Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Честитооо🍀🍀🍀
След вчерашното претоварване,  снощи се появиха и болки в корема и бледо розово зацапване по бельото. Казах си, май и този път нищо не стана и хем си бях казала, че няма да правя никакви пикливи тестове,  аз на тях не вярвам... ама пусто червейче дето ме гризе..Намерих един тест който съм го купувала преди две години, не знам дали е достоверен защото аз виждам чертите, но ми е нереално, седми ден на две петдневни ембриончета и не е с първа урина.

# 136
Благодаря ви за честитките момичета, на всички вас пожелавам, от първи опит -две наситени чертички. Аз сякаш не мога да се отпусна и да се радвам, някак си сърчицето ми е свито...
Нашата история е много дълга...много процедури, манипулации, лекарства, молитви, хиляди навъртяни километри...ако някой преди години ми беше казал, че ще водя такава борба за дете, нямаше да му повярвам.

# 137
Благодаря ви за честитките момичета, на всички вас пожелавам, от първи опит -две наситени чертички. Аз сякаш не мога да се отпусна и да се радвам, някак си сърчицето ми е свито...
Нашата история е много дълга...много процедури, манипулации, лекарства, молитви, хиляди навъртяни километри...ако някой преди години ми беше казал, че ще водя такава борба за дете, нямаше да му повярвам.

На колко ембриона беше трансфера?

# 138

На колко ембриона беше трансфера?

Два петдневни.

# 139
Все едно аз съм го писала, но за съжаление все още нямаме положителен резултат и борбата продължава(километрите са над 20хил. 😅). Тихичко честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, на която да се насладиш максимално. ❤️

# 140
Възможно ли е след трансфер да няма назначени Дуфастон и Естрофем?!
Някоя от вас има ли резултат +, без тези лекарства?
Аз също нямам, за резултата не мога да кажа, защото съм в периода на дългото чакане.

Аз имам само Циклогест 2х1т, Преднизолон 2х1/2 и Фраскипарин. Много ми е интересно защо нямам Дуфастон и Естрофем.
Забележете, че съм на ЕЦ и не са ми пускали никакви хормони, нито преди пункцията, нито преди трансфера! Как решиха, че имам/нямам нужда от Дуфастон и Естрофем?!
Странно ми е, а сега за първи път съм при напълно нов лекар и съм в шок. Сигурно има нещо предвид, ама какво .....
joisi.stan, ти в коя клиника си? Може и на лично. И при теб изследваха ли хормони? На каква терапия си?
Естрофемът се взима при стимулиран ЗЕТ още преди трансфера. Мен не ми понасяше и изчакахме следващ месец на естествен цикъл. Терапията ми беше само Пролутекс 1 път дневно до 9г.с. и след това 2 седмици Прогестан заради хематом. Успех ☺️

# 141
  Andji_1 пожелавам ти всичко да е наред до финала и да си гушнеш бебчето Purple Heart

# 142
Момичета, тези от вас, които са минали през къс и дълъг протокол , забелязали ли сте някакви различни действия на тялото ви спрямо двата протокола ?
Как ви се отрази късият и как дългият протокол ?

# 143
Здравейте на всички, моят свеж трансфер беше на 9.05 на 2 петдневни, до тука нямам нито един симптом и това малки ме отчайва ако трябва да съм честна по скоро много ме отчайва, имам сиптоми обичайни за чикъла ми и вътрешно силно чувство, че нищо не се е получило, мисля да пусна кръвен на 7-ми ден товат във вторник, но все пак се надявам на чудо, наистина ще е чудото на първият опит, Благодаря на всички за споделянето и куража!!!

# 144
Не е нужно да имате симптоми, моите се появиха след 5г.с. Преди това нищо, дори и имплантационно кървене нямах!
Бъдете позитивно настроена, гледайте хубави филми и се наслаждавате на времето до теста!
Здравейте на всички, моят свеж трансфер беше на 9.05 на 2 петдневни, до тука нямам нито един симптом и това малки ме отчайва ако трябва да съм честна по скоро много ме отчайва, имам сиптоми обичайни за чикъла ми и вътрешно силно чувство, че нищо не се е получило, мисля да пусна кръвен на 7-ми ден товат във вторник, но все пак се надявам на чудо, наистина ще е чудото на първият опит, Благодаря на всички за споделянето и куража!!!

# 145
Аз имах толкова силно чувство на тежест ниско долу, че бях убедена, че цикълът ми ще започне даже по-рано (трансфер на едно единствено тридневно) - направих домашен тест вчера и имаше бледа втора черта, днес също.
Симптомите/или липсата им на този етап наистина нищо не означават,
Пуснете кръвния - той ще е най-показателен 👍
Успех🤞🤞

# 146
Здравейте, момичета

Престои ми ЗЕТ на 16.05. Тъй като слагам Циклогест, а трансфера ще ми е в 11.30 ч, искам да питам кога да си сложа Циклогеста -рано сутринта или след трансфера? Защото то изтича доста от него и не знам, ако го сложа преди трансфера дали няма да пречи.

# 147
Здравейте, момичета

Престои ми ЗЕТ на 16.05. Тъй като слагам Циклогест, а трансфера ще ми е в 11.30 ч, искам да питам кога да си сложа Циклогеста -рано сутринта или след трансфера? Защото то изтича доста от него и не знам, ако го сложа преди трансфера дали няма да пречи.

В деня на трансфера го поставете ректално

# 148
Здравейте, момичета

Мен ме карат сутринта преди трансфер. Така ли иначе има промивка преди самият трансфер и дори нещо да е останало ще го махнат.

# 149
Здравейте. Някоя от вас да е слагала прегнил след трансфер и да е направила ранен кръвен тест? Колко ли отклонение ще даде?

Общи условия

Активация на акаунт