Звездни Компромати - Май'23

• 299 279
  • 2 649
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Viena
На млади години баш на психо прилича,сега си е чичка.

# 2 521
alethea,
срази в момента всички бръмчалки, които мрат да си правят селфита с известни.
Респект за нивото да си там!
Принцът обаче няма лични заслуги, освен наследствени.

Никога не е бил красив. С тая дебела кратуна на тракторист, сякаш не го е раждала Грейс Кели, а някаква яка фермерка.
И там имаше от тези напористите, какво си мислиш, красиви, направени, перфектни тела, изпънати като струни…
Но мен много ме досрамя да се приближа повече до него и стоях кротко на столчето. Bowtie

Иначе пуска шеги, усмихва се ама аз оттук знаех какъв е палавник, та бях предупредила мм че НЕ му симпатизираме…
Тайно се надявах и Принцесата да бъде с него, защото каузата беше по нейна тематика(опазване на околната среда), но уви.

Пиленцата гледай какви са оборотни с всяка холивудска звезда се снимат, аз с единствения принц, който някога ще  видя през живота ми не успях Joy

# 2 522
Благо като сгоден сиганин.

# 2 523
Принц Албер на младини ми прилича баш на Джефри Дамър.
Скрит текст:

/вляво, вдясно е артистът/.

Алетеа,-
Цитат
Пиленцата гледай какви са оборотни с всяка холивудска звезда се снимат, аз с единствения принц, който някога ще  видя през живота ми не успях Joy

Видяла си го и още как. Само дето не си се отъркала евтино като оборотните там.

Трети път редактирам да ръся мозък да се доизкажа за тоз Благо.
Ами той същи Карен тука.

# 2 524
Благо е като на сгодения  брат му.

# 2 525
Точно погледа на Дамър има. И преди и сега. 😄

# 2 526
  • Glasgow
А на старини на Машината от филма "8мм" с Никълъс Кейдж
Скрит текст:

# 2 527
Леле,ужасни сте... и ужасно прави за принца и видът му Joy
За хубава вечер,две диви в действие:
Скрит текст:

# 2 528
Alethea,
Направо каква си скромна, как така между другото споменаваш, че си видяла принца, все едно нищо не е станало
Аз ако бях, такива барабани щях да бия в темата (и не само) Simple Smile чак срам ме хваща

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 23:50 от Little heart

# 2 529
  • При семейството си
Лелеее, добре го наредихте принца Wink))))

Туй заради Шарлийн.
А тя единствена Шарлийн заради голямата, “гола”, единствена любов с психопата.

# 2 530
  • Berlin
Лана дел Рей си загубила ел. цигарата (vape не знам дали се превежда на български?) по време на концерт и си я търси - https://twitter.com/LDRCRAVE/status/1662624022444625920/mediaVie … weetUser=LDRCRAVE Не изглежда толкова дебела като че ли тук.

# 2 531
Ееее айди ся, принца го изкарахте психар, утре ще гръмнат световните медии, че тук сме го диагностицирали😂😂😂😂

# 2 532
Ееее айди ся, принца го изкарахте психар, утре ще гръмнат световните медии, че тук сме го диагностицирали😂😂😂😂

То като е е тръгнало...., така и така пак попаднахме в световните новини по друг повод.

# 2 533
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сори за принца, ама нищичко няма от красотата на мама дори и на младини.
Грейс като млада е рядко срещана красавица. Доколкото помня семейството и
е било богато и от елита на Филаделфия. Никак не са били хепи, че щерка им
е кино актриса, помня, че имаше някаква голяма любов между нея и Олег Касини,
който категорично е отхвърлен от семейството и, Грейс го оставя и се жени за Рение.
Той пък усилено си търси булка, защото ако остане без потомство Монако преминава
във владение на Франция. Малко са ги посъбрали двамата и по взаимна изгода се взимат.
Но, доколкото помня от документалния филм, който съм гледала има любов между тях
и в по-късна възраст приятелство и уважение. Грейс сериозно се е депресирала на стари
години. Напълнява, вече не е такава красавица, децата порастват и Монако започва да и
действа много потискащо, като затвор. Ходи на някакви тайни сбирки на общества, търси
отново себе си. Иска да се върне да снима, даже и ролята вече се знае каква ще е, но Рение и
особено народа приемат идеята на нож. Не искат принцесата им да я виждат отново в ролята на
обикновена актриса, после става и ужасната катастрофа. В колата са двете с дъщеря и принцеса
Стефани, има доста спекулации и там по темата, кой всъщност е карал колата.
Красавица
Скрит текст:

Сватбената и рокля е ушита от шивачките на MGM и до днес е една от най-копираните
и вдъхновяващи за модел за кралските булки и обикновени жени.
Скрит текст:

# 2 534
Нещо не им понася тази монархия на жените.

Общи условия

Активация на акаунт