🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 698
  • 495
  •   1
Отговори
# 360
Мери, точно от пазенето на имидж се показаха като глупаци. Боят се да предприемат каквито и да е смели действия, точно защото са нясано, че се тълкуват като подли номера и интриги, според голяма част от бг зрителите.
Дори не мога да кажа, че са сгрешили формата, след като са поканени.

Ето пример е Тино, който не мисля, че е глупаво момче, имаше поне 2 идеални шанса за интересен ход и той беше наясно, че с тези шансове раздвижва Шоуто, но ако ги предприеме писанията няма да са благосклонни от същите тези автори които сега го жалят колко достойно е отпаднал. Реши да не се конфронтира и с дар слово да излезе герой от играта.
Благо и той - шът, тихУ, ще тичам, скачам, там зад кадър ще се уговорим...на терен и съвет ще мълча и ще блестя с усмивка. Едва при отпадането на Иван изпусна малко нерви.
Таня и тя е в ситуация да си пее, пере и готви и както обясни на Павел - да е пример на младите жени!
Иван Булкин - да покажа на тези хора как тичам, как се усмихвам, как моделствам! Чака да отпадне, че да си изрецитира предложението.

# 361
  • SF
Благодаря, стана ми приятно. Не съм чак такъв корифей на мисълта. Simple Smile
Мария постъпи доста глупаво и наивно като не си ползва предимството. Не знам дали нарочно се е сетила да забави тръгването назад. Възможно е. Яд ме е, че Тино не съобрази. Тук може би има бъг в условието и изпълнението на играта. Ясно е, че всяко потрепване е важно за тъпото топче. Когато кажат крачка назад, този, който не изпълни, печели играта, а този който се е опитал - губи.
Трябваше да изчакат и Мария да направи крачка, ако и нейното топче падне, тримата отначало (може  на по-задната позиция). Абе... тъпа недомислена игра.

Колкото до умна ли е Мария - мене много ме дразни. Не я харесах от пръв поглед. В първите игри беше абсолютна флегма. Но някак се приспособи и още е в играта. Печели имунитети, при войните беше войн - не я гонеха като Елина и даже както в началото и Геви бяха намушкали. С червените стана червена, после се обединиха, тя пак синя... Някак успяваше да се присламчи и нагоди.
А моят умен Тино може и да й е жури. Заедно с умната ми Станилия.

# 362
Рядко се самоцитирам, но случаят го изисква.
Не само че ѝ подариха 2-ри глас ами и да махне един от шестицата.
Само тя и Светльо с 3 гласа и идола режеха главата на Едис.  Сценарий много по-лесен от описаният по-долу.

Второ - мисля че теорията ми за Тино се потвърди. Няма хал хабер от Сървайвър и не му дреме. Прави имидж и продължава да го прави.

Коментарът ми за "магистрала Тракия" е кратък:
Трябваше да излезе преди около 10 други човека.
ПАТИЦА!!!

Цитат на: Soney от вчера
Все още има надежда за пробив. Ако ауткастите вземат личен имунитет.
Наговарят се - Татяна (дето все още е червена) + Светльо и Мария (и двамата трябва да им е ясно че са надолюбвани от сините). Дани е твърдият шести, значи не могат да разчитат на него.
Шестимата сплитват гласовете 3/3.
Тримата ауткасти стрелят в Едис.
Човека с имунитета праща Едис при Благо.
Ако сплитнат 4/2 - тогава става тегаво, защото "отхвърлените" трябва да уцелят
за кого да играят идола. Всъщност сините точно това трябва да направят защото при 3/3 губят със сигурност.

Тино прави имидж. И когато най-много му се иска да наругае, се сдържа, защото както казваш "може да смята". Един перфектен имидж ще му донесе в дългосрочен план много повече от 150к.
Предричам му блестяща кариера и много желан ерген, който ще остане такъв задълго. Като мине 55 ще се ожени за някоя 20 годишна, която се хипнотизира от сладкия му глас.
Ако влезе в политиката, ще отвее всички до един (които познаваме към днешна дата).

# 363
  • София
След седмица 11

+
Благо

=/+
Павел, Едис и Дани

=
Геви

-
Ермина

--
Цецо

---
Мария, Татяна и Светльо

Тъй като все пак сме в Сървайвър няма как да не оценя играта на Павел и Едис, въпреки че срещу себе си нямат никаква съпротива. Не е справедливо да са в минус зоната само защото другите са глупаци. А Дани просто ми е симпатичен. Геви беше на твърдия плюс в началото, но много олекна с поредица свои изпълнения и въпреки всичко това си ми е симпатична, хайде така да го кажа. Въпреки, че ме вбесява с лиготиите си.
Нямам нищо към Ермина, но момичето първо не е телевизионно и второ не прави абсолютно нищо.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:28 от Diavolo

# 364
  • SF
Убягна ми нещо.
Мария сподели с Ермина и с Цецо тайната на писмото си. Те предадоха ли на останалите?
На съвета Мария каза, че споделила с петимата, но Едис каза, че тя има някакви предимства и не знаеше какви.
Цецо и Ермина гласуваха срещу Мария.
И не й подсказаха по никакъв начин, че ще го направят.
Разбраха ли всички от петицата какви са предимствата й?

