🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 23 391
  • 495
  •   1
Отговори
# 345
Тцъ, тцъъъ, хора не е истина! Тино не бил фен на Сървайвър, не бил гледал епизоди на Сървайвър, но изиграл играта си така както я разбира. Казано с такова дълбокомислие на разбирач, че всеки фейсбуковец е готов да разпне тез гадни подли предатели които го изгонили от играта. Rolling Eyes
Защо? Защо се канят хора които грам не се вълнуват от играта? - отговора защо те приемат го знам. Но е тъжно.

Мария е такава флегма заспала, че два месеца не ѝ стигнаха да се наспи. Няма такъв малоумен играч. На нея идола ѝ паднал от небето, то писмото в ръце ѝ било връчено, тя не ги оценявала тез предимства, щото не се била напънала да ги спечели. Сигурно си е платила за това участие. Smiley

Едис с добри синхрони, каза си човека, че известните са сковани от пазенето на имидж и това е причина да не предприемат ходове, което тотално улеснява премахването им. За Мария...просто му се налага да я ласкае, да каже нещо положително за кухата ѝ кратунка. Но той е влязъл сам, забелязал, че Мария се "присламчила" към Четворката, явно не е бил наясно, че са се познавали. И похвално, че се внедри, че и плановете им чертае. И да, ще му се наложи да е в ролята на гадняра докрай - той ще тябва да изпрати Цецо към Острова. Напълно осъзнава как ще изглеждат действията му  в очите на определена категория зрители, но играе играта. Просто ни трябваха поне още 5-6 играча като него.

# 346
  • София
Имам и друга чуденка...одобрените участници явно се познават още от кастингите, пък ако не оттам, от самолета, с който пътуват. Как в чуждестранните формати няма или поне няма очевадно коалиране преди да е започнала играта и как е възможно да се довериш на някой, когото не си познавал досега?
как? - питай Мика. снощи го показа нагледно Smiley

Имах предвид как се сформира коалиция от абсолютно непознати хора и да им вярваш до толкова, че ще вървите заедно до финала...ми ако на острова бяха срещнали други "сродни" души с които да имат сходен начин на мислене, как можеш да гарантираш на непознат човек, че ще си му лоялен, а да не си то познавал допреди това ...Мария изобщо не я отразявам, имам предвид Цецо-Павел-Едис (дъщерята на Р...те и Геновева са ми пълнеж)

# 347
Ще ми се напук на атмосферата на униние и мизерия, да обогатя темата със златни прозрения и култови умозаключения от Фейсбук групата:

Цитат
Тоя Сървайвър е точно копие на живота в България! Шепа некадърници и мошеници,разказват играта на можещи,знаещи и честни хора без да подбират средства!
И много жалко,че това са младите хора,които намират това за нормално! Язък за България! Бягайте от тук млади хора!!!!
(199 лайка)

Цитат
Жалко, отлично подготвен и много достоен човек. Нямаше шанс да е част от коалицията заради това, че влезе по-късно, а и заради ценностната си система. Страхотен човек, нуждаем се от повече като него.
(29 лайка)

И любимото ми:
Цитат
Мисля ,че Тино със социалната си игра показа ,че НЕ всичко е пари .И според мен него НЕ го победиха ,а той ИЗБРА и УВАЖИ себе си !
,,Уважавай и обичай себе си,за да се отнасят и другите така с теб!"
И така САМ избра кога да приключи със социалната си игра ...( топчето падна и МАСКИТЕ паднаха)

# 348
  • Другата България
Тцъ, тцъъъ, хора не е истина! Тино не бил фен на Сървайвър, не бил гледал епизоди на Сървайвър, но изиграл играта си така както я разбира. Казано с такова дълбокомислие на разбирач, че всеки фейсбуковец е готов да разпне тез гадни подли предатели които го изгонили от играта. Rolling Eyes
Защо? Защо се канят хора които грам не се вълнуват от играта? - отговора защо те приемат го знам. Но е тъжно.

