Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 537
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 2 160
Мързи, нямам! Пия чай с мед и редувам обезболяващи. Освен това съм на работа вече днес 😫

# 2 161
Не знам...В нашето обкръжение всички карат с един сопол...
Тя е голяма и тази година 4 пъти боледува и всеки път вдига температура.Тази седмица е пълно с изходни нива.. Абе, жива и здрава да е...
Герой е Джони,а ти, Шугъре, си трижди по- голям ! Да му минава и да забравяте!

# 2 162
  • София
Шугър, с какво го закъса Джони? Да минава бързо.
Сисун, съчувствам ти.

# 2 163
Пак много болни се събраха. И малки и големи да се оправят.
ВНЛ, радвам се, че писа. Лека полека ще се нормализират нещата и при теб. Ако нещо ти тежи, насреща сме.
Честита кола на Донси, лека и безаварийна служба. Много сте хубави с щерката.

Бях за магданоз, взех кориандър. 😒

# 2 164
Сис,сега ти пиша как си излекувах гнойна ангина с бабини лекове. Пих първо АБ и след 2 дни пак ме заболя и на ново,та се оправих само с разни видяни в нета и запомнени от майка ми и баба ми неща. Не вярвах,че ще успея,но е факт. Слагам в скрит текст,пропуснете ме другите.
Скрит текст:
-На първо място компрес с извара. Ако нямаш,можеш да направиш с прясно мляко и оцет. Слагах си върху едно клинче на Синеочка,омаляло. 😆 Първо слагам шал някакъв,после найлоново пликче,върху него памучното клинче и изварата. Грабвам това нещо и го слагам на гърлото. Трябва да седиш поне 4 часа с него и го сменяш.
-Чай от лайка с мед и лимон. Но не от пакетче чай,нямам му нямам доверие. В една тенджерка правех и пиех по 3-4 на ден. Като остане чай,го кипвах и добавях сода бикарбонат в него. После се надвесвам и дишам. Нещо като инхалация. След като изстине и няма пара,сипвам в чашка и правя гаргара с него. Адски много помага.
Пръсках спрейове и смуках лукчета,при вас не знам дали има такива.
В чаена лъжичка на връхчето гребваш сода,стискаш лимонов сок да шупне и го кусваш. Гадничко е,но помага много.
Май това беше,но наистина се оправих така и от тогава (пу-пу) не съм имала проблеми.
Имай предвид,че за тези неща ти трябват поне 4 дни постоянно да ги правиш,за да помогнах. Ако си на работа,не виждам как ще стане. Вземи си болничен ако можеш. Така както описваш,сигурно и при теб е ангина.

# 2 165
Сис, в аптеките би трябвало да ила какви ли не неща за смучене, бонбонки, пастили, има спрейове за пръскане...
Съчувствам ти, то е ужасно...хем те дразни и те напъва да преглъщаш, хем като преглъщаш, боли...

# 2 166
Много болни! Да се оправят бързо!
Аз това съм го правила на Зори, много помага за червено гърло.

# 2 167
Ени, бях миналата седмица в болнични заради конюнктивит. Ако си взема и тази ще полудеят колежките. Ще продължа с чайове. Днес поне нямам температура 🤗
Мързи, нищо не помага..

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 17:33 от Sissy

# 2 168
Фил, прибрахте ли се от височайшето посещение? Ще ходите ли пак? Stuck Out Tongue Winking Eye

Пак се отпуснах с яденето тия дни. Добре че не пропускам да тичам с кучето. Чакам да ми разминат трите парчета питка с масло, маслини и паста от люти чушки, които погълнах и отивам за един крос, че сама не се трая.

# 2 169
Ех,милото Джони 🥺 Шугъре,дръж още малко фронта 🤗
И другите болни да се стягат!
Пффф,и пиенето не ми върви много,писна ми и да ям(то не че съм от яшните).Та решихме,че утре ще молстваме 🫣

# 2 170
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Размазвам се с почивка.
Даже не знам кой ден е и не ме интересува. Като дойде края на почивката ще ме намерят за да ме изгонят. Joy
В шалет сме - пред нас е фитнеса и само ми напомня, че имам нужда. Но както казва оня другар - искам, ама нямам желание. Другата табелка сочеща спато май повече ме вълнува.

# 2 171
  • София
Кви са тия вируси мутирали, бре? Бързо да се оправяте всички, деца и по-големшки.

# 2 172
  • София
Вчера разходих куч на дълга разходка и днес пак съм с яки болки. Ще се гръмна вече. За нищо не ставам.

# 2 173
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ре, пропуснала съм какъв е проблема, но бързо да минава.

# 2 174
Болните да оздравяват брЪже! Казах! Какво сте се разкикерчили?

Шугъре, защо така го закъса Джонката? Кошмар ти е, прегръдка! Да минава бързо на малкия герой!

ДобрЕ, свали тия чорапЕ, бря!

Душата ми е между зъбите. Ма няма да се оплаквам. Ще стискам.

Общи условия

Активация на акаунт