Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Момичета ,вчера писах с притеснение за кръвен 1.7 на ден 5 след трансфер.Днес пуснах отново и резултата е този .Тестовете са от днес.Може ли да кажете и вашето мнение за резултат на този ден.Притеснявам се страшно много ,заради връщането ми на работа и днес разбрах,че има и случай на Варицела.

# 226
Честито, има бременност!
Нисичко, но пък и е прекалено рано за тест.

# 227
А втория тест на кой ден след трансфер е?
Момичета ,вчера писах с притеснение за кръвен 1.7 на ден 5 след трансфер.Днес пуснах отново и резултата е този .Тестовете са от днес.Може ли да кажете и вашето мнение за резултат на този ден.Притеснявам се страшно много ,заради връщането ми на работа и днес разбрах,че има и случай на Варицела.

# 228
Имате ли овитрел/прегнил? - домашните може да са положителен от нея, евентуално, но пък стойността на кръвния е скочила, което е прекрасно - ако можете пуснете кръвен утре пак, защото вчерашните са малко странни - вие имахте пак положителен домашен, нали, а стойността на кръвния беше много ниска,
Т.е. понеделник - 1.7 кръвен а положителен домашен ... ,
Знам че е празничен ден утре,но ако сте я по-голям град със сигурност ще има някоя лаборатория да работи утре,
Успех 🤞🤞🤞

# 229

Втория кръвен тест е на ден 6 от трансфера.
Поставям Фраксипарин ,Зарзио и Прогестан

# 230
Момичета, как разбирате дозата за вит Е на тези витамини ова буутс .
67 мг за 1 капсула ли е или за дневната доза от 4 капсули ?

# 231
Момичета, как разбирате дозата за вит Е на тези витамини ова буутс .
67 мг за 1 капсула ли е или за дневната доза от 4 капсули ?

Здравейте,

дозата е за 4 капсули.

Serving size: 4 capsules
amount per serving: 67 mg

# 232
Стискам силно палци всичко да се развива добре. Щом и пикливите тестове отчитат толкова рано значи има шанс!!
🍀🍀🍀

Втория кръвен тест е на ден 6 от трансфера.
Поставям Фраксипарин ,Зарзио и Прогестан

# 233
Здравейте ,момичета ! Резултат на 8 ден след ЗЕТ ,как ви се струва HeartFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:15 от Mariya321

# 234
не виждам резултат

# 235
Редактирах Heart

# 236
Положителен е 🍀🍀🍀♥♥♥

# 237
Мария, тихичко честито! След 2 дни пусни пак, трябва да е към 100.

# 238
Честито, Мария : ))))

# 239
Благодаря ви !Желая от сърце на всяка една да види положителен тест !
От 2019г съм започнала с ин- витро процедури ! Минах през доста стимулации ,пункции ,един неуспешен трансфер ,един успешен с аборт в 6м ,не се отказах и година след това виждам този резултат !Дай Боже да стигна и до щастлив финал !
Не се отказвайте никога ! Дори когато ви се плаче ,когато не виждате изход и ви е писнало от всякаква болки ,изследвания ,хапчета и инжекции !

Общи условия

Активация на акаунт