🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 693
  • 495
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Отговарям по анкетата.
Тримата глупаци -  по ред на излизане - Иван, Тино и Мария. И тримата имаха шанс да обърнат играта. И тримата очакваха да са номер 6. Но и тримата се оказаха изключително заблудени.
А кой исках да си тръгне - Марчето!
Нямам обаче идея защо Татяна има много гласове в анкетата?!?. Както и защо изобщо е на корицата в текущата тема?!?
Да сте забелязали Танчето да е зле? Да сте забелязали изобщо да я готвят за гонене. Споменават я тук-там, но според мен по-скоро лаф да става.
Изобщо не е глупава тя и много добре си е постлала. Донякъде си й идва отвътре - хем да е слаба, хем да е ... хммм... не особено интелигентна. Но пък и знае как да се снишава и на кой да се подмазва.
Помнете ми думата, Татяна е заветния номер 6!

# 406
  • Другата България
Отговарям по анкетата.
Тримата глупаци -  по ред на излизане - Иван, Тино и Мария. И тримата имаха шанс да обърнат играта. И тримата очакваха да са номер 6. Но и тримата се оказаха изключително заблудени.
А кой исках да си тръгне - Марчето!
Нямам обаче идея защо Татяна има много гласове в анкетата?!?. Както и защо изобщо е на корицата в текущата тема?!?
Да сте забелязали Танчето да е зле? Да сте забелязали изобщо да я готвят за гонене. Споменават я тук-там, но според мен по-скоро лаф да става.
Изобщо не е глупава тя и много добре си е постлала. Донякъде си й идва отвътре - хем да е слаба, хем да е ... хммм... не особено интелигентна. Но пък и знае как да се снишава и на кой да се подмазва.
Същото мисля. Въпреки, че се колебая между нея и Дани, защото и той ги може тези неща, но пък виждат в него конкуренция, тъй че вероятно ще му подпечатат командировъчното скоро.
Но, аз съм от тези с вятърните мелници. Все още, наистина се чудя на себе си, но все още имам една ню-ню надеждица, че някой ще направи ход, който все пак да омекоти хард глупостите до момента. С влизането на идола в играта, отново, надеждицата ми се превръща в надежда. Не се водя от промото, но силно се надявам именно на Ермина, която да вдене, че двамата с Цецо са трета и четвърта цигулка във великолепната петорка, и сега, докато имат “помощни средства“ в лицето на ТанчИ, Светлия и Дани все още могат да измислят и направят нещо с идол. С Геви няма да им се получи. Другата ми надежда е именно Павел. Ако отстрани Едис, ще му ръкопляскам лично и поединично. На обратния ход също бих ръкопляскала.
Та, все още това 6-то място, за него много кандидати има да му се не види......

# 407
  • София
Да, съгласен съм за Татяна, ама така е с двуседмичните теми. Исках да ударя по ядрото на Благовата коалиция, която не направи дори опит да обърнат играта.
През тези две седмици именно те бяха на мушката на всички.
Иначе сега щях да направя друга корица. С Иван, Тино и Мария. Ама вече е късно.
Аз и в анкетата не съм гласувал за Таня. Но това не я прави добър играч. Просто е удобна.

В Лейдизон има хубава статия за Булкин и Антония. Simple Smile

Всички детайли за предложението за брак в Survivor 7
Шампионът по лека атлетика Иван Булкин предложи брак на приятелката си Антония

# 408
Най-вероятно ще бъде, но не заради някакви лични качества, а заради липсата на такива.

За останалите тя е "оперативно интересна" само с гласа си на Съветите и после в Журито.
Тя е еманация на "безгласна буква"
Иначе да, повратлива е, умее да се слага и натяга, винаги е със силните на деня. До оня ден переше гащите на Благой и го боготвореше. Сега е слуга на нови господари и без свян, и скрупули го нареди подобаващо само, за да се хареса на хлапаците. Не сваля наколенките жената!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 19:08 от sineva 1

# 409
Ако ТатиЯна е 6-та и не дай си боже стигне до финал със сини, не забравяйте че журито няма да гласува Сървайвърски а ...дявол/Благо знае как.
Sad

# 410
Уф, ама те от продукцията изобщо не го и крият?!
Направо ни го казват, че ще има сървайвърски обрат?! 😮
Скрит текст:
Скрит текст:
Въобще не им вярвам на промотата на БТВ, личи си, че отчаяно се опитват да спасят сезона и хората да гледат - та предполагам затова са тези високопарни думи.
Аз не бих си слагал големи очаквания да има обрат, особено в предвид това, което виждаме до тук като умения от играчите.

