Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Simple Smile Бихте ли ми препоръчали лаборатория в София, която да работи в неделя и в която резултатът за ЧХГ ще стане най-бързо?

# 196
Здравейте! Simple Smile Бихте ли ми препоръчали лаборатория в София, която да работи в неделя и в която резултатът за ЧХГ ще стане най-бързо?

Клиника Надежда, излиза за 1 час

# 197
Лабораторията в Щерев работи до обяд, ЧХГ излиза до час. Надежда в Парадайс знам със сигурност, че също работи уикенда, май е цял ден, там чаках резултата малко над 2ч.

# 198
Благодаря ви!

# 199
Момичета, 7-ми ден ми е след трансфер, още малко има до теста, но вчера и днес имам само сутрин силно разстройство.С доста силни спазми.Което до 1-2 часа отминава и все едно нищо не е било.
Слагам Циклоgest вагинално и Естрофем през устата.Знам, че от тях по-скоро запек мога да получа и ми е много странно.Не е от храна на 100%.
Има ли вариант на реакция към захващащия се ембрион или нещо такова?

Ако искаш си вземи нош-па заради спазмите за всеки случай. Питай и доктора си разбира се, не искам да звуча като лекар Simple Smile)) Просто често го изписват така или иначе след трансфер, за да се избегнат спазми на матката.

# 200
  • София

# 201
Sofia22, може да пуснете и в централата на Рамус в Дружба. Излизат за няколко часа, работи от 8 до 20ч.

# 202
Момичета, тези от вас, които са минали през къс и дълъг протокол , забелязали ли сте някакви различни действия на тялото ви спрямо двата протокола ?
Как ви се отрази късият и как дългият протокол ?
Здравей, бях имах две симулации на дълъг и сега последната на къс,но не беше по-къс 😂а точно обратното стимулацията беше над 14дни,само блокира щата инжекция при започването липсваше. Организма реагира по същия начин на стимулацията, горе голу същия брой фоликули.. Чувствам се много добре, след тази пункция, без хиперстомулация.. Да подута съм, но това е напълно нормално при толкова много хапчета и инжекции.. Чакаме хубави резултати. Успех!

# 203
Здравейте, момичета. Дали имате линк към групи за медикаменти? Издирвам генофилус или лактажин (вагинални капсули). Абсолютно навсякъде са изчерпани, а след ЕММА теста се оказа, че имам критично ниски нива на лактобациликус в матката, което пречило на имплантацията .. много ви благодаря!

# 204
Относно тестването в неделя - и Токуда е опция, не се чака и излиза бързо.

# 205
Аз съм пациент именно на Токуда. Simple Smile Но досега като съм пускала хормони там, винаги съм чакала до обяд за резултата.

# 206
Имам Лактажин. Беше ми изписан след прием на антибиотик. Държи се в хладилника!
Здравейте, момичета. Дали имате линк към групи за медикаменти? Издирвам генофилус или лактажин (вагинални капсули). Абсолютно навсякъде са изчерпани, а след ЕММА теста се оказа, че имам критично ниски нива на лактобациликус в матката, което пречило на имплантацията .. много ви благодаря!

# 207
Може би онлайн ще намериш, мисля че тук например е наличен лактажин

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010014334

# 208
Не не наличен, изглежда така, но като го сложиш в кошницата изписва, че не може да се закупи. Проверих във всички вериги, няма го по складовете от 2 месеца.

Може би онлайн ще намериш, мисля че тук например е наличен лактажин

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010014334

# 209
Аз съм пациент именно на Токуда. Simple Smile Но досега като съм пускала хормони там, винаги съм чакала до обяд за резултата.

Зависи колко бързо Ви трябва. Като за неделя от 10ч и в 12 да е готов, мен лично ме устройваше. Не съм тествала след това.

Общи условия

Активация на акаунт