🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 708
  • 495
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Станилия на стори беше казала днес, че нарочно е качила мазнини преди началото, защото като спортист знае, че това е правилното и да не страда толкова тялото от глада. Добре е постъпила, личи си кой си познава тялото.

# 466
И аз не разбирам това жалене на приятелката. Ще кажеш че я е оставил с три деца и кредит..
Млади са, почти деца.. какви сериозни връзки..
+++ Напълно съм съгласна.
Склонна съм да бъда снизходителна към младите влюбени - Цецо и Ермина.
Много са млади, попаднали са в ексремна ситуация, постоянно заедно, влюбили са се. Не виждам нищо лошо. Да за бившата на Цецо е неприятна ситуацията, но на тази възраст връзката надали е била чак толкова сериозна. Ще го забрави и продължи напред.
Сетих се за един много силен и безсмъртен стих на Л. Левчев
"Колко е лесно да бъдеш влюбен
На двадесет години..
И колко е лесно
да бъдеш разлюбен…"

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:53 от sineva 1

# 467
  • SF
Хексе, така е, но начинът, по който се случи, е неприемлив. И на мен ми е жал, защото момичето е малко и вероятно достойнството му е смазано. На тази възраст трудно се осъзнава,  че всъщност единственият без достойнство е Цецо.

Няма приемлив начин за тези неща.
Цецо не прави нещо пред камери с другите момичета. След отбелязана точка всички скачат да се прегръщат и целуват. Нищо недостойно не е показано до момента.

Иван Булкин направи предложение за брак дистанционно - изядохме го! Цецо се разделя с приятелката си - и това не ни харесва. На 20 години е Цецо. Не знам колко хора са с партньорите си от 18-20-годишни. Аз не съм.
За мене по-недостойното е да има две паралелни тайни връзки.

# 468
Esme, всеки притежава собствен морален компас, затова уточнявам, че за мен е неприемливо поведение. Не защото Цецо се е влюбил и решил да се раздели с приятелката си, а защото не успя да се стърпи и с едно изречение демонстрира чувствата си към Ермина. Дори само действията бяха достатъчни, само слепец не би разгадал топлите чувства, които изпитват един към друг.
От моята камбанария нещата изглеждат така - хлътнал си като идиот, добре. Изговаряте си нещата с новата изгора, държите дистанция до края на формата, излизаш, изговаряш го с настоящото гадже и с пълна газ отлиташ при любовта.
Да, знам, че на тоя свят никой не дължи нищо на никого,  но заради времето, което са прекарали заедно, общите спомени и споделени в миналото чувства, някак не върви да се изнижеш като мокра връв, преди да си изговориш нещата. ЛюбоФ, любоФ, ама чак толкова да не устискаш...наречете ме динозавър, няма да се сърдя. 😁
Едно хубаво нещо в случая - очевидно моралният компас на Цецо и Ермина съвпада чудесно, та тях изобщо не ги мисля. Намерили са се. 😏

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 12:27 от _Hope_

# 469
Трудна работа това със сдържането, ако си по цял ден и нощ с новата изгора, полуголи, делящи едно парче хляб и общи неволи.... Хеле пък на 20. Моралният компас яко ще се бъгне при повечето хора. Но съм съгласна, че малко уважение поне пред камерите е задължително.

# 470
  • Пловдив
Е те не са се целували, нито натискали пред камера . Реално просто демонстрират голяма близост, но до скоро всички се чудехме дали е защото са си приятелчета или защотоса хлътнали . В тази обстановка не е трудно. Виждали сме къде къде резили, и то на хора, които имат семейства ,и които са зрели. Та , наистина нищо не се е случило кой знае колко скандално.

# 471
Всъщност едва ли така възникналата връзка между двамата ще продължи в реалния живот. А и се съмнявам, че нещо кой знае какво се е случило между тях. Но пред камерите изглежда различно, разбира се.

# 472
  • София
Пусната е нова анкета! 😊

Мхмхм, Ермина дали не се издава нещо? Или просто нарочно ни пуска по пързалката. Може и да е двете, за всеки случай слагам в скрит текст, като евентуален спойлер. Макар че за мен не е спойлер.

Скрит текст:

# 473
Не мисля,  че ще има обрат. Не и с капацитета на този каст. Ако се случи нещо интересно,  ще е или с помощта на продукцията или щастливо стечение на обстоятелствата за "аутсайдерите"
Прогнозирам, че Цецо ще открие идола. А следващия изгонен ще бъде Дани. Задобря на игрите и е опасна конкуренция

# 474
Гласувах, че Дани ще намери идола и понеже всичко е шест, шест, шест - няма да го изиграе, затова ще бъде изгонен. 🤪

# 475
Аз пък мисля че Цецко пръв ще хвръкне .. Едис и Павел се държат повече ... още в началото Едис искаше да гони Цецо,Ермина и Мария, но после се присламчи при тях

# 476
  • София
Елина преди малко в стори сподели, че финалът няма да е на живо в студио в София.
И правилно. Едва ли искат да пръскат още пари след този рейтингов провал.

# 477
Доста са си наваскали след завръщането от Сървайвъра. Ермина определено ми се вижда леко наддала на кг..

# 478
Явно е на финал, щом се е загрижила за гласуването.

# 479
  • Буркина Фасо
Доста са си наваскали след завръщането от Сървайвъра. Ермина определено ми се вижда леко наддала на кг..
щом е в близост до Благо така се получава. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт