Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 413
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Редовно и аз "печеля" айфони от различни измислени профили. Директно докладвам и блокирам.
Днес ми пристигна една сладка награда от фейсбук. Honey Pot
Скрит текст:

# 1 441
Някой подкара ли новата игра на Прингълс? Постоянно ми казва нещо от сорта, че не са активни сензорите. Проверих, мисля че всичко е активирано. Телефонът ми е сравнително нов, така че едва ли е от него.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:16 от Vercingetorix

# 1 442
Пробвай да я отвориш с Гугал Хром.Имаше нещо такова в условията.Какъв резултат правите?Аз съм много зле - 35сек. ми е най-добрия 😅

# 1 443

Игра на Maretti в някои Търговски обекти в страната 🥳💥

Купи 2бр. Брускети Maretti 70гр. или 1бр. Брускети Maretti 140гр. , изтегли скреч карта и можеш да спечелиш:
🎁 1 от 2000бр. Плажна кърпа "Maretti"
🎁 1 от 2000бр. Хладилна чанта "Maretti"
🎁1 от 15000бр. Брускети "Maretti" 70гр.

Играта продължава до 30-ти юни или до изчерпване на количествата награди 🤩

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:20 от Станимир Иванов 641942

# 1 444
Билата май спря да пуска награди от играта за грила -след първа награда от сосове имам две опитай пак.

# 1 445
  • Сф
Някой получи ли още ( освен тавите,които бяха пуснали тук  ) нещо от наградите на София мел? Пише 30 дни, много се забавиха Sad
Тъкмо докато пишех и получих смс за Спиди , подател YUNEXPRESS LOGISTICS, това обаче какво е ...на София мел трябва да са до адрес мисля. Да не е от форума това фейрито. Вече давам заето направо , имах тежък ден.

# 1 446
  • ЛОВЕЧ
Някой получи ли още ( освен тавите,които бяха пуснали тук  ) нещо от наградите на София мел? Пише 30 дни, много се забавиха Sad
Тъкмо докато пишех и получих смс за Спиди , подател YUNEXPRESS LOGISTICS, това обаче какво е ...на София мел трябва да са до адрес мисля. Да не е от форума това фейрито. Вече давам заето направо , имах тежък ден.
Моята карта 100 лв дойде

# 1 447
  • Сф
Моята карта 100 лв дойде
Ама на адрес ли дойде ? Сега се сетих, че фейрито писаха че ще се изпраща поетапно след 30 май.
Ох, много съм зле. Върнах се да чета спидито. На адрес е, явно е картата.
Много ти благодаря! Много съм зле. Отивам да лягам докато не съм сътворила още глупости.

# 1 448
Моята карта от София Мел я донесоха от Еконт на адрес, но пратката беше от MBM express, с подател Гуд Милс. То зависи и населеното място. Нямах известие. Звънна ми куриер 10 мин преди да дойде.

# 1 449
Zewa качиха

# 1 450
  • София, Дружба 2
Няма ме в зева....... С едно участие за 23 лева съм и добре, че не купих отново. Simple Smile

# 1 451
Ще го сложа в скрит текст, че май е много голяма снимката, ала съм потресена напоследък от анкетите, които получавам от Yougov:
Скрит текст:
А от Толк панела получавам имейли - анкета, специално за вас - цъкам на линка - “търсим кореспонденти с различен демографски профил, съжаляваме” Joy
Или попълвам анкета за сайдери и уиски, на другия ден ми пращат същата - пак я попълвам, на другия ден пак същата анкета. Направо ми омръзна едно к също да пиша.

# 1 452
Wooden spoon с кампания за безплатен разтворим шампоан /при поръчка се плаща само доставката/:
https://woodenspoon.eu/produkt/shampoo-just-add-water/

# 1 453
Talk Online ги отсвирих преди много време, наскоро се чудех дали не ми се занимава с тях пак но... Малко и редки анкети, супер бавно се събират точки и накрая като заявя ваучер всеки път трябва да им пиша и да ги врънкам че да си го получа евентуално. Ако изобщо, последния така и не го получих.
И при мен го имаше това редовно - пращат уж анкета, ама те всъщност различен профил от моя търсели...

# 1 454
Игра на Житен дар във Фейсбук. Трябва просто да се коментира с gif или emoji, без тагвания е

https://www.facebook.com/jitendar.bg/posts/pfbid02qqJV3PGhJjX7qR … PxYUEE3cvo51Pq3Nl

Общи условия

Активация на акаунт