СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 584
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
А на мен никой не ми дава 20 лева. Тюх! Joy
Има и някакъв зелен, не знам каква е разликата (освен че е малко по-евтин).
Можете да сравните. И двата имат описание на съдържанието.

# 151
Да си разсъждаваме така е тъпо. Казвате коя е школата и при какви условия става записването. Обичайно се подават заявления преди плащане. Вие направихте ли го?
Школата е Вектор. Записването е месец за месец, не се подава предварително заявление. Изрично питах може ли да се плати по банков път, т.к. нямам възможност да отида толкова бързо. Можело, с посочено името на детето, (март и април записах така), но то така или иначе трябва да отиде за номерата за ПИ. Плащам на 2-ри, а днес - при първа възможност - отива с платежното и йок. Ама 4 дни парите са им в сметката. Ми, според мен е несериозно. И без това  ми идва в повече това преиграване с школи, помагала, пробни и пр., та сега беше върхът.

# 152
Да ви питам, като ходят децата ви по пробни изпити, там обясняват ли им как се прибират листовете по пликове, къде какво надписват, белови...чернови. Моето ходи само в собствената си школа и там не им казват тези неща, притеснявам се да не се "омаже" в суматохата.
Не, не са разигравали момента с пликовете. Нито са им обяснявали къде може и къде не може да се пише. Единствено бланките за отговорите са били като изпитните и са ги предупредили да не излизат от кръгчетата.

# 153
  • ВАРНА
Да си разсъждаваме така е тъпо. Казвате коя е школата и при какви условия става записването. Обичайно се подават заявления преди плащане. Вие направихте ли го?
Школата е Вектор. Записването е месец за месец, не се подава предварително заявление. Изрично питах може ли да се плати по банков път, т.к. нямам възможност да отида толкова бързо. Можело, с посочено името на детето, (март и април записах така), но то така или иначе трябва да отиде за номерата за ПИ. Плащам на 2-ри, а днес - при първа възможност - отива с платежното и йок. Ама 4 дни парите са им в сметката. Ми, според мен е несериозно. И без това  ми идва в повече това преиграване с школи, помагала, пробни и пр., та сега беше върхът.
Вектор заслужават да бъдат здраво бойкотирани. Започва едно извиване на ръцете на родителите във Варна. Освен СМБ, те са другите, които предлагат ПИ в града и се правят на велики. Не ми е ясно как за една седмица се проверяват 1000 писмени работи по бел. Освен това има забележки от страна на някои от топ учителите по математика що се отнася задачите, които включват на ПИ.

Lazybug, не се ядосвайте. Вариант е да запишете ПИ по математика в смб.

# 154
А те излязоха ли специалностите?

# 155
  • София
А те излязоха ли специалностите?
Да, края на април, има ги в страницата на РУО.

# 156
Цитат на: прасунчо
...
[/quote
Мерси, Прасунчо. Тя е записана на СМБ, но там ходят 100-на деца, а Вектор е доста по-масова - 900 бяха през април. Не, че има някаква съществена разлика в сложността, според мен, а и според нея. Както и да е, мен ме втрещи фактът, че след като си им дал в ръцете едни пари, и те очевидно са се омазали с плащания и записвания, нямат грам неудобство, напротив - абсолютно безцеремонни са.

# 157
Варненската група,някой от вас беше качил ПИ по математика на Вектор,дали вече има отговори за него?
Заповядай,това са отговорите :

# 158
Благодаря!

# 159
  • ВАРНА
Цитат на: прасунчо
[/quote
Мерси, Прасунчо. Тя е записана на СМБ, но там ходят 100-на деца, а Вектор е доста по-масова - 900 бяха през април. Не, че има някаква съществена разлика в сложността, според мен, а и според нея. Както и да е, мен ме втрещи фактът, че след като си им дал в ръцете едни пари, и те очевидно са се омазали с плащания и записвания, нямат грам неудобство, напротив - абсолютно безцеремонни са.

Още повече ще се омажат догодина. Ама не го знаят  Simple Smile
Дъщеря ми ходи на пробните по математика на смб. За последния отзивите са, че е бил лесен. Чакаме резултатите  Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 09:02 от прасунчо

# 160
Да, края на април, има ги в страницата на РУО.
Това изрових, дано не съм се объркала нещо.
  https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_priem_16 … p_20_02_2023.xlsx

# 161
Щом е излязъл сборникът, значи е готов и план- приема за София? Не го откривам на сайта на РУО.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 11:35 от Вишничка

# 162
Щом е излязъл сборника, значи е готов и план- приема за София? Не го откривам на сайта на РУО.
Ще се опитам да го пусна
https://ruo-sofia-grad.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

# 163

Благодаря, но това е за 2021...

Щом е излязъл сборника, значи е готов и план- приема за София? Не го откривам на сайта на РУО.
Ще се опитам да го пусна
https://ruo-sofia-grad.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

# 164

Благодаря, но това е за 2021...

Ще се опитам да го пусна
Извинявам се, сбъркала съм.
Пиша от телефона::Simple Smile))))
https://ruo-sofia-grad.com/priem-viii-klas-2023-2024/

Общи условия

Активация на акаунт