Знаете ли кого видях - 42 тема

• 141 576
  • 849
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Андрей на Иван преди малко пред НДК малкото,снимаше се с едни младежи.

# 661
Криминалния психолог Тодор Тодоров в заведение до офиса. Много е висок - очаквах, че е едър мъж, но не очаквах да е толкова висок.
Да, висок е. Къде ти е офисът, да обикалям в района. Много го харесвам като професионалист

Аз пък жена му на Андрей видях днес. Ами.... като висок тийнейджър изглежда

# 662
Кубрат Пулев в Лозенец.

# 663
  • Бургас
Виждала съм жената на Андрей лятото в Бс.На мен ми харесва мацката.Много усмихната и нежна.

# 664
Преди 2-3 дни Владимир Карамазов в клуб на ''Пиротска'' на откриване на фото изложба.Изглеждаше сърдит.
Онзи ден политолога Димитър Ганев на ул.''Съборна''.Висок,строен като на тв екрана.Беше с цвят кралско син костюм,изопнат,безупречен.
Днес на площадчето на кръговото на Лъвов мост,Антон Хекимян.Снимаха го с камера,очевидно за предизборен клип.

# 665
Йоко Захариев до църквата “Св. Седмочисленици”. Намусена, лоша кожа на лицето, неподдържана фигура.

# 666
Кака Лара пред Военна академия. Държеше като че ли да бъде забелязана.

# 667
  • София
Да, висок е. Къде ти е офисът, да обикалям в района. Много го харесвам като професионалист

В същата сграда като неговия - до Парадайс Simple Smile

# 668
  • София
Вчера на цирковия фестивал в НДК - Нешка Робева, доста е остаряла, пак там и актьорът Атанас Атанасов.

# 669

В същата сграда като неговия - до Парадайс Simple Smile
Е, не ми каза! На Черни връх съм го срещала

Днес пред нас видях Ситнилска от ИВ

# 670
Памбос танцьора.

# 671
Цитат
Вчера на цирковия фестивал в НДК - Нешка Робева, доста е остаряла
Ние го гледахме в петък.За Нешка нормално,на възраст е,но  водещият Драго чая е с това наднормено тегло,не е ок.

# 672
  • София
Цитат
Вчера на цирковия фестивал в НДК - Нешка Робева, доста е остаряла
Ние го гледахме в петък.За Нешка нормално,на възраст е,но  водещият Драго чая е с това наднормено тегло,не е ок.

Ти мани теглото, ама това неподходящо облекло... Можеше панталон поне да сложи, вместо клин.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:24 от sea.sea

# 673
Драго Чая редовно го срещам,да наедрял ,пък с клин,ами да се погледне в огледалото ,де!

# 674
Има хора, които смятат, че ластичните дрехи ги "прибират".

Нети видях да носи на гръб калъф на огромен инструмент. Виолончело може би, направо беше прегърбена под тежестта му.

Общи условия

Активация на акаунт