Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 538
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 2 145
Бъръльо,явно не си в държавна болница,затуй ти й убава закуската 😏
Някой ми завидя НЕблагородно 🙄.От снощи вали като из ведро.Видяло се е,че няма да се върна със завиден тен 😬

# 2 146
  • София
Бър, дано те изпишат скоро.

# 2 147

Здравейте момичета. Пак ви изтървах много, от няколко дни се опитвам да насмогна ама много пишете бре 🤣 🤣 🤣.
Лаватера някъде по средата съм, но повече нагоре гледам да драпам. Карам си както си знам 😊 и удържам главата горе. Благодаря, че попита? 💐
Понеже не съм в час как сте всички ще пожелая на болните бързо възстановяване. 🍀
На всички рожденници здраве и щастие.🥂🍾🍰
На абитуриентите и техните близки - много положителни емоции и успешно начало на новия етап в живота! 💐✨🎊
На цялата група ❤️

# 2 148
Време е за петминутка и кафе!
Едно красиво макче от мен за настроение

Бър, по-бързо да те пускат.
Липсващите да минат на отчет!

Главата ми е компот, едва гледам.
Кафемашината се опитва да ме саботира.

# 2 149
  • София
Пуснаха ме! Изкъпах се, сега ЯМ. Animal Pig

# 2 150
  • sf
Ей ме, бях сърдита малко, ама ми мина. 😆
Понеделнишки , след мини отпуска, беше мазаляк на работа. Викам на шефа "повече не ме пускай отпуска, после ми излиза през носа"
 Кола си купих, бях забравила какво изваждане пада. 😆 Щерката се прибра за месец и малко, ходихме при нашите, починах си.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 20:57 от donsita

# 2 151
Офф, пак е болна.Вчера гърло и сопол, днес се прибра с 38 гр.температура.Е, може ли всеки път да вдига температура?! Как веднъж не се разболя като нормално дете?! Cry

# 2 152
Ехх,Уми. 😓😓😓 То е добре,че вдига. Значи имунната система се бори,ноо си е кофти от всякъде. Дано мине леко. Почвай инфлуцид на всеки час-час и половина по едно. При мойто пресича и за 2-3 дни се оправя.
Ходих аз за последен път за извинителна бележка от ЛЛ за детската градина. Каза и тя,че в училище нямало да е така,та надеждата ми е да е права. Инак вярно ще се метна от някъде. 😅
Бър,радвам се,че си вкъщи. ❤ Туй в чинията.. 🤢🤮
Донси,честито за колата! Ама покажи и нея се. Да те слуша и безаварийно да те вози на хубави места. Много красиво момиче! 🫶🏻
От мен роза:

Започнаха една по една да ме радват.

# 2 153
  • Mediterraneo
Уми, моите и двете са така, вечно вдигат Т, че и много висока. Малката с ковид държа 3 дни 40.5, нищо друго й нямаше. Но си ги познавам и не се шашкам излишно. Имунната им система дава такъв отговор.

# 2 154
  • София
Донси, много сте хубави. Безаварийно с колата.
Уми, ще се оправи малката.
Бър, честита баня 🤣.
ВНЛ, радвам се, че се разписа.
Ено, утре ако се сетя ще ти фотна една роза.

# 2 155
Ехх,Уми. 😓😓😓 То е добре,че вдига. Значи имунната система се бори,ноо си е кофти от всякъде.
...........

Тъй.
Радвам се и аз, все пак Жонито не бе дигал температура къде три години.
Ама шести ден над 40се, радостта ми изнемогва.
Всички да оздравяват бързо, оставете ми сцената за жалби.

# 2 156
Ааа не така! Не давам на Джони толкоз да вдига и да тормози мамчето си. Шугърче,каквото и да напиша,все ще е малко. Просто ти пращам прегръдка и цялата ми положителна енергия,да преборите час по-скоро това,което мъчи сладкия Синеочко. ❤🫶🏻🤗
Ре,чакам снимка! Много обичам тез китки,всичките. 🥰 Ей тази ми е нова,не беше цъфтяла и много ми хареса.

# 2 157
Уми, ми те нормалните деца точно така боледуват. Бързо оздравяване!

Донс, честито ново возило и безаварийно шофиране! Сладурани 😍

Толкова много ме боли гърлото, че не мога да си преглътна дори водата ☹️🤕

# 2 158
Добре де, мойте чавета като по принцип не вдигат Т, ми само със сополи, гърло и кашлица минават, добре ли е или лошо?

Видях щерката на Донси, красавица като майка си!!!
Другите деца ги изпуснах, ама и те са разкошни.

Бър, честита баня и честито хапване Sweat Smile Мислиш да наваксаш ли?

Цветя нямам да ви снимам, освен една оплешивяваща китайска розичка и някво каланхойченце, ма и то го докарва на болна люцерна...

Сисче, ше мине... някакви бабешки лекове прилагаш ли? Щото съм сигурно, че хапчета и смукачки си имаш...

# 2 159
Ей го, понеделникът свърши. Паля джапанките към къщи, че малката е с температура. Няма край това нейно боледуване и това е. Кръвните ѝ изследвания са "майко мила".
Шугър, пращам ти прегръдка.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 08:57 от Clo - Camille

Общи условия

Активация на акаунт