Мария е такава флегма заспала, че два месеца не ѝ стигнаха да се наспи. Няма такъв малоумен играч. На нея идола ѝ паднал от небето, то писмото в ръце ѝ било връчено, тя не ги оценявала тез предимства, щото не се била напънала да ги спечели. Сигурно си е платила за това участие. Smiley

Едис с добри синхрони, каза си човека, че известните са сковани от пазенето на имидж и това е причина да не предприемат ходове, което тотално улеснява премахването им. За Мария...просто му се налага да я ласкае, да каже нещо положително за кухата ѝ кратунка. Но той е влязъл сам, забелязал, че Мария се "присламчила" към Четворката, явно не е бил наясно, че са се познавали. И похвално, че се внедри, че и плановете им чертае. И да, ще му се наложи да е в ролята на гадняра докрай - той ще тябва да изпрати Цецо към Острова. Напълно осъзнава как ще изглеждат действията му  в очите на определена категория зрители, но играе играта. Просто ни трябваха поне още 5-6 играча като него.
Категорично не съм съгласна с казаното от Едис, че червените са се сковали заради имидж и заради това не предприемали ходове.....напротив, напротив, сковали са се, ама от глупост и липса на всякаква мисъл поради различни причини, всеки със своята си. Ето Тино си признал, че не е и гледал “Сървайвър“ - потрес, това съм го изпуснала, и по-добре, че не гледах. Той е там само за реклама. И не само той - 90% от “известните“ са там за реклама, и вероятно повечето от тях също не знаят как се играе в “Сървайвър“, но са “прегърнали“ предложението на турците за 90 дни реклама и заработване на някой лев. От темата е видно, че повечето от тях бяха тотално БЕЗизвестни на аудиторията. В една Снежана имаше мисъл и идеи за играта, останалите тотал щета. Булкин се възползва от 5те минути слава и брак да предложи, кога друг път ще му се случи? От плажа на Доминикана, с ръчно издялкан пръстен?
От друга страна пък воините са влезли с цел да станат известни.Blush И това ще стане, тепърва ще ги гледаме в предавания и по участия в разни разнообразни ШОУ-та и ШООЛ-та. Докато от участниците в миналия “Сървайвър“ една Кари ни напомня за себе си от “малкия“ екран, и Зоран с “Войната на буквите“. От останалите  ни вопъл, ни стон, дори и за Ганка и Ванко не се говори вече, Анелия, Бо, Йоана....а направиха страхотен сезон, един от запомнящите се.

# 349
Ще ми се напук на атмосферата на униние и мизерия, да обогатя темата със златни прозрения и култови умозаключения от Фейсбук групата:

Цитат
Тоя Сървайвър е точно копие на живота в България! Шепа некадърници и мошеници,разказват играта на можещи,знаещи и честни хора без да подбират средства!
И много жалко,че това са младите хора,които намират това за нормално! Язък за България! Бягайте от тук млади хора!!!!
(199 лайка)

Цитат
Жалко, отлично подготвен и много достоен човек. Нямаше шанс да е част от коалицията заради това, че влезе по-късно, а и заради ценностната си система. Страхотен човек, нуждаем се от повече като него.
(29 лайка)

И любимото ми:
Цитат
Мисля ,че Тино със социалната си игра показа ,че НЕ всичко е пари .И според мен него НЕ го победиха ,а той ИЗБРА и УВАЖИ себе си !
И така САМ избра кога да приключи със социалната си игра ...( топчето падна и МАСКИТЕ паднаха)

Тея хора какъв сървайвър искат да гледат?
Всички край огъня пеят кумбая и се уважават. Grinning

# 350
  • Другата България
Това всъщност е проблема не само на играчите, а и на голяма част от публиката, на аудиторията, която турците са привлекли пред екрана.
За тях “Сървайвър“ е еквивалент на ИВ. Надали истински фен на играта ще напише такъв коментар.
Друг е въпросът, че феновете на Тино са във възрастов диапазон до 16 год.

# 351
Абе тези хора Монопол като играят или пък табла или Не се сърди, човече, как въобще приемат факта, че някой им взима фигурите, затапва ги и им завзема улиците?

# 352
Каквото и да ни се иска, известните хора няма да играят игра, която да е интересна за нас, защото имат твърде много за губене (нарушен имидж) и твърде малко за печелене (със 150 000 лева не можеш и апартамент в София да си купиш вече).
Ваня Джаферович е изключение, а не правило. Той и не беше особено известен като спечели.

Следващ сезон на Сървайвър ме съмнява да има, освен ако БТВ нямат лиценз за още 1 сезон и не преценят, че е по-скъпо да купуват такъв за друго предаване, отколкото да направят нов сезон. И все пак си мисля, че ще се върнат към турските сериали.
Най-голямата изненада ще е, ако на финала Ваня обяви кастинг за нов сезон.

# 353
Това е най-трудната анкета ( тест) до сега ....Дяволе това е висша математика недей така...само 3 ма как да изберем.
Ще избера тези, които имаха шанс да обърнат играта . Не коментирам кой е глупав по принцип, това не е моя работа, визирам само , спрямо ходовете и разбирането на точно тази игра
1Тино , с имунитет и право да определи изгонения при равен глас. С двама обречени играчи в отбора , неблагонадеждни, но все пак с правилните думи можеше да ги убеди, ако си беше мръднал пръстта, с този обаятелен гласец )))А той..агне на заколение , спа , да спи сега сред журито.
2Мария - само дето не и бяха написали какво да направи, а то дъжд го вали . Не знам какво инфлуенства..но моля ви хора, каквото и да ви каже, не се връзвайте , под перхидрола няма дори вакуум. То ще работи нещо , с което акъл да дава на хората..пази
3на трето място слагам -Иван, Чефо , Татяна,

# 354
От всички присъстващи на тазгодишния Сървайвър само Ваня е адекватен !!

# 355
  • SF
И второто ми гълъбче отлетя.
В случая Мария постъпи умно. Забави тръгването назад и на онези двамата топчетата им се търкулнаха.
Ами това е! -  колкото и да си умен, симпатичен, комбинативен, способен, бърз, добър...., накрая ти дават едно топче да държиш и  бай-бай хитрини, стратегии, коалиции.
Така може да стане и с Едис. Цял сезон поддържа Великолепната петорка, накрая ще му се падне игра да държи сапунен балон в ръка.
И какво ще гледам сега???

# 356

Цитат
(199 лайка)

Цитат
(29 лайка)

И любимото ми:
Цитат

Тея хора какъв сървайвър искат да гледат?
Всички край огъня пеят кумбая и се уважават. Grinning
Ами точно такъв. Да победиш, без да изиграеш другия, който ти е гласувал доверие. Другото нормално се нарича подлост и явно не се харесва, дори в реалити.

# 357
  • софия
По-добре да не бяха излъчвали изказването на Мара, че нямала намерение да използва идола и предимството. Изникна ми реплика от един сериал "твоето дъно винаги има още един етаж надолу", та така се получава и тук. Копаят яко под дъното с всеки следващ епизод. Нека половината коалиция стигне до финал, повече от 5 гласа общо няма да получат. Другите 5-6 отиват за Благо и ето ти победител.

# 358
И второто ми гълъбче отлетя.
В случая Мария постъпи умно. Забави тръгването назад и на онези двамата топчетата им се търкулнаха.
Ами това е! -  колкото и да си умен, симпатичен, комбинативен, способен, бърз, добър...., накрая ти дават едно топче да държиш и  бай-бай хитрини, стратегии, коалиции.
Така може да стане и с Едис. Цял сезон поддържа Великолепната петорка, накрая ще му се падне игра да държи сапунен балон в ръка.
И какво ще гледам сега??
С удоволствие те чета, едни от най-смислените коментари тук и не само! Simple Smile
Съгласна съм с всичко, само Мария и умно в едно изречение си е нонсенс.
Забави се, защото е флегма и отделно докато зацепи, че трябва да мръдне  играта свърши.
Няма такъв Калитко, като нея. На нейно място щях да пускам Тото и от това да се издържам. Късметът не  просто  е кацнал на рамото й, а направо свил гнездо там.

# 359

Ами точно такъв. Да победиш, без да изиграеш другия, който ти е гласувал доверие. Другото нормално се нарича подлост и явно не се харесва, дори в реалити.
Гласувал ти е доверие да си ...шести, но те е изгонил 10-ти, 9-ти, 8-ми, 7-ми...?
Всички там знаят, че синята петорка са "гласували доверие" само на членовете на петорката и тук подлост все още не сме видели. Надеждите на останалите са си техни надежди, които нямат някаква обективна причина да бъдат породени. Няма тука излъгано доверие. Има неправилна преценка.

Общи условия

Активация на акаунт