Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 122
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Връщам си думите назад - авторката наистина мечтала за ринопластика и хиалурон. Прочетох предишните й публикации, където се жалва как трудно можеш да се съревноваваш с жените в социалните мрежи, как били барнати, поддържани и свестните мъже си падали по използвачки... Определено комплексите й са в повече и инстаграмът й е промил мозъка. Мисля, че мъжът й я надушва, че залита по повърхностните неща и роптае.
За панталонките изобщо не мога да се съглася. Ако е слаба жена с хубави крака може изобщо да не й се вижда задникът, нито да изглежда пошло. Коментарът на мъжа й за кожените якета "давай, вършей!" направо ме разсмя.
Ама какво роптае, извинете, той тази жена не я ли е познавал, преди да се ожени за нея? Избрал си я е с такива хобита, интереси, стил, сега мрънка. Не разбирам?!

# 136
Че тя не знае ли какъв го е избрала, че мрънка сега?

# 137
И това е вярно, но той предполагам е внимавал със забележките (това е вероятно), а тя едва ли е ходела на опера с пола до глезените, за да го остави с погрешно впечатление за личността си. Smiling Imp

# 138
  • Далечният изток
Имал е други очаквания към жена, която е омъжена. Може би да спре да се гримира, да обуе дълги панталони... Колко лесно щеше да е ако беше си казал предварително - очаквам след сватбата да не правиш това и това, да си така и така... Но пък може тя преди да е била по-скромна, а след сватбата да е решила да се прави на  фолк певица...

# 139
Ето пак засягаме темата, че хората се променят. Аз примерно като се запознах с моя мъж /на 19г/ нямах татуси. А представи си да ми беше казал после, че не иска да си правя, щото не ме е "взел" с татуси Joy

# 140
Имал е други очаквания към жена, която е омъжена. Може би да спре да се гримира, да обуе дълги панталони... Колко лесно щеше да е ако беше си казал предварително - очаквам след сватбата да не правиш това и това, да си така и така... Но пък може тя преди да е била по-скромна, а след сватбата да е решила да се прави на  фолк певица...

Именно, всеки си мислел, че... Ама си трайкал и не обсъждали какво ще бъде после. Готова рецепта са проблеми.

# 141
Ето пак засягаме темата, че хората се променят. Аз примерно като се запознах с моя мъж /на 19г/ нямах татуси. А представи си да ми беше казал после, че не иска да си правя, щото не ме е "взел" с татуси Joy

Виж сега, ще го обясня с твоя пример - има много разлика между някоя по дискретна татуировка и да изглежда добре, с това да се нашариш като селска спирка

# 142

Интересен пример, точно вчера четох случай където мъжът не иска жена му да си прави татуировка. Всички го хулят преди да уточни, че иска да си направи въпросната татуировка на лицето. И мъжът не й е забранил, а е казал, че ако го направи той си тръгва.

Аз го разбирам - прави каквото искаш, но си носи последствията.

# 143
И аз съм против татуировките, особено в екстремен вид. Някоя малка дискретна картинка може да се пренебрегне. Но никой не е длъжен да продължава да харесва човек, на когото му е избила чивията и се е променил коренно.

# 144
Аз пък що така се сетих за онази тема, в която авторката имаше двумесечно бебе, нямаха никакви пари, понеже мъжът й не искаше да работи, и на нея не й даваше да работи, понеже я ревнуваше от бившия й, с 30 години по-дърт. За пари разчитаха на нейните родители и нейното минимално майчинство, живееха в къщата на свекъра, а благоверния гонеше родителите й, като дойдат на гости, въпреки че те го издържаха. Тя също си мечтаеше за  "малки козметични промени" - чипо носле и патешка човка.... Които да й решат всички проблеми, ама нямаха пари за ток и памперси, и тя много си обичаше мъжът, за когото се беше омъжила след 2 месеца гаджелък, май...
Въпрос на приоритети и ценностна система.
Сетих се и за една позната, на която мъжът й я беше предупредил, следващия път, преди да отиде да й сложат още нещо в устата, да мине първо да подаде една молба за развод, приличаше на гротеска.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 16:51 от Прекрасная Василиса

# 145
Те тези с многото интервенции са очевидно с брутално ниско самочувствие. Зорлем да се окепазиш...И не само самочувствие - нямат и много акъл.

# 146
Сегашния ми мъж е със сиво-бяла коса. 10г.ни е разликата. Много му харесвам цвета - супер равномерен, някои мъже с боя се правят така. Побелял е на 30г., ген си му е.
Година някъде след като се събрахме, започна да говори, че ще се боядисва. Търси бои, отзиви, от чужбина щяха да му носят този кестен(такава му била на 20). Изпаднах в тих ужас. Представих си нещо много личащо се и гротескно. Много се радвам, че меко го убедих, че си е супер. Избрахме различна прическа, по-фешън, която супер много пасна на цвета.
Отдъхнах си като се отказа. Честно казано, колкото и да го обичам, изобщо вътрешно не можех да го приема това и не знам как щях да го понеса(въпреки, че се престорих, че го подкрепям напълно, ако ще се чувства по-добре).

# 147
Сегашния ми мъж е със сиво-бяла коса. 10г.ни е разликата. Много му харесвам цвета - супер равномерен, някои мъже с боя се правят така. Побелял е на 30г., ген си му е.
Година някъде след като се събрахме, започна да говори, че ще се боядисва. Търси бои, отзиви, от чужбина щяха да му носят този кестен(такава му била на 20). Изпаднах в тих ужас. Представих си нещо много личащо се и гротескно. Много се радвам, че меко го убедих, че си е супер. Избрахме различна прическа, по-фешън, която супер много пасна на цвета.
Отдъхнах си като се отказа. Честно казано, колкото и да го обичам, изобщо вътрешно не можех да го приема това и не знам как щях да го понеса(въпреки, че се престорих, че го подкрепям напълно, ако ще се чувства по-добре).

Разбирам те. Моят мъж рано е оплешивял. Отива му бръсната глава и ако реши да си присажда коса няма да съм очарована. Слава богу, че не иска. Аз с бръсната глава го взех, така си го обичам!

# 148
И аз си връщам думите, че е искала нещо обикновено. Което не променя факта, че за булгара до нея омъжената жена има определена визия, която явно изключва и по-стандартни дрехи.

Ако авторката не знае как стават работите у Инста, да я светна малко- баш инстаграмарките с над 100 хиляди последователи сключват договори с фирми, на които рекламират дрехите. Прави се сесия веднъж седмично с дрехите, с фотогаф и после снимките се пускат малко по малко.
Това съвсем не значи, че дрехите остават за жената. Даже има една, която не им маха етикетите.
Ей сега гледам една наша звезда - на поне 5 различни поста е с едно и също дънково яке, стилизирано различно, което е напълно ок.
Да добавя и че моделките в Инста са с осем пласта кит. Ако ù е за снимките, да следи Кардашянките как се гримират. Наживо абсолютно всички моделки са, как да го кажа по-културно, доста далеч от фотоса.

# 149
Аз да дам един непоискан съвет. Тези, които обличат дрешки по 1-2 пъти не е нужно да задръстват гардероба. Има разни групи във фб за селективен секънд хенд. Може да се продават нови или малко ползвани дрехи. Така се пестят и природни ресурси, и пари. Вместо 3 якенца от магазина, може 1-2 от подобно място.

И авторката да погледне някое приложение за обработка на снимки, при инстаграмките дори не е само кит, а яко оформление със софтуер на всяка снимка.

Общи условия

Активация на акаунт