Жалко, че всеки опит на продукцията удря на камък - Мария е грехота да не използва кражбата на гласа, за да елиминира Едис например, който я гласи отдавна...мъка

ПП: А това стори на Мария много добре обощава стратегическата безидейност тази година:

[/spoiler]

"Да обстояваш ...." така ли го е написала ? Open Mouth

# 411
  • Варна

Oт статията:
Цитат
Специални благодарности за Благой Георгиев, който поръча тортата и дойде специално за случая! Радвам се, че имам възможността да те нарека мой приятел! От теб научих много и съм сигурен, че тепърва ще уча още! Беше една уникална вечер!
Wink

# 412
Мисля, че е много тъпо да си на финал и да няма нито един глас за теб. Някой може да се окаже в това положение.

# 413
Явно не съм в течение, но има ли спойлери за финалистите?
След последните постове, оставам с впечатление, че са ясни?
Моите постове са само на база лични хипотези.
Въпреки, че ако променят регламента в 99та минута може да се променят някакви неща.
Но крайния победител искам да е Благой, да. Това е желание, не знам дали той ще спечели.
Вероятно са ги подковали да мълчат, не знам да има изтекло инфо за финалисти.
Финалистите все още не са ясни, но както вече написах - победителят е ясен.

# 414
Също сигурно не я разбирам играта и "сървайвър" моралът , като за мен има една тънка граница между да прецакаш и надхитриш опонентите и да изпързаляш , подлееш вода . Не мисля, , че идеята на Сървайвър е да си напълно подмолен, безпринципен човек и да сгазиш всички по пътя , и така да станеш топ играч. Примерно, ако се заформят отношения между играчите, и играч А помага или спасява играч Б пази го от реални заплахи, а втория след това го "наниже" на куката, вероятно ще го упрекна , и считам за недостоен. Но специално Тино не мога да разбера , кого се страхуваше да не предаде, какви са му Едиси медиси и прочие , за какво достойнство говори

# 415

Oт статията:
Цитат
Специални благодарности за Благой Георгиев, който поръча тортата и дойде специално за случая! Радвам се, че имам възможността да те нарека мой приятел! От теб научих много и съм сигурен, че тепърва ще уча още! Беше една уникална вечер!
Wink

О, Боже, какво ще научи... да се жени, развежда...

# 416
На Благо като му падаха плочките беше окей, на Иван като му падаха беше, защото пада нарочно.
Щом кокошия мозАк Геновева и интелектуалеца Тино така са казали значи няма как да не е истина.

Всички толкова са се насрали от страх от тоя Благо, че чак от Доминикана надушвам миризмата.
Напълно съм съгласна. Какъв капацитет по-точно е Тино, а пък за Геновева да не говорим.. Какви физиономии прави постоянно това момиче и само върти очи.. Жалко, че ще трябва да я гледаме до финала..
Аз не мисля, че Иван загуби нарочно. Той и в предишните епизоди си каза, че игрите за баланс не са му силата, а тази беше точно такава. Значи всички други досега паднаха честно, а само Иван загуби нарочно, за да остане Благо в играта и да спечели.. Пълни глупости са това според мен.

# 417

Може ли някой да направи гифче с учудено-уплашената физиономия на Тино, в момента в който загря, че ще пътува към острова на отшелника.
Ооо това беше много яко! Няма да забравя този поглед. Така се смях онзи ден докато го гледах. Grinning GrinningGrinning Тино се има за много интелигентен човек, а и него го надхитриха. Бях доста изненадана, че се е доверил на Сините и не е помислил, че това може да е поредният капан. В това предаване не трябва да имаш доверие на абсолютно никого. Тино и Мария постъпиха много глупаво - особено Мария..

# 418
Не беше ли Булкин тренирал 2 месеца за баланс, че само там му било слабото място и го каза, когато спечели имунитет на такава игра или бъркам.
Та как така точно на последна плочка се залюляваше и то като гледаше Благо щом му паднат плочките и неговите, да не говорим колко бавно ги събираше. Чак пък толкова...то направо си беше подигравка. Обаче най-много ме ядоса белият зъб кат го показа ядосан, че нямало уж уговорка. То по-добре да е имало такава, иначе Булкин направо от добри чувства да пада голям мъж и толкова хора го гледат, че и спортист бил, не му било в природата, да бе да.

# 419
  • София
Според мен беше "изиграна" физиономия, в смисъл, не ми прилича на човек, който ще е чак толкова очевадно изненадан (за Тино става въпрос). За първи път виждам такава реакция от него и чак ми стана съмнителна и преувеличена. Не ми прилича на толкова лековерен човек!

Общи условия

Активация на акаунт