🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 679
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Това е най-хубавото време в Сървайвър за повечето участници, които са жури. Як купон е и остават яки спомени почти сигурно за цял живот. А и за по-умните играчи е възможност да "върнат" с лихвите на някой, когото не долюбват. Но за тази година съм спокоен, почти няма такава категория в каста на предаването Simple Smile

# 481
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хексе, така е, но начинът, по който се случи, е неприемлив. И на мен ми е жал, защото момичето е малко и вероятно достойнството му е смазано. На тази възраст трудно се осъзнава,  че всъщност единственият без достойнство е Цецо.
Няма приемлив начин за тези неща.
Цецо не прави нещо пред камери с другите момичета. След отбелязана точка всички скачат да се прегръщат и целуват. Нищо недостойно не е показано до момента.

Иван Булкин направи предложение за брак дистанционно - изядохме го!

Ти се шегуваш,нали?
Дали си на 20 или 40,дължиш еднакво уважение към половинката,независимо колко време сте били заедно.
За мен е НЕДОПУСТИМО да влезеш в предаването обвързан,да споменаваш гаджето,а в същото време всяка нощ да си лягаш и да прегръщаш друга, тя да ти стои в скута,а на наградите да спите в една стая/легло(Мога само да гадая какво са правили там,защото камери няма)..
Толкова е грозно!!!

Няма нищо по-хубаво от любовта и на всички ни се случва,но нека се случва без да се потъпква достойнството на трети човек.
Цецо можеше да не афишира толкова демонстративно близост с Ермина,след снимките да се изясни с приятелката си насаме,а след това да прави,каквото си иска.

Какво общо имат Булкин с предложението за брак и демонстрациите на Цецо и Ермина?

# 482
Гледам резултатите от анкетата. Болшинството (включително и аз) не вярваме, че ще има обрат. Всеки път когато се появи идол или някакво предимство започваме да гадаем, да редим коалиции и ха дано се случи нещо интересно, но не би. А представяте ли си сега, когато не очакваме, да има обрат? 😁 А дано... ама надали.

Ермина явно умее да омагьосва другия пол, след като и Цецко попадна в капана и'. А в началото той твърдеше, че е верен на приятелката си и доколкото помня каза, че преди да тръгне я е уверил в това.

Мисля, че Павел ще намери идола, Дани отива на острова.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 00:27 от Не се сърди, човече

# 483
Esme, всеки притежава собствен морален компас, затова уточнявам, че за мен е неприемливо поведение. Не защото Цецо се е влюбил и решил да се раздели с приятелката си, а защото не успя да се стърпи и с едно изречение демонстрира чувствата си към Ермина. Дори само действията бяха достатъчни, само слепец не би разгадал топлите чувства, които изпитват един към друг.
От моята камбанария нещата изглеждат така - хлътнал си като идиот, добре. Изговаряте си нещата с новата изгора, държите дистанция до края на формата, излизаш, изговаряш го с настоящото гадже и с пълна газ отлиташ при любовта.
Да, знам, че на тоя свят никой не дължи нищо на никого,  но заради времето, което са прекарали заедно, общите спомени и споделени в миналото чувства, някак не върви да се изнижеш като мокра връв, преди да си изговориш нещата. ЛюбоФ, любоФ, ама чак толкова да не устискаш...наречете ме динозавър, няма да се сърдя. 😁
Едно хубаво нещо в случая - очевидно моралният компас на Цецо и Ермина съвпада чудесно, та тях изобщо не ги мисля. Намерили са се. 😏

Hope, пазят се , не демонстрират. Аз от темата разбрах за любовната история. За по-малко наблюдателните като мен , нищо не си личи . Бих го изтълкувала , като силно желание да имаш на кого да се опреш във враждебна обстановка (конкурентна)

# 484
  • SF
Esme, всеки притежава собствен морален компас, затова уточнявам, че за мен е неприемливо поведение. ...
От моята камбанария нещата изглеждат така - хлътнал си като идиот, добре. Изговаряте си нещата с новата изгора, държите дистанция до края на формата, излизаш, изговаряш го с настоящото гадже и с пълна газ отлиташ при любовта.

Аз се съгласявам с тебе и затова допълних, че няма приемлив начин за тези неща. (Adoralova също ме е цитирала.)
Колкото до червеното - най-вероятно така и ще стане.
Цецо не показва нищо особено пред камера, не демонстрира нищо. Не са заявили, че са срещнали любовта и ще продължат заедно. Когато се върне в България, може пък приятелката му да си е хванала друг. Тя не е пред камери и не знаем дали пък тя няма да го чака на летището, за да изговарят. А може и да му се е разсърдила заради Ермина и да е отлетяла с пълна газ. Кой на кого какво ще каже, може и да не разберем, ако не го споделят в разни подкасти, надкасти, ауткасти...

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 09:57 от Esmee

# 485
  • София
По анкетата гласувах оптимистично,че ще има обрат.Трябва да бъдат изпълнени няколко условия. Simple Smile
Светльо намира идола,Дани печели имунитет.
Едис е на ход и стреля по Цецо или Ермина с всички останали.А ,Павел само иска разрешение да не даде глас срещу Цецо Simple Smile

# 486
Според мен е някакъв кьорфишек това с обрата. Нещо като буйната радост и къпането.

# 487
  • Sunshine state
На мен Ермина ми е антипатична от самото начало. И Цецо също.

# 488
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На мен Ермина ми е много симпатична и силно и симпатизирам, стискам и палци да стигне възможно най-напред в шоуто.

# 489
  • Sofia
А в началото той твърдеше, че е верен на приятелката си и доколкото помня каза, че преди да тръгне я е уверил в това.[/b]
...
Аз даже помня,че сподели,че приятелката му е била против да участва,защото се е притеснявала да не ѝ изневери.
Явно си го познава момичето.

По анкетата:
Идея нямам кой ще намери идола.
Не вярвам да има сериозен обрат.
Изгонен - може би Светльо /или Дани/.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 00:27 от Не се сърди, човече

# 490
Бе какъв обрат???
По едно време нали имаше слухове за голяма изненада. Някой помни ли каква беше изобщо изненадата.

# 491
  • Sunshine state
Вярно, че Женя каза, че щяло да има голяма изненада. Още се чудим каква е тя? Да не би да е островът, че май беше преди него? Знае ли някой, смееш ли да питаш. 😂

# 492
avi10, точно. Приятелката на Цецо е била против участието му, с мотива, че може да и' изневери. Той твърдеше пред камерата, че това няма да се случи. 😊

Да, щеше да има изненада  и много щяла да ни хареса. Това по думите на Жени.
Островът на отшелника трябва да е тази изненада, защото той се появи след нейните думи.

# 493
  • Пловдив
А в началото той твърдеше, че е верен на приятелката си и доколкото помня каза, че преди да тръгне я е уверил в това.[/b]
...
Аз даже помня,че сподели,че приятелката му е била против да участва,защото се е притеснявала да не ѝ изневери.
Явно си го познава момичето.
Извинявайте,но това е ужасно обсебващо,недостойно и ограничаващо поведение. На 20 години приятелка да те спира от изживяване един път в живота, от ревност ??? Че той и до гъза й да е по цял ден, пак може да й изневери. Това говори много (и все лоши неща) за момичето . Съжалявам, но човек не е роб,дори когато е влюбен .
Не очаквам обрат. Не очаквам изненадващи ходове. Но,дано.

# 494
  • SF
В крайна сметка го е пуснала и в крайна сметка не са показвали изневери пред камера. Играят заедно, още са в коалиционни отношения, за разлика от отпадналите двойки Тино-Станилия, Чефо-Снежана, Татяна-Благой. И за Татяна-Благой развинтихме фантазиите, но нямаме никакви директни доказателства.
Турците какви по-ключови моменти не ни показват.  Аз до последно не бях разбрала Мария споделила ли е с петицата какви са й предимствата или само знаят, че има предимства.
По-интересно ми е защо Ермина и Цецо казаха на Мария да не споделя на останалите трима, а само на тях. Искаха те да им кажат, като с тази постъпка клеймват принадлежност към коалицията или нещо друго.
Много ме дразнят, че липсват ходовете на играчите. Може и без основание да ги наричаме тъпи играчи и лош каст.

Общи условия

Активация на акаунт