Лакове за нокти - 164

• 54 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

GR Keratin 69, Topface Party glitter 103 🌊

# 721
# 722
Че какво ти пречи, ако имаш уменията?! Grinning Можеш, разбира се.
Друг е въпроса, че някои техники на рисуване и боичките за тях подходящи за гел лаковете и подобните им просто не се получават с обикновените лакове, но самите четки като четки и точкаторите стават за декорации върху обикновен лак.

# 723
Шефът Антонио, имам доста четки и инструменти за точки от Алиекспрес. Използвам от години и са в отлично състояние, рисувам си ноктите и ми харесват много повече като вариант от лаковете с тънка четка за рисуване.

# 724
А, умения нямам никакви аз. Ама си мислех едни точки и някакви линии да правя за разнообразие само. Трудно ли се работи с тях? За съвсем вързани в ръцете не стават, така ли?

# 725
Стават разбира се, с малко повече опити Blush само след всяко ползване четката трябва да се почиства с лакочистител и после с вода, за да не се втвърди. Поне моите са така Simple Smile

# 726
За точки и линии нямаш проблем, стават си, те са точно за това. Не ти трябват кой знае какви умения, точките и линиите са добро начало за начинаещи, малко тренинг и си ти. И търпение. Хубаво е да изчакваш след като направиш декорацията, за да може лака да "дръпне" и след това да запечаташ с топ лак, но без натиск, с по обилна капка, но почти като погалване с четката, за да не се размаже рисунката. И, да, добре е винаги след ползване да почистваш четките и точкаторите. Успех. Flowers Four Leaf Clover

# 727
  • София
Искам да похваля топ лака на Кико. 1 седмица без никакви поражения. Свалям лака защото много ми е израснал, но няма никъде пукнато, обелено или наранено. Плътен, лъскав, бързосъхнещ и дълготраен. Горещо препоръчвам. Днес ще пробвам топ лака на Mon Reve. Ще покажа, когато съм готова.

# 728
Бързо ли съхне този топ на Кико?
Отвориха ли вече магазините им в моловете?

# 729
Излизат ми реклами на ,Dipme трайни лакови пудра.Скъпички ми се виждат в сравнение с повечето гел лакове.Та да попитам за мнение от някой с опит.Благодаря.

# 730
Pampita, лакът наистина се държи супер! В ДМ или Лили дали продават лакове на марката?

# 731
  • На изток от Ада
Кико има само в 2 мола в София. От скоро,  не знам отворени ли са вече .

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 22:17 от nasito8988

# 732
Жалко, за който не е от София 😆 иначе бих ги пробвала и аз.

# 733
  • София
Бързо ли съхне този топ на Кико?
Отвориха ли вече магазините им в моловете?
Да, бързо съхне.
Кико отвориха магазини в Парадайс и Сердика мол.

# 734
Излизат ми реклами на ,Dipme трайни лакови пудра.Скъпички ми се виждат в сравнение с повечето гел лакове.Та да попитам за мнение от някой с опит.Благодаря.
Аз не съм доволна много. Човек може да се научи с опита да го прави. Обаче и при леко чукване се разваля, свалянето му е или с пила или с написване с лакочистител. След натрупване на пудрата трябва да изпилиш до равномерно и лъскаво.

Общи условия

Активация на акаунт