🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 703
  • 495
  •   1
Отговори
# 390
Ермина не гласува за Мария, а за Светльо с думите ”Гласувам за Светльо, за да бъда чиста пред Мария и да оправдая нейното доверие към мен.”
Мария едва ли е сметнала обаче, а ако е сметнала гласовете, може и да даде глас за Ермина накрая.

# 391
  • София
Малееее, супер съм разочарован от Марчето снощи... Пълна нула в социален и стратегически план. направо си представих Бо, Йо или Зоран с нещата които имаше. Направо на момент си представих как Едис, Павката или Цецо изгърмява...... Ама уви. Кофти за Тино.
Благо направо започва да ми е симпатичен........

# 392
  • София
Благо след Колизеума беляза и цяла Доминикана... Bowtie

# 393
  • Sunshine state
Иван ми беше един от най-антипатичните участници и най-сетне си тръгна. Именно той и Светослав "скапаха" играта и дадоха поле за изява на сините.  За съжаление Тино изгоря за сметка на Мара. 🙄
Нямах си на представа, че синът на Татяна е мъж на 24г, тя така говори за него, все едно е 7-8 годишен. 😆
Вече съм твърдо за Благо.

# 394
  • София
Много скучен и досаден епизод. Мария, много сигурната, очаквано си замина към острова с все предимство и идол. Че и гордо се обяснява как така или иначе не мислела да ги ползва 😳
В анкетата трудно избрах само трима, защото повечето заслужават да получат такава титла, но все пак: Иван, Чефо и Мария. Исках Мария да отпадне, защото синята петорка най-много се притесняват да са с Тино или Благо на финал. То и само оставането на Благой ги тревожи, но друго щеше да е, ако бяха и двамата още в играта.

# 395
  • София
Много неприятни за гледане са тазгодишните участници. Сега Божана и Снежана на фона на натоящата отчайваща картина ми се струват като титани на стратегическа мисъл, чиито големи усти за съжалание им изядоха главите рано-рано.
Мара понеже е от Карлово ли си мисли, че може да говори с фразите на Левски все едно от свое име или по-скоро даже няма представа, че са негови, а просто ги е чула някога и си мисли, че са общо приложение!? Тя сигурно е единствената в историята на Сървайвър, която се надявала, извинете, да не се стига до изполването на идола. Само като й видя нацупената и напомпана устичка и се потрисам. Подобен ефект се получава и от разголената гръд на Танчето. Синът й като вижда сега тази нелепа гледка в комплект с веждите дали много й се радва.

# 396
  • earth
Дедо Тино си замина. Да си ходи, като не му се играе. Ще му изтърпя още една реч на финалния съвет.

П.П. Думата “достоен” трябва да се забрани в реалита.

# 397
  • София
Искам да помоля за един gif от епизода вчера но момента, в който Иван се сбогува с Геви и нейната непосредствена реакция след това. Bowtie

Заповядай!

😁😂

# 398
  • София
Достоен в риалити = скучен, пасивен, тъп, безидеен, отишъл да види каква е тази игра, която чува за пръв път.
Сетих се и друго нещо, този Сървайвър взе да ми прилича на Курортът постепенно. Имам чувството, че все са по някакви вили, партита, хубава храна, душове, шампоани, легла, матраци дори имат, дайвинг.

# 399
... Един след един капят като круши, а Едис подскача и си разнася синузита, вярвайки, че някой от журито ще оцени "стратегическите му" ходове. Жива разкрива!
Направо беснях снощи, този синузитения не мога да го гледам направо... Как го оставиха да си вее коня, просто не разбирам!

# 400
  • Варна
Aз съм доволна, че Мария не се възползва от предимствата си. Ако беше малко по-досетлива и го беше направила, щеше да  ми остане горчив вкус, че продукцията й е помогнала, като я е подбутнала и е подпомогнала нечий интерес.
 Ваня прекалява с намеците и мисля, че директно се опитва да им повлияе на решението за кого да гласуват в последствие.

# 401
Това стори на Мария звучи като явен спойлер, че на финал няма да подкрепи сините или поне Цецо и Ермина, ако стигнат. Благо да я обработва на острова, ще поддаде бързо.
На Благо с изговането му пръв след Обединението, вместо да му извадят очите му изписаха веждите.
 Сега всички от ЖурЕто се суркат един след друг при него. На гюме му идват в неговата лична обител. Финно си ги обработва, както само той си знае. Де що е имало недоразумения с някой ги е изгладил. Пуска чара на макс.  Гледа  им сеира и после ги изпраща по живо по здраво в ЖурЕто. Голям играч е. От минуса, плюс прави! Nerd
Истински ме забавлява, един от колоритните образи, и то без да е шумен и натрапчив.
Общуването на останалите с журито е да ги гледат, като изгладнели котараци на Съветите, без да могат дума да разменят с тях  Satisfied  
В този ред на мисли, Татяна какви белтъци им хвърляше под гайтан веждите?! Милата още се надява, че има шанс, живее в някаква паралелна Вселена. За да не остане валат предлагам за утешителна награда да я удостоят с Ордена на Дългият черпак и да стане Кавалер на Жартиерата, в нейния случай Дама на Праните гащи.

п.п. Геви ме разочарова напълно.  Колко пренебрежителна физиономия  след прегръдката с Иван?! Беше грозно!Същите грозни и снизходителни физиономии прави, когато дава гласа си на Съветите.
Порасна й работа, откак влезе в коалицията. Много си е повярвала. В началото, когато беше аутсайдер в групата се държеше, като натирено коте, търсещо кой да го приласкае и погали. Сега освен да мяучи и мърка глезено, показва остри зъбки и нокти при всеки сгоден случай.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 16:52 от sineva 1

# 402
Геви направи подобна физиономия и след прегръдката с Тино.

# 403
Наистина тъпо отпадане на Тино. Най-неподходящата игра за елиминации дотук.

Мен ме потресе друго, думите на Тино, че не е фен на Сървайвър, че не го е гледал?! Ами човек що дириш там?!
Поканили са едни хора, които са там, за да си правят реклама. Какво оцеляване, какви пет лева?! Мария чупи кантара вече.
Толкова заклети фенове на Сървайвър копнеят да участват, а те взели куцо, кьораво и сакато, като единственото условия е било никога да не са гледали формата. Rage

Това ме възмути и мен. Не бил фен на играта от дете и решил да си наложи неговите правил.....!? Какво правила .... Сървайвър е измислен вече, не е нужно да си измисляш правила. Да не я играеш тази игра е "престъпление" или богохулство , както каза Ваня.

Може ли той ( Ваня ) да спечели пак сървайвър Laughing Stuck Out Tongue ?   Той единствен се претрепа да бута играта.

# 404
Въпрос към дамите: знаете ли каква марка е комплекчето на Татяна, това цикламено-зеленото, с което е на всеки съвет?

Общи условия

Активация на акаунт