🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 691
  • 495
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За мен това ще е най-интересния момент от сезона.
Цецо/Ермина или Павел/Геви
А Едис? Защото имаме и Павел/Едис.
А дали нямаме и Павел/Едис/Геви?

Много важен момент ще е кой точно ще намери идола. Ако е някой от петорната коалиция то според мен ще го пази и няма да се издава или ще сподели само на най-близкия си вътре.

Всички трябва да са доволни от отпадането на Тино.
Сега им остана една единствена голяма пречка и това е Благо.
Така че сигурно ще изпратят силен играч при него. Дани или Светльо в зависимост от ситуацията.

Аз петорната коалиция я виждам по-скоро така:
Цецо/Ермина срещу Павел/Едис/Геви
Важно е в кой ще е идола и също така е важно Татяна към кого ще е. Дани също (ако дотогава е в играта). По всичко изглежда, че и двамата са към Едис/Павел. Павел омайва Дани, а Едис омайва Танчето.
Цецо и Ермина малко обречени ги виждам ама нека видим все пак, може и да поднесат голяма изненада. Но съм резервиран особено гледайки ги как играят и мислят.

Едис е в най-сложната ситуация за спечелване на сезона. И той го знае, но като е влязъл сам в тази роля ще трябва да я играе докрай.

Едис знае, че не може да си позволи да е на финал с Павел. Павел обаче може да си позволи да е на финал с Едис. Ако Едис иска да бъде запомнен и да влезе в историята то трябва да направи хода на ходовете и да елиминира Павел!

# 376
Няма да си причиня епизодите, евентуално ще се забавлявам на финала.
Нареждам топ 3 на най-готините неща от сезона:
1. Списващите в темата.
2. Гифчетата на Сони.
3. Ваня, заради мъчението,  на което се подложи.
Изобщо, положението е...

# 377
Благодаря ви, че пишете с подробности тук. В понеделник без да искам реших да не гледам, след епизода ви изчетох и категорично вече не ми се гледа, може би това ще се промени непосредствено преди финала, колкото да се убедя с очите си, че тази мъка най-накря ще свърши.

След отпадането на Тино категорично стискам всички налични палци за Белия зъб, да се свети името му, Благой Георгиев.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:24 от IriS`

# 378
  • София
Тегаво ми беше гледането снощи, много тегаво.
Рязко решиха да ни залеят със синхрони,което аз предпочитах пред двучасови игри,но не на такъв късен етап.
Гледам 12А налягали по подобие на Благой и пишат ода за собственото си величие.
Хайде после пуснаха някакви игри и аз се усетих,че за първи път не съм за никой.Отделно кой ще е с имунитет няма никакво значение.
Според мен сезонът тръгна надолу с онова разджуркване на племената НЕ на лотариен принцип.
После -с ранното Обединение.Просто трябваше да изчакат да изпъдят новите попълнения за 4 съвета и да започнат да се бият двете петорки една срещу друга и вътрешно-помежду си.
На трето място поставям самата идея за топ 6-несериозно е.Ако беше топ 4 щеше да е съвсем различно.
Единственият лъч светлина е в кой точно момент 12А ще се усетят,че там някъде има едно журЕ,че там някъде има един остров и че в крайна сметка ще спечели само един и те не са в училище ,а в игра за надхитряване.
Но вече е много късно.
Да,и взех моето решение-аз съм за Благой!

# 379
  • София
Уф, ама те от продукцията изобщо не го и крият?!
Направо ни го казват, че ще има сървайвърски обрат?! 😮

# 380
Много малко гласове в анкетата за Тино. След глупостите,  който сътвори и наговори, за мен трябваше да е водач по гласове 😁

# 381
  • София
Много малко гласове в анкетата за Тино. След глупостите,  който сътвори и наговори, за мен трябваше да е водач по гласове 😁
По-малкото гласове са, защото по принцип е интелигентно момче, но не разбира грам Сървайвър, докато други си личи, че и в живота са такива.

Благо също говори за чест, достойнство, предателство, но той е по-адаптивен и ако беше гледал предаването предварително, щеше много добре да се ориентира и да им предвижда всеки ход.

На сините ще им призная, че много добре заблуждават напускащите. Не е лесно това така да лъжеш в очите, обикновено хората имат поне съмнения. Ясно, че с такъв каст е по-лесно, но все пак никой не се усети. Снежана колко пъти я измамваха, Чефо, Булкин, Тино, Мария. Явно са убедителни. Павката има и по-голям потенциал за хубав сезон, но с тези конкуренти сега не можа да се разгърне и да видим бива ли го наистина.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:52 от Niya-

# 382
Въобще не им вярвам на промотата на БТВ, личи си, че отчаяно се опитват да спасят сезона и хората да гледат - та предполагам затова са тези високопарни думи.
Аз не бих си слагал големи очаквания да има обрат, особено в предвид това, което виждаме до тук като умения от играчите.

Жалко, че всеки опит на продукцията удря на камък - Мария е грехота да не използва кражбата на гласа, за да елиминира Едис например, който я гласи отдавна...мъка

ПП: А това стори на Мария много добре обощава стратегическата безидейност тази година:

# 383
  • София

Ами продукцията не може да скрие радостта си Simple Smile
То не само това - на анонса след предаването дори се подразбра кой е взел имунитет.Дадоха много бързо участници без огърлица.
Апатията ми е толкова голяма,че нямаше сила,която да ме накара да върна две секунди назад,за да си отговоря на въпроса. Simple Smile

" да обстояваш себе си" -Марето Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:53 от avicom

# 384
  • София
Елина в дежурния седмичен обзор в Преди обед.
Харесаха си я като коментиращ и с право според мен. Не можа да изиграе своя Сървайвър по една или друга причина, но има добър поглед над играта и мисълта и тече добре. Има хора, които са идеални за гост коментатори и такива, които не стават (но може в играта да са блеснали).
Едното с другото няма нищо общо.
Според мен тя беше жертва на обстоятелствата, но и факт, не успя да се адаптира (по една или друга причина).

Survivor": Кой е новият мастършеф на острова, изпя ли песента си Татяна и кои ще са последните пет "оцелели"?
Коментираме с Елина Панайотова, която напуска играта

# 385
  • София
И мен ме съмнява обрат, то как ли не пробваха да им подскажат, да им помогнат и никой нищо.

# 386
  • София
Защо да няма обрат?
Мм примерно някой намира идола,НО НЕ СИ КАЗВА Simple Smile
Това направо им преобръща представите за играта на хлапетиите.

# 387
По-малкото гласове са, защото по принцип е интелигентно момче, но не разбира грам Сървайвър, докато други си личи, че и в живота са такива.

Благо също говори за чест, достойнство, предателство, но той е по-адаптивен и ако беше гледал предаването предварително, щеше много добре да се ориентира и да им предвижда всеки ход.

Не знаех, че анкетата е за това ,кой е най прост в живота. Мислех си, че оценяваме ходове или липсата на такива.  😁

# 388
  • София
Това стори на Мария звучи като явен спойлер, че на финал няма да подкрепи сините или поне Цецо и Ермина, ако стигнат. Благо да я обработва на острова, ще поддаде бързо.

# 389
Чефо, Тино и Иван съм отбелязала в анкетата. Заради пропилените шансове да не са само екскурзианти. Мария не я броя, тя е нещо като гуру на глупостта, нов вид смс-сървайвър. Smile

Общи условия

Активация на акаунт