Лакове за нокти - 164

• 54 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Този глитър ми го похвали една позната, преди година сигурно. Има малко магазинче за парфюмерия и козметика. Беше си направила педикюр изцяло с него и много ми хареса, но го нямаше в момента и така и не го купих до днес - взех си 2 бутилки Joy Лудница е! Виждам го идеален за морето Heart Eyes Жалко, че на снимките не се виждат отблясъците.
Нанесох с четката от лака като всеки лак, а следващите пъти пак с нея, но с леки къси движения, за да стоят паетките където искам. Баха нужни 3 слоя. На останалите два пръста съм нанасяла с много тънка четка. Запечатала съм със Сеш и е бетон - стана гладък и не драска.
Изобщо не мисля как ще го сваля, ако не мога ще сменям основния лак и ще си карам с него лятото Joy

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 20:20 от •mimoza•

# 271
Долче, благодаря! Подсети ме, правила съм го в два варианта Simple Smile

# 272
  • София
Блъд, много са красиви! Може би ще пробвам и с нещо неоново по-нататък!
Иначе съм напълнила една папка в Пинтерест с идеи за реализация, но мноого отдавна не съм си рисувала по-ноктите и ще ми трябва време докато ръката свикне пак.

# 273
  • на дъното
Здравейте 🙂
Някой от Бургас да е виждал къде се продават лаковете

Може и да не са минита😉.
На времето имах от 26 номер голям размер обожавах го този глитър .
Благодаря ви 🤗

# 274
  • На изток от Ада
Блъд мн сладки

# 275
Каква е по принцип цената на Сеша? В момента е на 11 лв. в makeup и се чудя дали да го поръчвам.

# 276
Еха, страхотно изглежда с този брокат, много ефектно. Цветовете хич не са от моите но самият маникюр много ми харесва да ръцете на накой друг.
Като видя такъв маникюр и първата ми мисъл е как се маха после това нещо... Grinning То ясно че "с накисване" ама пак няма да е лесно, само затова рядко слагам брокати.
Аз си признавам, че обожавам детайли с брокат. Махането е много търкане с ацетонов лакочистител.
Оказа се, че брокатът се махна в пъти по-лесно от една Аура, в която имаше странни твърди частици. Лакът нямаше мърдане 2 седмици, но едвам махнах.

# 277
То ясно че така става - много лакочистител и много търкане. Неприятно е, а по ноктите ми остават като драскотини чак, хем естествено под броката има база и друг лак. Представям си на някой с не толкова твърди нокти какво причинява, щом моите дето изтъпяват пилите се надраскват от по-едрите частици...
Но и аз си затварям очите от време на време и слагам, че много ми харесва.

# 278
Да, така е. При мен ситуацията е същата - основа и цвят под броката, но пак се сваля трудно. Най-често използвам зимата такива лакове.

Харесах няколко лака на Пастел, поръчвали ли сте от сайта https://vmcosmetic.com ?

# 279
Да, моите Pastel-и са от vmcosmetics, че другаде не намерих. Коректни са и ако някой цвят го нямат, се обаждат.

# 280
Сините маникюри и мен ме уцелиха право в сърцето 💙💙💙

Picture polish - sky + Gabrini Brilliant B14

# 281
  • София

Wibo Lovely 4

# 282

Bel 103 и She 220.

# 283
  • София
Пастел 142

# 284
Днес си взех още няколко глитъра на GR, Perfect S40 го имах от преди. Разликата с GR 209 е малка, но я има. Добавих го за сравнение. Перфект е по-златист, а ГР е по-розов.

Сега си търся холограмните на GR, но не ги откривам никъде. Ако някой знае откъде или ги мерне из сайтовете моля да сигнализира.

Общи условия

Активация на акаунт