🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 683
  • 495
  •   1
Отговори
# 435
Те 5 отговора в случай че някой от тях е възпрепятстван Joy
ама пращат само един от тях.
Grinning

# 436
  • Враца
Татяна Къцова, да ми пере гащите.
Бих добавила - и да ми готви, и да ми пее, и да има с кого да водя смислени разговори, и да ми напомня да говоря за децата си като за мъже, а не като за бебета!
А, да! И всеки път като я погледна да благодаря на Бога, че не съм се окепазила по този начин!

От другите екстри няма да се възползвам Simple Smile

# 437
Ееее, ако е само един ще взема Снежана. Тя готви, мъкне дървета, прави подслони, бих я издържала и може би дори ще си паснем си мисля. Само да не ме юрка да работя, другото ще изтърпя.
Все пак трябва и битовизъм, от Марчето само кокоси ще видя, нея не мога да понасям, Татяна ще почне вечер да вие и ще се стресирам, освен това освен да готви за друго да прави не знам, мъжка сила си трябва и разбиране, ама от тези там ни един не ми се вижда да умее нещо, а и да готви...еми не става.  Снежа избирам, ако е само един.

# 438
  • Бургас
Геви спомена, че е спортист, ако се не лъжа, в последния епозод. И аз бях изненадана и дори коментирах, че това е поредния "спортист", който ще заявява чест, достойнствa и т.н.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 13:33 от pafal

# 439
  • София
Геви е бивш състезател по хвърляне на копие.

Излязоха новите седмични обзори на Ауткаста и Надкаста.

# 440
Цецо си е изтрил снимките с приятелката му,явно бившата вече.Милото момиче да ти изневерът в национален ефир със къдрав караконджул,очаквах го от Благо,попринцип той е по тия работи

# 441
  • Sunshine state
За мен Геновева е голямото разочарование този сезон, харесвах я, но нито в игрите се справя кой знае колко добре, нито пък изпъкна с характер.

# 442
На Цецо бившата приятелката е младо момиче. Ще си го изстрада,  дано по-леко мине. След време ще осъзнае, че е извадила голям късмет да научи точно този урок навреме. Да си запали свещичка, че се е отървала и нека не забравя, че човек винаги трябва да обича най-много себе си, а не друг, макар и симпатичен, задник. Футболистчето е ясно, няма какво да го коментирам. И на Ермина толкова и е акъла, но колелото се върти и често такива девойки все в някакъв момент се озовават в обувките на бившата.

Кого да взема със себе си на самотен остров? Станилия, разбира се. Не скатава,  достатъчно уравновесена е, за да балансира моята припряност и е добър събеседник. Последното е и най-важно за мен. В тази връзка - Танчето ще я закопая под някоя палма още на първия ден

# 443
  • Варна
И аз не разбирам това жалене на приятелката. Ще кажеш че я е оставил с три деца и кредит..
Млади са, почти деца.. какви сериозни връзки..

# 444
Хексе, така е, но начинът, по който се случи, е неприемлив. И на мен ми е жал, защото момичето е малко и вероятно достойнството му е смазано. На тази възраст трудно се осъзнава,  че всъщност единственият без достойнство е Цецо.
Има си начини да приключиш една връзка, не по национален ефир. Не и след като сам си се бил в гърдите как отвън те чака "единствената". Пълен бляк и би било еднакво гадно както на 20, така и на 40г. Другото е ясно, сега е моментът да трупат опит.

# 445
  • Варна
Хексе, така е, но начинът, по който се случи, е неприемлив. И на мен ми е жал, защото момичето е малко и вероятно достойнството му е смазано. На тази възраст трудно се осъзнава,  че всъщност единственият без достойнство е Цецо.

Видях снимки на момичето,много красиво, не мисля, че ще се смачка заради Цецо.
Да сигурно Цецо и Ермина можеше да се преструват, че не са привлечени един от друг? Дали всъщност можеха? Кое е по-голямата лъжа?
Не мисля, че и Благо ще се смачка че жена му го остави докато е в Сървайвър.

# 446
Благо има опит,него нещо любовно едва ли може да го бутне 😄Скоро ще е с друга ,клонинг на бившите му

# 447
  • София
Скрит текст:
Искам да помоля за един gif от епизода вчера но момента, в който Иван се сбогува с Геви и нейната непосредствена реакция след това. Bowtie

Заповядай!

😁😂

Comedy gold. Satisfied

# 448
  • Варна
Всеки път се изненадвам  - Мария тези бузи от ориза ли ги е направила?

# 449
  • Другата България
Може ли снимка на приятелката на Цецо?
Не се ориентирам нещо.

Едит. Изпратиха ми. Благодаря.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:24 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт