Лакове за нокти - 164

• 54 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

OPI I eat mainely lobster

# 286
  • На изток от Ада
Холограмите на Гр ги няма никъде. Само 01 имаше в сайта им . Но сега не знам

# 287
Холограмите на Гр ги няма никъде. Само 01 имаше в сайта им . Но сега не знам
Имаше ги в makeup.bg, но тогава не ме вълнуваха. Може да пробвам и пигменти, не се е свършил света, нито лаковете Simple Smile
Има ги в Алиекспрес, но толкова пари не давам Joy

# 288
  • На изток от Ада
Хаха то по- добре Опи celebration

# 289
Не съм се включвала много отдавна, но ви следя редовно. Записвам се с Catrice номер 100 Party Animal. Много лесно се нанася, и е изключително покривен, един слой е достатъчен. От светкавицата е още по-бляскав. 😁

# 290
  • София
Синичко за добро утро Blue Heart
GR WOW 84

# 291
  • на последния етаж
Opi I'm Not Really a Waitress:

# 292
Essie ballet slippers и Sally Hansen instadri.
Essie-то ми скъса нервите, разлива се, става на бабуни, прозира, накрая и на балончета стана, та го замаскирах със Sally Hansen, колкото да не трия веднага. Иначе е хубав цвят, от вас видях и го харесах, но моят е изключително течен.

# 293
  • София
На това Еси и аз съм му хвърлило око точно от показаното тук, но имам много кофти опит с твърде течни и непокривни нюд лакове. Последният, който купих беше Тренд ит ъп и буквално се стичаше настрани по нокътната плочка и ми се събираше до кожичките.
На колко слоя го нанесе?

# 294
Три, но стана на балончета, значи му е било много, а чаках някоя друга минута между пластовете, но и аз не съм от най-търпеливите. Като че ли на Бел нюдовете най ми допадат като консистенция.

# 295
Минах през ДМ днес,има нова серия бази, топ, скраб 🤔, масла за подхранване на trend it up. Взех тази база против разслояване:

Нали напоследък си имам грижи точно с този проблем,та да пробвам и това.

noragami, много нежно се е получило

# 296

+ Opi - Left my yens in Ginza и Robots are forever, а Pastel е Milkshake.
В Gabriella-та освен нежния бледорозов цвят, се виждат и дребни по-тъмно розови частици.

Относно холограма на GR, няма ли същата работа да свърши холо топ? Гледам, че в makeup има такъв. Не съм го пробвала, но си мисля, че след като е топ, би трябвало основният цвят отдолу да се вижда. Който го има, нека сподели как е.

# 297
Мисля, че с топ ще стои като с брокат и няма да има дъга.

# 298
Ако искате холограмни и ви се чака, в Али Експрес има. много са добри

# 299
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но търся мнения за UV лампата на Синсей и останалите принадлежности - основа, топ, лак …

Общи условия

Активация на акаунт