Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 89 501
  • 2 302
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Бих, ама комшиите отгоре ще ми бият камбалото 😂

Ето едни, специално за теб. Simple Smile

# 2 221
  • тук и там
Хапнах една пържола и изпих една чаша таратор. И ще приключвам за днес с яденето и пиенето, другарки.
Направо не знам как ще изкарам, ама уж фаст ще правя-та каквото ям и пия до 17-18 и после на водица.
През деня не пия алкохол, така че явно и трезвеничка ще съм..Цялата тази мъка , за да мога да си закопчея ципа поне на панталоните.Още от сега съм скофтена и без настроение, ще видим до къде ще я докарам..
Това щото Субашката писала че фаста не се брои от часа на последното ядене, ами последното ядене +4-5 часа(храносмилане), и от тогава почваш да броиш часовете. Та ако искам да пия кафе в 6 ч. сутринта, вечер ще трябва да приключвам рано с вечерите. Оплаках се. Баси, мразя диети!

# 2 222
Сиросче, грозни са, да. Аз досега никой не съм чула да твърди, че са красиви. Grinning Но имат едно друго изключително важно качество- удобството. А с това на краката си компромис рядко правя. Достатъчно си ги прецаках, ходейки с красиви обувки. Сега, за някакво "по- така" излизане ще сложа "красивия" чепик, макар цената на сутринта да е трудна за преглъщане, но за излизане на по кафе с близки дружки, обикаляне наляво- надясно, или отиване до пазара за домати и праскови- ДЖиални и незаменими са ми.

# 2 223
Фло, да е здраво, весело и щастливо лъчезарното Облаче! Честит рожден ден!

# 2 224
На мен Биркенщоците не са ми (много) грозни, но ми се струват твърди и най-вероятно ще ми правят рани, затова все се въздържам да си поръчам. Приятелка се кълне в тях, но аз не смея да пробвам.

Изсипала съм една камара дрехи насред спалнята, обличам, събличам, пробвам с тези обувки, пък с онези. МУ изпадна в ступор като влезе в спалнята Joy

# 2 225
Почвам с каквото съм запомнила Simple Smile

Кайсия, аз ако съм на дъщеря ти, ще върна сандалите Simple Smile ама ти без нея ли поръчваш?

За мен Биркенщок са очарователно-грозновати, но удобни в не са ми. Но това е заради специфичните особености на другите ми обувки Simple Smile

Лаватера, търси да са ти удобни и да се придвижваш бързо и безопасно с тях. За мен тези, които си показала, ще са опасни ако трябва бързо да хукна след дребосък Simple Smile но аз, де.

# 2 226
Ами, Бърде, какво да ти кажа? Ако имаше два чифта Биркита, хич нямаше да мислиш какви обувки да взимаш. JoyJoyJoy

И ние в нас сме на супа днес. От пуешки бутчета. Ама аз преди малко хапнах две филии с кетчуп, шунка и кашкавал, та съм до тук с яденето за деня. Най- много да си налея, ама първо трябва да си прибера Първородната.

За пореден път се доказва теорията да баланса в природата. Таман нещо те зарадва искрено, ще се появи някой, който да те забърше с мокър парцал.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 18:53 от TuЛи

# 2 227
Фло, честито да ти е облачето!Ама какви къдрици!
Срещу мен двамата/щерка и син/ бачкат, тракат клавиатури,псуват се с индийци на английски, аз варя воденички и пия джин.Дедото гледа волейбол,сетя се занимава с Принцес Кати. Идилия!
   Имат вече и симпатични модели и цветове скечърсите.А тези бирк....... На мен ръбчетата отстрани ми правят рани.
  Аз ходя с маратонки и кецове.Ако трябва да стъпя на ток 3-5 см за мен е ужасТ.

# 2 228
Тили, нали Joy
Свиркайте като видите супер-дупер изгодни намаления, току виж се престраша да пробвам.

Марулетка, наистина идилия, представих си ви Simple Smile

# 2 229
Честит рожденник, Фло! Да ти е жив и здрав и много безгрижен!
И аз днес имам рожденник, моята по-добра половинка порастна❤️
Биркитата са мега удобни, имам и аз, а маратонките от фитнеса ония цикламените са Асикс, но най-удобни са ми Ванс.

# 2 230
Ей, Флорен, жив и здрав е малкият чаровник! Да расте щастлив и доволен!
Как можах да го пропусна това хубаво дете...
Ама нека пък така отделно пост само за него, да не са честитките сред биркенщок и други обувки Heart Eyes

# 2 231
Бобчи, и на теб честит ти рожденик. Да те слуша, да те глези и угажда.

# 2 232

Фешън критиците да затворят очички или да подминат. Joy
Скрит текст:

Тили,готова си морето! Smiley

Облачко да е жив и здрав! Много е готЯн! Най хубавия подарък да му купите и много да го слушате!
Това е близнак,ей! Тая шашава зодия със закон трябва да я забранят! Smiley

Как се изплющях по коляно и задник в коридора,повече по коляно,ама ей на така става като надвиеш мързела и свършиш за пет пари работа.

Бобч,ти си в близнашки капан! Жив и здрав да е!

# 2 233
Свиркайте като видите супер-дупер изгодни намаления, току виж се престраша да пробвам.

Последно от мен по темата.
Бърди, ето в обувкидотбеге офертите към момента. На най- ниска цена съм виждала "Мадрид" за 88 лв, но беше в разгара на лятото преди 2 години.

https://obuvki.bg/s/birkenstock?q=birkenstock&category=damski

# 2 234
  • Пловдив
Бобчи, да ти е жив и здрав мъжот! Heart Да го зарадваш днес, ей 🤪

МУ реже зеле за салата...кат ренде е. Отрепи ме аз така не мога ситно да го резна Simple Smile ама и не искам. У нас той е по салатите, аз само овкусявам.

Общи условия

Активация на акаунт