Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Много подранявате с тези тестове. Blush Разбирам нетърпението ви, но така се вкарвате в спирала от тестове. Защото сега няма как да е сигурно, че теста е отрицателен, нито да се каже че ще стане положителен. Аз гледах да пусна най-рано на 9ти ден на 5-дневен. Според мен тогава вече резултатът ще е по-категоричен. Някои пускат на 8ми ден, но на мен 9ти ми се струва перфектния ден за тест. Grinning Ако е имало имплантация, макар и краткотрайна, пак ще покаже.
Аз последния път за кръвен си изчаках официалната дата която беше чак на 14ти ден. Но естествено имаше 2-3 пикливи преди това. Grinning

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 18:43 от Bobby®

# 181
KristinG,на мен ми се струват ок стойностите ти! Стискам палци в четвъртък да се похвалиш пак с удвоено ЧХГ!

Jakito, и аз съм на мнение, че много си подранила. Многократно е коментирано, че всеки организъм е различен и ЧХГ се секретира с различни темпове, а и това, което съм чела (на повече от едно място) е, че имплантацията е между 5ти и 7ми ден. Успех и дано като го повториш след няколко дни е нагоре!

# 182
Много подранявате с тези тестове. Blush Разбирам не търпението ви, но така се вкарвате в спирала от тестове. Защото сега няма как да е сигурно, че теста е отрицателен, нито да се каже че ще стане положителен. Аз гледах да пусна най-рано на 9ти ден на 5-дневен.според мен тогава вече резултатът ще е по-категоричен. Някои пускат на 8ми ден, но на мен 9ти ми се струва перфектния ден за тест. Grinning Ако е имало имплантация, макар и краткотрайна, пак ще покаже.
Аз последния път за кръвен си изчаках официалната дата която беше чак на 14ти ден. Но естествено имаше 2-3 пикливи преди това. Grinning
Аз също четох, че на петдневен на 5 ден имплантирането е приключило и на ден 6 чхг навлиза в кръвта и затова пуснах. Ще пусна пак в петък да видя дали има нещо различно

# 183
То ЧХГ започва да навлиза, но едва ли толкова бързо се отразява така че даде категорична стойност или поне такава, която да даде повече надежда. Виж, май на 9ти ден си пише, че ЧХГ вече е достатъчно високо, че да бъде засечено с кръвен тест. Още малко търпение и дай Боже следващия резултат да не е от Прегнила. Flowers Four Leaf Clover

# 184
Ще направя тест на 9 ден благодаря ви! Дано наистина да е фалшив отрицателен.

# 185
Момичета, записвам се и аз с транфер от днес 16.05 на един 5-дневен пакостник, който даже беше почнал да се излюпва леко, докато ни чака и очакваме положителен тест след десет дни. Дай Боже!

Jakitoo, много е рано за тестване, на мен ми казаха кръвен на 10-ти ден, а уринен на 14-ти ден.

Успех на всички!

# 186
Здравейте, в петък ми е първия преглед след положителен тест, два дена подред имах по един път на хартията след забърсване буквално точица много тъмна кръв, по-скоро даже е кафеникаво и е слузесто. На някой случвало ли се е? Повод ли е като е толкова малко да звъня на доктора?

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 23:48 от Lilly_7

# 187
На 8 ден, на 1 петдневен ембрион, уринирарен тест би трябвало да отчете, нали? Да, ама при мен е отрицателен Cry

# 188
Не се лъжете с уринарния, най-добре е кръвен,
На мен миналата година при чхг 66 ми показа пооооочти невидима втора черта, чак се усъмних да не си я въобразявам, а уж беше тест с ниска чувствителност - от 10 единици 🙈

На 8 ден, на 1 петдневен ембрион, уринирарен тест би трябвало да отчете, нали? Да, ама при мен е отрицателен Cry

# 189
Бледата черта е ясна- има ли я, колкото и бледа да е, тестът е +. При мен и бледа няма, никаква Cold Sweat
На мен миналата година при чхг 66 ми показа пооооочти невидима втора черта, чак се усъмних да не си я въобразявам, а уж беше тест с ниска чувствителност - от 10 единици 🙈:
[/quote]

# 190
Понеже имам опит и с кръвни,  и с уринарни тестове бих искала да кажа на момичетата - ако можете изчакайте си кръвните тестове. Всяка жена е различна и ЧХГ и имплантацията настъпват по различно време, увеличават се по-бавно или по-бързо. Това че е една е имала положителен уринен на 6-ти ден, не значи че и при друга ще е така. Познавам жена, която още преди закъснението беше с ЧХГ 2000 и супер ярки черти, дори мислехме за близнаци (оказа се едно), но тя и с предната си Б е имала такива високи стойност. Докато при друга на деня на закъснението е ЧХГ 50, отрицателни пикливи тестове и успешна бременност. Не се сравнявайте, няма нищо универсално, единствено кръвния може да покаже реални стойности и няма проблем дали вашите не са като на другата, всяка бременност е различна.

# 191
Здравейте, бъдещи майки! Случайно попаднах на темата отново и ми се стори че е било преди много време. Преди точно година и аз четях в групата и плачех, плачех и четях, но не се отказах след три трансфера и един аборт в момента съм мами на две стахотни близначета.
Затова не спирайте да вярвате и не се отказвайте. Борете се до край за мечтата си!

През цялото време си мислех че съм изтощена и разбита от прегледи и манипулации, а се оказа че “най-лошото”предстой след двете черти Stuck Out Tongue Winking Eye доктори, прегледи, тестове, всякакви луди. Grinning . Затова горе главата и само хубави мисли

# 192
Здравейте, бъдещи майки! Случайно попаднах на темата отново и ми се стори че е било преди много време. Преди точно година и аз четях в групата и плачех, плачех и четях, но не се отказах след три трансфера и един аборт в момента съм мами на две стахотни близначета.
Затова не спирайте да вярвате и не се отказвайте. Борете се до край за мечтата си!

През цялото време си мислех че съм изтощена и разбита от прегледи и манипулации, а се оказа че “най-лошото”предстой след двете черти Stuck Out Tongue Winking Eye доктори, прегледи, тестове, всякакви луди. Grinning . Затова горе главата и само хубави мисли
Добре, че има такива като вас да ни вдъхнат кураж и сили! Бъдете здрави!

# 193
patencce1, ясна ясна ... Обаче кръвният е отрицателен 🤷🤷 или нещо от прегнила, или биохимична, но, здраве да е, след два месеца пак "в боя" 💪
Силви, и аз като mumoftwins мога да кажа, че това е начинът - само напред, аз имам и мисед и детенце, и ето че сега пък съм с абсолютно отрицателен тест,
Не е лесно, но абсолютно си заслужава всяка болка и мъка.

Бледата черта е ясна- има ли я, колкото и бледа да е, тестът е +. При мен и бледа няма, никаква Cold Sweat
На мен миналата година при чхг 66 ми показа пооооочти невидима втора черта, чак се усъмних да не си я въобразявам, а уж беше тест с ниска чувствителност - от 10 единици 🙈:
[/quote]

# 194
И аз съм с 1 детенце и мисед след това. От тогава минаха 5г.и положителен тест не съм видяла. Предстои ми второ инвитро,чакам си заповедта юни месец.

Общи условия

Активация на акаунт