Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 952
  • 732
  •   3
Отговори
# 240
Вчера се роди нашия син Давид, благодарение на доктор Станулов и доктор Вецев. Толкова сме им благодарни!

# 241
  • София
Да ви е жив и здрав бебе Давид! Да расте безгрижен. Simple Smile

# 242
Да ви е жив и здрав бебчо. Много да ви радва.

# 243
  • На изток от Ада
Лилум браво!  Мислех че си август

# 244
Без прекъсване се пие-14 таблетки с естрогени и 14 таблетки прогестерон. И веднага нова опаковка. Цикъла сам си се наглася, на мен си ми идва на 26 ден както си беше и преди да започнат промените в дължината и продължителността на Ц.
Към края на опаковката очаквайте цикъл.

….Каза ми да пия Фемостон ,за да ми идва редовно,но не помня,не знам дали коментирахме изобщо,той без прекъсване ли се приема ? Има ли момиче тук , което да ги пие ?

# 245
Лилум браво!  Мислех че си август

Термина беше 3.08, с планово секцио за 20.07, но избърза на 12ти.

Днес Вецев като ми махаше конците каза, айде още едно Стануловче се роди😊

# 246
  • На изток от Ада
Лилум браво!  Мислех че си август

Термина беше 3.08, с планово секцио за 20.07, но избърза на 12ти.

Днес Вецев като ми махаше конците каза, айде още едно Стануловче се роди😊
Блазе ти

# 247
Ще ви даде инжекции декапетил, които ще започнете да си поставяте в определен момент и точно като се върне от отпуска ще си продължите с още малко инжекции. Аз бях точно като вас почнахме преди отпуската му бях на преглед. Пожелавам ви успех и късмет❤🍀🍀🍀

И аз благодаря за отговора!! И мен ме вика точно преди отпуската си, за да стартираме с дългия протокол и малко се бях притеснила как ще станат нещата като го няма да прави прегледи… Успокоих се сега Simple Smile! Нямам търпение да започнем… и се надявам много да се получи от първия път! Той още февруари ми каза: “стига с тези инсеминации… хайде, идвай за инвитро, че да забременяваш” 😋🥰.

@  Lilium: честито Simple Smile!!! Да ви е жив и здрав малкият Давид Simple Smile!!! Още едно “Стануловче”, хехе, как готино го е казал доктора Simple Smile.

# 248
yanamm, пожелавам успех от сърце❤! На всички момичета, които започват- много сбъднати положителни тестове🍀🙏🏻

# 249
Благодаря много 🤗!!!

yanamm, пожелавам успех от сърце❤! На всички момичета, които започват- много сбъднати положителни тестове🍀🙏🏻

# 250
Вчера ходихме да видим доктор Станулов и направихме снимки. Разбрахме се да ги пратя на мейла, ама аз нещо съм го забутала някъде и не го намирам.
Може ли да ми го споделите?

# 251
# 252
Може ли да ми кажете кои витамини за бременни препоръчва д-р Станулов? Elevit ли бяха? Благодаря!

# 253
Да, Elevit препоръчва

# 254
  • София
Здравейте,
Минавам набързо да се похваля, че на 19.07 станах майка на едно прекрасно момче, благодарение на д-р Станулов.
Моята 10 годишна борба се отплати в момента, в който се срещнах с него.
Пожелавам на всички Ви такава радост!

Общи условия

Активация на акаунт