Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, мога ли да попитам за резултат на свеж трансфер на 2 петдневни ембриони на 7-ми ден резултат 76.36 на 10-ти ден 189.2 званях на спешният номер в Надежда от там ми взеха под внимание само днешният тест и казаха, че е добър резултат и да запиша час направо след 10 дни, само, че аз не съм убедена и съм леко притеснена, предварително Благодаря добре, че ви има

# 211
Честито!
Според мен всичко е наред, давам Ви линк към хубав калкулатор
https://www.kukuzya.ru/ia/hcg
Здравейте момичета, мога ли да попитам за резултат на свеж трансфер на 2 петдневни ембриони на 7-ми ден резултат 76.36 на 10-ти ден 189.2 званях на спешният номер в Надежда от там ми взеха под внимание само днешният тест и казаха, че е добър резултат и да запиша час направо след 10 дни, само, че аз не съм убедена и съм леко притеснена, предварително Благодаря добре, че ви има

# 212
Здравейте, имам останали 3 кутийки кардиопирин, 1 кутия преднизолон и 1 инжекция хориомон. Ако някой ги иска да ми пише на лично съобщение. Подарявам ги!

# 213
Здравейте! Не знам вече какво да мисля, но реших да споделя с вас. Това ми е първи опит. На 12.05 ми беше  ЗЕТ на един 5-дневен ембрион с отлично качество. Днес 20.05 си направих кръвен, стойностите на ЧХГ са 1.79…. Знам, че е отрицателен, не знам изобщо дали да се надявам да покаже нещо ако го направя на 23.05….
През цялата изминала седмица си почивах, не съм пътувала , общо взето правих всичко , което ми бяха казали. Не съм имала и кървене…

# 214
  • Бургас
Здравейте! Не знам вече какво да мисля, но реших да споделя с вас. Това ми е първи опит. На 12.05 ми беше  ЗЕТ на един 5-дневен ембрион с отлично качество. Днес 20.05 си направих кръвен, стойностите на ЧХГ са 1.79…. Знам, че е отрицателен, не знам изобщо дали да се надявам да покаже нещо ако го направя на 23.05….
През цялата изминала седмица си почивах, не съм пътувала , общо взето правих всичко , което ми бяха казали. Не съм имала и кървене…
Много малко е вероятно да покаже повече на 22-23ти, но може да си направите тест все пак за сигурност и ваше успокоение.

# 215
  • София
Здравейте борбени момичета. Пак съм в очакване. В събота 20.05 върнахме 3 ембриончета. Трансферът беше замразен. Те бяха замразени на 4 ден и размразени ден преди трансфера. Това 5 дни ли се води или 4? Ако са 4, то кога би следвало да се прави тест? Към момента съм на Естрофем 3х1 и Циклогест 2х1.

# 216
Важното е на кой ден от започването на прогестерона е бил трансферът. На мен ми звучи като 5ти ден, което би следващо тест на 9ти ден. От клиниката какво ви казаха?

# 217
Момичета, изпитвали ли сте горещи вълни през нощта след трансфер? Миналата нощ почти не мигнах заради това, трансферът ми беше на 18.05.
Подозирам, че се дължи на Пролутекс в комбинация с Утрогестан, при миналия трансфер бях само с Утрогестан и нямах такива оплаквания.

# 218
  • София
Важното е на кой ден от започването на прогестерона е бил трансферът. На мен ми звучи като 5ти ден, което би следващо тест на 9ти ден. От клиниката какво ви казаха?
Да, 5 дни преди трансфера започнах прогестерона. От клиниката, като предния път 20 дни тест, което според мен е дълго чакане.

# 219
Постоянно съм така от трансфера,та до ден днешен 8 гс съм. От прогестерона е!
Късмет🍀

# 220
Благодаря и лека бременност! Heart

Постоянно съм така от трансфера,та до ден днешен 8 гс съм. От прогестерона е!
Късмет🍀

# 221
Здравейте ,борбени момичета !
Това е теста ,който пуснах днес на ден 5 след трансфер .
Пуснах го толкова рано ,защото работя във фирма и на 24 задължително трябва да се върна на работа поне за няколко дни и да знам дали да си пускам болничен ,или да мисля варианти да не ходя,понеже сега съм отпуска.
Правих и Lady Test и Presto - и двата с бледа втора чертичка.
Според вас има ли някакъв шанс за развитие ,понеже от това ,което знам е ,че е доста рано ,но и е - резултат?

# 222
Здравейте ,борбени момичета !
Това е теста ,който пуснах днес на ден 5 след трансфер .
Пуснах го толкова рано ,защото работя във фирма и на 24 задължително трябва да се върна на работа поне за няколко дни и да знам дали да си пускам болничен ,или да мисля варианти да не ходя,понеже сега съм отпуска.
Правих и Lady Test и Presto - и двата с бледа втора чертичка.
Според вас има ли някакъв шанс за развитие ,понеже от това ,което знам е ,че е доста рано ,но и е - резултат?

Аз пуснах на ден 6 кръвен и беше отрицателен. Пуснах след 2 дни пак и пак отрицателен и ми казаха да спирам лекарствата. Трансфера ми беше на петдневен ембрион. Според мен пуснете пак след два дни..

# 223
  • София
На 5-6 ден ми се струва много рано. Реално имплантацията е 5-7 дни, след трансфера.

# 224
И за мен е прекалено рано за тест, изчакай поне още три дни за тест.
24.05.  е официален празник и почивен ден за джипитата, ще можеш ли да вземеш болничен от тази дата? Според мен, ако ти трябва болничен, по-добре е да го вземеш от утре 23.05.

Общи условия

Активация на акаунт