Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 131 560
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Не печеля в Милка, но ще продължа да играя, тъй като купувам продуктите им.

# 61
# 62
Цял ден се чудя вчера къде сте Joy Забравих за новата тема.
Чакам и аз София мел, киндер буено.... В Куинс ме няма...

# 63
Здравейте. Благодаря за новата тема!
Случайно да има игра за превръзки? Прегледах поста на Станимир, но все пак да попитам.

# 64
  • При децата ми
Добро утро и късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за темата и споделените игри! Hearts Flowers Four Leaf Clover

За протокола: И мен ме няма в "Куийнс". Това е една от най-желаните ми награди и винаги се включвам в игри с такава награда!

Чакам и аз "Киндер Буено", "София Мел", "Хайникен" и разбира се "Кока-Кола"!

# 65
Цял ден се чудя вчера къде сте Joy Забравих за новата тема.
Чакам и аз София мел, киндер буено.... В Куинс ме няма...

Ха ха! И аз така, викам си не е възможно никой да не пише цял ден. Wink

В Куинс ме няма, а много се надявах.  Играя само за желани награди, не просто за спорта.
Но пък това, че 2-3 човека тук се похвалиха със спечелена кафемашина ми дава надежда, че не винаги всичко е нагласено.

В Била бях с една бележка и не се надявах на особен успех.  Но пък попълних доволно количество
анкети на Лидл за изминалия месец, та видиш ли там ми излязъл късмета.
Имам и един билет за КК, та стискам палци за тигана за палачинки.

# 66
Последните дни на април бях изпратила 3 снимки за София Мел. Сега получих одобрение за едната. Вече нищо не се вижда в сайта и не знам за коя. Общо изпратени имам 9. Значи 7 са одобрени.
Ще почакаме до 5-ти, когато най-късно ще обявят печеливши. А дано счупя каръка там, че много отдавна нищо не хващам от тях 🙂

# 67
  • Пловдив
Ех, че късметлийски месец ми е Май Simple Smile
Вчера кафемашина от Куинс, днес 99лв от Емаг Simple Smile
Получих имейл:
Скрит текст:
Дано така да продължи!!! Късмет на всички!

# 68
  • При децата ми
Последните дни на април бях изпратила 3 снимки за София Мел. Сега получих одобрение за едната. Вече нищо не се вижда в сайта и не знам за коя. Общо изпратени имам 9. Значи 7 са одобрени.
Ще почакаме до 5-ти, когато най-късно ще обявят печеливши. А дано счупя каръка там, че много отдавна нищо не хващам от тях 🙂

На 30-ти април изпратих 5-6 снимки и преди малко имам два имейла от тях, че две снимки не са ми одобрени. Не разбрах кои са, защото снимките не се показват. Участвам с 12 снимки там. Ако, ми одобрят някои от последно изпратените ще станат повече.

# 69
  • София
Имам червено езиче от кен с 6-цифрен код. Някой да знае от каква игра е?

# 70
Ариана най-вероятно, но играта им приключи.

# 71
  • София
Аз за София Мел на 28.04 изпратих 6 снимки. Всичките са ги одобрили! Simple Smile

# 72
На София мел не са ми одобрили още снимките, но разгледах галерията и се чудя, как не се сетих и аз да си снимам  купените закуски със стикер Simple Smile
Да се похваля и аз с мечтаната кафемашина от Куинс, даже ММ ми се смя, че най-накрая ми я дадоха Simple Smile
Чакам си КК и не знам още колко игри да обявят печеливши, само се чудя регистрирах ли се в Лидъл и Нес кафе или само си прибрах бележката?!? Играта е до утре и не знам ако я кача и се дублира как ще стоят нещата Open Mouth
А ако има някой, който желае да подкрепи моето дете в конкурса за паричката нека ми пише, щом и други питаха да се наредя и аз Simple Smile

# 73
Благодаря за новата тема ! Късмет на всички през новия месец! Току що ми доставиха раницата на 7days, всичко е в срок.

# 74
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз все още чакам раницата и слушалките от 7 Дейс.Днес звъннах да попитам и едно момиче ми каза, че имало забавяне и ако до края на ЮНИ не ги получа да се обадя пак.....Чудно забавяне!

Общи условия

Активация на акаунт