нещо и да се самопровери.   Напоследък ползват и Мудъл.   

# 274
В училище по математика са със сборниците на Просвета, Коала и Веди. На курса по БЕЛ им искат да имат христоматия, а материалите им ги дава госпожата, но явно съм взела подходящо помагало, от което понякога имат домашно, защото девойката ровичка в купчината да си услужи с нещо и да се самопровери.   Напоследък ползват и Мудъл.   
Ужас , кога успяват да обхванат и новия материал и да решават от  толкова много сборници?

# 275
При 9-10 часа математика седмично, успяват. Госпожата им не никога прекалява (според моето) и въпреки това, всяка година си минават сборниците.

# 276
При 9-10 часа математика седмично, успяват. Госпожата им не никога прекалява (според моето) и въпреки това, всяка година си минават сборниците.
Сигурно сте в математическа паралелка?

# 277
Костадинова31, какво е мудъл?

# 278
Костадинова31, какво е мудъл?
рони спомена moodle - вид обучителна платформа.
Аз имам питане относно преразказа втори модул - на изпита ще се чете от квестор или ще се слуша на запис?

# 279
Аз имам питане относно преразказа втори модул - на изпита ще се чете от квестор или ще се слуша на запис?
Слуша се от устройство. Няма да се чете преразказът от учител.

# 280
Гердани, отзиви от пробния в Регалия. Споделете го, когато ви го върнат, ако решите

# 281
Тезата е била от " Неразделни" , преразказът не е бил затрудняващ, но първият модул е бил с доста капани.
3-ма възрастни и 1 дете спорихме за отговорите на няколко въпроса. Дано да са верни на детето, но аз определено не бих могла да взема 65 т. от такъв първи модул.

# 282
Това е преразказа от вчера в Регалия:
https://offnews.bg/nashite-avtori/zdravka-evtimova-vilnejko-420907.html

# 283
Уф, прекалено депресиращ разказ!

# 284
  • Някъде там...
За помагалата по математика, в училище са с Веди, сборника на Коала прес и Архимед. Част от задачите решават в клас, другото е за домашно. Учебник не ползват, само сборници. Математическа паралелка.

При нас мина пробния по мат в училище, един брой с 83 и един брой с 89 точки, като са били различни групи и едната твърди, че имало нерешима задача във втори модул (сбъркано условие). Среден успех на класа - 91. Има надежда...

Общи условия

Активация на акаунт