# 365
След седмица 11

+
Благо

=/+
Павел, Едис и Дани

=
Геви

-
Ермина

--
Цецо

---
Мария, Татяна и Светльо

Тъй като все пак сме в Сървайвър няма как да не оценя играта на Павел и Едис, въпреки че срещу себе си нямат никаква съпротива. Не е справедливо да са в минус зоната само защото другите са глупаци. А Дани просто ми е симпатичен. Геви беше на твърдия плюс в началото, но много олекна с поредица свои изпълнения и въпреки всичко това си ми е симпатична, хайде така да го кажа. Въпреки, че ме вбесява с лиготиите си.
Нямам нищо към Ермина, но момичето първо не е телевизионно и второ не прави абсолютни нищо.
Е как не прави нищо?! Върти любоФ с футболистчето. Stuck Out Tongue Closed Eyes  Я да беше Тупара продуцент, какви любовни драми щеше да сътвори?!
Напълно съм съгласна с класацията ти. Само Геви я слагам в компанията на Мария, Татяна и Светльо. Не е лошо момичето, но много дотяга и напряга с тези лигавщини.

# 366
  • София
Убягна ми нещо.
Мария сподели с Ермина и с Цецо тайната на писмото си. Те предадоха ли на останалите?
На съвета Мария каза, че споделила с петимата, но Едис каза, че тя има някакви предимства и не знаеше какви.

Да, знаеха. Значи Едис и Павел имаха синхрон заедно как обсъждат стратегията и кого да гонят. И се бяха насочили към Светльо, защото не знаеха какво има Мария. Интересно, Цецо и Ермина не са им споделили?!
(бтв: не изключвам и нарочно да са направили този синхрон по заръка на продукцията и да ни объркат, но се съмнявам). И на финала на синхрона им, Едис каза, че малко преди съвета ще се съберат петорката и ще го изговорят отново. Но точно това финално събиране не ни го показаха (редовно не ни показват най-ключовите неща, как омайват някого, за съжаление всичко се случва зад кадър и ние не виждаме нищо, а само го отбелязваме постфактум). Но на самия съвет на въпрос на Ваня към Мария дали е споделила с някого съдържанието на писмо, гордата карловка гордо изпъчи брадичка и каза, че е споделила само и единствено с петорната коалиция. Ваня беше в потрес горкия, хихи.
Така че за мен всичко е ясно. Имало е подобно събиране на петорката преди съвета и Мария тогава им е казала на всички това което преди това бе споделила само с първите си коалиционни партньори отпреди предаването, Ермина и Цецо.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:44 от Diavolo

# 367
На мен щеше да ми е интересно, ако Едис беше стартирал или прехвърлен при "звездите". Дали щеше да ги сръчка за нещо интересно или и той да пасува въртейки два три модни варианта на банданата? Само това не опита продукцията да събуди сезона. Smiley

# 368
Патица!!!

# 369
Убягна ми нещо.
Разбира се. Не се съмнявам, че всички от петицата са знаели.

# 370
Горда с простотията си!

# 371
  • София
Сони, май се опитваш да прикачваш гифчета на гордата карловка, ама нещо не се виждат.

# 372
Павел е човекът, който омайва изгонените преди всеки съвет. Не мисля, че Едис би могъл да им вдъхне тази сигурност и доверие.
За мен единственото интересно, което предстои, са евентуалните ходове на Едис да се справи с конкуренцията на Павел и Благо за финалния съвет. Би трябвало да опита нещо, иначе и той ще играе пораженчески.
Дани също е със сериозна заявка за финал.
Чудя се, също така, дали Ермина и Цецо не разговарят помежду си на темата за евентуалната силна конкуренция за финала и как да я неутрализират. Дали от тях няма да тръгне пробойната в коалицията?

Това, което най-много ме притеснява са обвързаностите на Благо, Светльо, Иван, Татяна и Георги във външния живот. Биха ли посмели да не се подкрепят взаимно на финален съвет? Не мисля. Тук става въпрос за дългогодишни отношения и интереси.

# 373
Сони, май се опитваш да прикачваш гифчета на гордата карловка, ама нещо не се виждат.

Няма други гифчета! Просто не мога да се спра!
Rage

# 374
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Отказах се да гледам тази скууука с толкова семпли и безинтересни участници, че без проблем им давам приза за първо място по глупост и нулева стратегическа мисъл. Потресаващ подбор в това злополучно шоу. Разбрах, че Тино е отпаднал, жалко, но не и неочаквано, който и да спечели вече все тая. Какъв похабен ресурс и потенциал се оказа това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт