🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 780
  • 495
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Ваня говори за неизползването на идола като богохулство, ама според мен всъщност има придвид това което направиха те всички с целия сезон. И каста и тея дето са го избирали....
Това е истинското богохулство със Сървайвър.

Чета тука в темата някакви планове правите, кой с кой да се коалирал да направели силно ядро, да разбиели петици и т.н.
Вие не разбрахте ли тези основни правила:
Благодарение на архитектите на петорката - Павел и Едис, петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Благодарение на останалите трима клакьори, петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Благодарение на слабоумните хора от периферията петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Напук на всички ходове на продуцията, петорката ще остане непокътната до финалните игри!

Престанете да фантазирате!  Това да не ви е Сървайвър!

* Под финални игри имам предвид това, което обикновено се случва в българския сървайвър. Последните шест/седем участника (миналата година бяха 6) отпадат един по един в поредица от състезания докато накрая остават трима финалисти. И за тях вече гласува журито.
В тази връзка - идея за анкета. (И без това няма какво да правим до понеделник)
"Кои според вас ще са тримата финалисти" Wink
Не бих могла да го кажа по-добре! Hug

# 331
  • SF
На каква тъпа и безинтересна игра отпадна Тино!
Направо беше похабен. Такава тъпотия, че чак е обидно и за него, и за зрителите.

# 332
След този епизод залагам, че шестото място е за Танчето, което означава, че тя е победител в сезона Сървайвър: Шестото място Smiley

Струва ми се, че Едис малко се стресна от двойките, които се обособиха /Цецо+Ермина и Павел+Геновева/ и реши да си направи и той +1. Въобще не е трудно да се манипулира Татяна и като гледам как ѝ се мазни, работата е опечена. А останалите четирима ще убеждава да не я номинират с мотива, че тя е най-слаба и най-лесно преодолима на игри. Така че следващите номинирани са Дани или Светослав - в този ред, ако не се спасят с имунитет или идол. Дани става опасен за тях с тези последователни победи, така че и да го харесват, и да не го харесват - той ще бъде следващият в сметките им.

# 333
На каква тъпа и безинтересна игра отпадна Тино!
Направо беше похабен. Такава тъпотия, че чак е обидно и за него, и за зрителите.

Тъпа игра от негова страна, тъпо отпадане. Всичко е логично и правилно. Дори не ме е яд, хак им е
Жалко беше ми любимец и разочарование

# 334
  • София
Изобщо не съм сигурна, ако бяха тръгнали Благо и Мара дали нямаше тяхното да падне преди неговото, но...може и така да си мисля.
Всъщност на Благо топчето тръгна първо, просто Тино извади малшанс неговото да падне по-бързо. Това на Благо падна буквално секунда по-късно. И мен ме е яд за Тино. Да, допусна грешки и не игра оптимално, но въпреки това ми беше симпатичен. А и се справяше добре в игрите, можеше да е сериозен отпор на острова.
От Мария не очаквах нищо и не съм изненадана. Вече на нищо не се надявам и не мисля, че ще има изненади до финала. За момент си помислих, че Цецо и Ермина може да предприемат неочакван ход, но не, всичко беше наред - никакви сътресения, никакво мислене, пази Боже! Joy
Впечатлена съм от Танчето, такава дама, такъв светъл пример, ум да ти зайде! Гледам и попивам прилежно финес и класа - как да пребъркаш чантата на другарче /:dizzy_face:/, как да врещиш като изоглавен в лицето на сервитьорите, вместо да благодариш /добре че момчетата ни отсрамиха, да не ни помислят за някакви чутовни диваци/, как на тези години нямаш никаква реална самооценка... и още много полезни качества.

# 335
  • София
Често се пише за Павката и Геви, за мен той не е прекрачил границата и не ги възприемам за двойка. Мисля, че той държи на приятелката си, не спят прегърнати с Геви, не седят един в друг като Цецо и Ермина. Геви може би има и такива симпатии, но той се държи. Ако не беше обвързан, е възможно и да имаха нещо мимолентно, но пред приятелката си не би я избрал. Както и в играта ми се струва, че би избрал Едис.

Цецо явно направи своя избор, кофти начин за раздяла, дано не гледа момичето. А как се кълнеше в началото.

# 336
  • Другата България
Позволих си да изслушам речта на Мима преди битката на острова. Относно идола. Какво да кажа....мъчна мъка, тя, освен че не е вдянала изобщо от това що е идол в "Сървайвър" и има ли почва сред тазгодишните ни смехотворци, не вдяна нищо и от речта на Ваня. Който едва се сдържаше, и му личеше. Луда Калинка го направиха този човек, чуди се и той къде е попаднал, сред какви екземпляри и откъде са събирани. И нов елемент вкараха за Мара, дано раздвижи нещо, с някой, или поне да опита, тя лежерно обяснява как това не я интересува. А само минути преди това Едис обясняваше край огъня какъв умен ход било отстраняването ѝ и колко опасна била тя, колко хитър играч и как от ден първи я наблюдава заради това! JoyJoyJoy КАжи честно!
А брат'чеда нижеше тирирами как Мара като....хамелеон ли беше /или той не знае такива думи/ си сменяла коалициите в племената както ѝ е изгодно! Ами той? Същият, че и по-трагичен. Трагични хорица, и то за какво - за прословутото ШЕСТО място!
А най-смешното от всичко е, че просто осигуриха поредния глас на Колизеума.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 09:22 от Merri_An

# 337
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Може би най-тъпия епизод от началото на сезона. 2 часа скука и искрено и лично и 1 час глупави игри и малоумен съвет!
Едно нещо и признавам на продукцията. Нищо не е нагласено и никой не се бута. Много хора смятат, че Благо е бутан, ама в тази игра си заминаваше, защото топчето на Тино падна 1 секунда преди неговото. Или айде 2 секунди. Не знам дали щеше да овладее топчето, ама му беше на ръба. Който не вярва да върне записа и да види. Мария още не беше помръднала, а Благо и Тино избързаха с крачката назад. Супер малоумна игра и такъв играч като Тино да си тръгне точно на нея е още един пирон в ковчега на сезон 7!
Не че не си го заслужи с тъпотиите, които сътвори (достоен кандидат за корицата), но ме е яд, защото просто беше по-различен от всички останали.
А тази Мария докога ще се провира между капките? По-голям късметлия от нея не съм виждал, заклевам се!
Не 9, а 99 живота има! 🥴
За гордата карловка какво още да напиша? Ще е кратко - Господи, защо не си прибереш вересиите!
Ваня едвам я издържаше. Ваня, Ваня съжалявам те! Голям стоик си да ги търпиш всичките тези хора там. Това е обида за марката Сървайвър, за теб и за нас!
Толкова много фенове има тази велика игра в България, защо точно на тези се спряхте?!?!
Това е най-трагичния каст в историята на всички родни риалити предавания.

Жалко и за Павел и Едис, защото никой или хайде малцина ще оценят играта им. Сега минах през фейсбука, ами там е ужас. Огън и жупел по тях и по всичко и всички всъщност. И там масово вече са за Благо.
Ужасна реклама за Сървайвър, не знам как я мислят за догодина и как ще върнат доверието в публиката. 😖😩

Нека все пак напиша и няколко положителни неща за финал

Обожавам гмуркането и искрено завидях на Дани, Павел и Таня.
Дани блесна в този епизод, дано това не значи, че е следващия пътник към острова.
Колелото на смъртта ми е сред най-любимите игри и Дани се представи чудесно. Искам да похваля и Ермина, която му даде най-голям отпор.

Таня много обича детето си, е нормално, но такива моменти винаги са приятни.

За зависимостта на Павел знаех, а мисля че я повтарят, в началото на сезона също спомена за нея, но с по-малко думи, а и тук се е писало. Дано е преодолял този порок и това негово участие да е като рестарт в живота!

За първи път даваха повече от острова на отшелника (което е хубаво разбира се) и много зачестиха синхроните и заканите на Благо, докато преди това не го даваха толкова.

От всичко видяно в този епизод си мисля, че Благо и Павел са на финал, но не знам кой ще е третия. Това не е спойлер, а предположение на база видяно и инстинкт, така че няма да го скривам.

# 338
Много са ми интересни коментарите във Фейсбук.
Една и съща пасивна игра:
- При русото момиче, което не може да се изразява поетично - 'Много е проста'
- При високото момче с плътен глас - 'Най-достойната игра', 'Не искаше да ги прецака'
🤔

# 339
Според мен Сървайвърите се прибраха по-рано, защото сезонът е провал.
Стана ми жал за Ваня, той се пъне да я насочи - а Мария гледа тъпо и не вдява. Трудно можеш да налееш акъл на прост човек, в случая с Мария е просто невъзможно.

# 340
Ако и сега Мария не се светне, че е на пангара... Трябваше да я избере Едис, за да не събуди подозренията и.
Не търсете нещо там, където го няма😀Стратегическо мислене при Мара е като емпатията при Едис- знаят че има, но не е тяхното🤣
дано Мара се усети и си ползва идола.
Тя ще го използва, но не както ни се иска на повечето от нас. Подозирам, че ще ѝ спретнат номера на Дани.

Мара джуката си каза и накрая, тя идол не е смятала да използва до края на играта!
С това приключва всичко което може да се каже за поредната куха инфлуенсърка.

# 341
  • Другата България
По-......потресаващото е мотива, с който се аргументира.
Твърде ЛЕСНО го намерила!
Вероятно ако беше ровила от ранни зори от плажа 100 метра навътре в гората, беше изсякла половината храсталак и обърнала бивакЪТ им нагоре с краката, търсейки заветното нещо, можеше да размърда нищото на втория етаж и да го изиграе с ход, от който да сме така ?
А, сетих се. И това нямаше как да се случи, защото Мима беше един от най-безидейните и бездействащи играчи през сезона.

# 342
  • София
Имам усещането, че ако по някакъв начин има нов сезон, Ваня ще откаже да е водещ - тазгодишният сезон потъпка принципите на играта, за съжаление. Нещата, които зависеха от продукцията бяха изчиствани в крачка (може би е нормално, правят първи сезон за тях в България), но каста...ех, каста...да ти дават толкова възможности да се раздвижи играта и ти да не правиш нищо и да гледаш тъпо...трагично положение. Имам и друга чуденка...одобрените участници явно се познават още от кастингите, пък ако не оттам, от самолета, с който пътуват. Как в чуждестранните формати няма или поне няма очевадно коалиране преди да е започнала играта и как е възможно да се довериш на някой, когото не си познавал досега?
Реално интрига виждам вече възможна между Павел и Цецо - никой не може да ме убеди, че и двамата не искат да са първи. Вярно, Павката печели като машина, ако сигурно се прави спортна статистика, той ще е най-продуктивният играч, чисто физически - в игрите, в печелене на индивидуални тотеми за неприкосновеност....душеприказчик е на доста хора, които явно го виждат като най-ключовата фигура от войните, надушва кой може да бъде манипулиран...с Геви, сигурно и се иска, но и на мен не ми се вярва да стане нещо...той ми изглежда пресметлив и сериозен. Не е голям дечко като нея или другите. На Едис му е доста лесно в този отбор, защото вероятно се е готвел за повече "работа" по отношение на манипулации, стратегии, а всичко е толкова предвидимо...или почти - не е bimpin' road играта, а smooth sailing. Даже няма нужда да се напряга да играе, останалите от петицата вършат работата.

Не знам, не знам - ако на финал са той и Благо, съм по-скоро за Павел.

# 343
  • Буркина Фасо
Имам и друга чуденка...одобрените участници явно се познават още от кастингите, пък ако не оттам, от самолета, с който пътуват. Как в чуждестранните формати няма или поне няма очевадно коалиране преди да е започнала играта и как е възможно да се довериш на някой, когото не си познавал досега?
как? - питай Мика. снощи го показа нагледно Smiley

# 344
Наистина тъпо отпадане на Тино. Най-неподходящата игра за елиминации дотук.
Беше си на късмет. Ваня каза да минат крачка назад. Благо тръгна пръв и топчето му са заклати и той спря. Секунда след него тръгна Тино и топчето му падна миг преди това на Благо.
Мара е голям Калитко, неизтребима просто, като котките с девет живота. Scream  Флегнамичността й я спаси този път, забави се да тръгне назад и това реши играта. Поне се убедихме, както е писал Дяволо, че никой не се бута и няма нагласени игри. Всеки от тримата можеше да отпадне, въпрос на шанс си беше.
Мен ме потресе друго, думите на Тино, че не е фен на Сървайвър, че не го е гледал?! Ами човек що дириш там?!
Поканили са едни хора, които са там, за да си правят реклама. Какво оцеляване, какви пет лева?! Мария чупи кантара вече.
Толкова заклети фенове на Сървайвър копнеят да участват, а те взели куцо, кьораво и сакато, като единственото условия е било никога да не са гледали формата. Rage

Най-скучния, протяжен и безсмислен епизод. Май наистина ни четат. Спестиха ни инфантилните, напоителни синхрони на глезлата Геви, за да ни "зарадват"  с житейските откровения на черпакодържачката. От трън, та на глог!
Ако епизодите на тоя сезон се преведат ще предизвикат истински фурор сред феновете на Сървайвър по света, като някаква форма на пародия на формата. Срам, пълен срам!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:19 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт