Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 56 017
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Да, за хистероскопия става въпрос. Д-р Станулов ми намери полип и каза да отида да го махна някъде. Доволна ли сте от д-р Калчев?

Не знам дали го препоръчва Д-р Станулов, аз все още не съм имала първичен преглед при него. Иначе аз правих ХС при Д-р Калчев. Какво ще Ви прави на Вас?

# 121
На мен също ми махна полип и надраска стените на матката. Но не беше ефективно, тъй като се оказах с двустранно запушени тръби и добре, че си самоназначих снимка. Тоест проблемът със зачеването е друг.  Ако го бях послушала, сега да правя обливки с лактобацили, контролен микробиом, стимулации с Кломифен, докато имам запушени тръби. НО за ХС знам, че е много добър (тоест в репродуктивната хирургия, което в случая Вас Ви интересува). Аз много бях изчела, знаех, че ще боли, но такава болка не предполагах. Беше много, много болезнено. Все пак си в съзнание и режат от матката ти. Преценете си дали ще можете да издържите. Може и да не Ви боли, но едва ли. Не казвам, че методите му са грешни, той е част от пътя ми с репродуктивния проблем и съм благодарна и оценявам всяка стъпка, която съм направила и всеки лекар, който ми е помогнал по някакъв начин.

# 122
Аз цветна снимка имам от преди… но наистина не всички доктори я искат, което е доста странно, ако се правят инсеминации.

Ох, това с болката хич не ми харесва Sad . На мен ми казаха да взема профенид и анулин деня преди процедурата. И при Вас ли беше така…?

На мен също ми махна полип и надраска стените на матката. Но не беше ефективно, тъй като се оказах с двустранно запушени тръби и добре, че си самоназначих снимка. Тоест проблемът със зачеването е друг.  Ако го бях послушала, сега да правя обливки с лактобацили, контролен микробиом, стимулации с Кломифен, докато имам запушени тръби. НО за ХС знам, че е много добър (тоест в репродуктивната хирургия, което в случая Вас Ви интересува). Аз много бях изчела, знаех, че ще боли, но такава болка не предполагах. Беше много, много болезнено. Все пак си в съзнание и режат от матката ти. Преценете си дали ще можете да издържите. Може и да не Ви боли, но едва ли. Не казвам, че методите му са грешни, той е част от пътя ми с репродуктивния проблем и съм благодарна и оценявам всяка стъпка, която съм направила и всеки лекар, който ми е помогнал по някакъв начин.

# 123
Да, всичко спазих и Профенид и Аулин.

# 124
Аз имах хистероскопия при Калчев и изобщо не ми е била супер болезнена или непоносима. Доста е добър в диагностицирането. Но Станулов препоръчва други специалисти.

# 125
Как е първото име на доктора? Методи Генов ли се казва?
В бившата Тина Киркова, базата е стара, но отношението е добро, внимателни са Генов и другият лекар, който го извършва. Без упойка е, но питай дали може но шпа да пиеш преди това. Казват ти веднага какво виждат, има и писмено становище.
 Той ме чакаше на входа, така че нямаше лутане. 5 минути беше самата процедура, станах, изчаках малко становището и си тръгнах. Няма престой и лежане. Такъв има, ако ще правиш в друга болница с пълна упойка. Въпреки че скоро слушах разказ за Надежда и пак бяха изгонили момичето след това, а ѝ е било лошо от упойката. Би трябвало да я оставят, докато не я пусне напълно. При изследване без упойка няма такива проблеми, веднага си ставаш.

# 126
Момичета,искам да ви питам,въпреки,че въпроса не е за тук,но съм при Станулов и може би по скоро заради това - има ли от вас,на която да и е предизвикан цикъл с препоръчани от него Милигест и колко дни след спирането им трябва да ми дойде? Правя си някакви планове ,защото ме вика на втори ден от цикъла ... Благодаря ви

# 127
Момичета,искам да ви питам,въпреки,че въпроса не е за тук,но съм при Станулов и може би по скоро заради това - има ли от вас,на която да и е предизвикан цикъл с препоръчани от него Милигест и колко дни след спирането им трябва да ми дойде? Правя си някакви планове ,защото ме вика на втори ден от цикъла ... Благодаря ви

Да, след спирането му на мен ми дойде след три дни.

# 128
На мен трябва да ми се изчисти един полип… Предполагам, има разлика в усещането м/у това дали само ще огледат вътре състоянието или ще оперират нещо…

Аз имах хистероскопия при Калчев и изобщо не ми е била супер болезнена или непоносима. Доста е добър в диагностицирането. Но Станулов препоръчва други специалисти.

# 129
При операция сигурно ще наболява. Аз махах полип с упойка при д-р Дойчиновски във Вита. Много съм доволна.

# 130
Аз само да предупредя всички, които ходят в клиниката. Пазете си касовите бележки от всички изследвания и прегледи. Вчера бяхме в клиниката и ми съобщиха, че в системата има неплатени изследвания от моя страна от месец март. Заплатих си ги, но след това разбира се проверих извлеченията от кредитната карта. Излезе, че съм ги платил втори път Simple Smile Обадих се в клиниката и им изпратих извлечението да го препратят до счетоводството за проверка и да ми върнат парите от вчерашното плащане. Така че имайте едно на ум. Ние по принцип си събираме бележките, но тази не я намерихме. Добре, че е онлайн банкирането Simple Smile
По подобен начин, пожелаха да платиим за замразяване на ембрионите втори път.
А при отложен свеж трансфер, се обаждаха от регистратура да питат дали сме бременни Simple Smile

п.п. минавам да споделя, че много бързо реагираха и днес ще задействат възстановяването на второто плащане.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 12:00 от Attraversiamo

# 131
Може ли да ми пратите номера на др Станулов искам да го потърся във вайбър.Благодаря ви

# 132
Здравейте, някоя от вас правила ли е хистероскопия при др. Калчев? Др. Станулов препоръчва ли го? Бях се насочила към друг доктор, но малко случайно отидох и при др. Калчев (върнаха ми обаждане от преди няколко месеца Wink, че му се е освободил час за преглед) и ми предложи той да я направи. Благодаря!

Аз правих офис хистероскопия при Д-р Калчев като това беше съгласувано с д-р Станулов и той беше напълно съгласен С плануваните стъпки. От своя страна пък Калчев се изказа много позитивно за Станулов 😀

# 133
Имам въпрос от финансово естество и бих се радвала правилите скоро процедура да споделят. Та смятам си аз днес различните цени в Афродита например:
- пункция - 700лв.;
- ICSI на 5 и над 5 яйцеклетки - 2100лв.;
- емрбиотрансфер +лепило - 700 лв.
Същевременно гледам в сайта на ЦАР:
- фоликулна пункция под ехографски контрол - 400,00 лв.
- Оплождане чрез т. нар. ICSI - 1600,00 лв.
- Ембриотрансфер - 340,00 лв.
И сега се чудя тези разлики в цените предполагам ние ще трябва да ги заплатим нали? Напоследък четох как доста хора нищо не заплащат допълнително над 5,000лв. от фонда, но ми се вижда странно това, защото дори задължителните процедури като пункция и ембриотрансфер са на цени над определените от фонда. Има ли нещо което аз пропускам или не разбирам?

# 134
Имам въпрос от финансово естество и бих се радвала правилите скоро процедура да споделят. Та смятам си аз днес различните цени в Афродита например:
- пункция - 700лв.;
- ICSI на 5 и над 5 яйцеклетки - 2100лв.;
- емрбиотрансфер +лепило - 700 лв.
Същевременно гледам в сайта на ЦАР:
- фоликулна пункция под ехографски контрол - 400,00 лв.
- Оплождане чрез т. нар. ICSI - 1600,00 лв.
- Ембриотрансфер - 340,00 лв.
И сега се чудя тези разлики в цените предполагам ние ще трябва да ги заплатим нали? Напоследък четох как доста хора нищо не заплащат допълнително над 5,000лв. от фонда, но ми се вижда странно това, защото дори задължителните процедури като пункция и ембриотрансфер са на цени над определените от фонда. Има ли нещо което аз пропускам или не разбирам?

Чак ако надвишите 5000 лв ще заплатите. И в надежда беше така имаше разлика в цените, но не съм доплащала

Общи условия

Активация на акаунт