Знаете ли кого видях - 42 тема

• 141 531
  • 849
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Почти на 80год.е Мавродиев.
Май си и пийва повечко 🙄

# 721
  • софия
Мария Габриел. Ужасно се държи с екипа си, кофти човек.
Тя и с близки роднини не се държи добре.

Стефан Денолюбов. Много го харесвам. На живо няма много общо с ролите, в които влиза.

# 722
Оня ден на Оборище Славчо Пеев. Много е остарял миличкият.

# 723
  • Sofia
Като казахте остарял, преди няколко дни засякох Владо Пенев почти пред дома му. Ами нещо подмладен ми се видя и отслабнал. Много добре изглеждаше.

# 724
Бойко Рашков на полет Варна-София.

# 725
  • Бургас
Владо Пенев,имам чувството,че откакто е с Марта се подмлади!

# 726
  • София
Захари Бахаров, жена, дете и  куче близо до Попа.

# 727
  • Бургас
Мария Габриел. Ужасно се държи с екипа си, кофти човек.

То й и личи на всичкото отгоре,жалко,че е пак на наш гръб ,никаква няма да я свършат..

И аз да допълня: със същите впечатления съм. Попаднахме в един полет преди няколко години (дори мисля, че съм го писала точно в тази тема), тя стоеше пред мен. Нямаше място за багажа й отгоре и с най-голямото си нахалство избута куфара си под седалката, но не под нейната, а назад. Станах и я помолих да го дръпне към себе си, защото няма къде да стъпя. А тя гледаше като малоумна. Ядосах се много и просто й го избутах обратно. Адски тъпа физиономия има, направо не знам откъде я изкопаха тази ОВЦА (без извинение).

# 728
  • пустинята Гоби
Те само такива се бутат в политиката - които не стават за нищо.

# 729
  • Sofia
Той отдавна е с нея, но освен, че се подмладява, се и разхубавява, пък не знам дали тя е причината. Не го бях виждала от няколко месеца и дали заради това или защото наистина изглеждаше добре, свеж, спретнат, с една бодра крачка, но се обърнах даже след него. 😁 Носеха се слухове, че са се разделили, може би са само злонамерени клюки.

# 730
  • Балчик
И има защо да е така

# 731
И има защо да е така
Еми - другите са заети да правят, това което могат добре.

# 732
Иво Инджев - в магазин за ядки - редовно - целия в черно облечен пуснал е подълга коса, купи сушени смокини 😉

# 733
Той отдавна е с нея, но освен, че се подмладява, се и разхубавява, пък не знам дали тя е причината. Не го бях виждала от няколко месеца и дали заради това или защото наистина изглеждаше добре, свеж, спретнат, с една бодра крачка, но се обърнах даже след него. 😁 Носеха се слухове, че са се разделили, може би са само злонамерени клюки.

Те май като млади са били заедно, останала съм с впечатлението,че той е голямата любов на Марта.

# 734
  • Sofia

Те май като млади са били заедно, останала съм с впечатлението,че той е голямата любов на Марта.
Състуденти са. По-скоро тя е голямата му любов. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт