Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Значи и спойлера със съня е истина.

# 421
# 422
Познах гласът на Йозджан от първата нотка аз не го харесвам да си кажа и не отразих песента ,но се просълзих тука на това нещо със сънят...Направо като кама ще ми е довечера.

Ф:Сейран ти си тук...
С:Където си ти там съм и аз..
Ф:Сейран много ми липсваше любима! Много ми липсваше обич моя
Диханието ти,аромата ти всичко свързано с теб много ми липсваше....

Това не е влюбен мъж - да.

Ти пък,влюбен..
Нали писаха,че това било его
Щото губел и не ставало на неговата
Хич не ми се гледа.Сейран не ме разплаква така,както Ферит го прави
Оф...

# 423

Сънят му ме разплака от сега...Боже аз не рева лесно йетеррр

Значи последно на сън съм ревала като Ямач мислеше,че Сена е жива и преди това съм ревала на сън с Емир като сънуваше,че Нихан го обича.Мерси прибавам го към групата - ще се гледа на риплей.

Роклята от НГ е май наистина

# 424
Каква е тая гордост и инат.. не знам. Като погледнеш в очите на другия, не виждаш ли там.. Broken Heart
Според мен само съня, ще им е близостта в епизода. Всеки път като ги доближат, ръце, устни.. все ни заблуждават.. Disappointed Relieved

# 425
Наистина трябва вече да направят нещо според мен вече са доста влюбени и трябва да четът в очите на другия а за мен в очите на Сейран се вижда че казват да я спаси да избягат 😊

# 426
Ох то босичко милото
Някой да ме извади от тази сцена веднага

Вал , после що подкрепяме момчето ха? Като говорех,че е влюбен никой не ме слушаше.Гледайте и ревете сега.

# 427
Да, разцентрова ме момчето ! Никога не съм казвала ,че не се обичат.

Много ми е интересно ,какво ще и отговори  в спортната зала , когато  тя му казва : " Погледни ме в очите ,и ми отговори като мъж ". Ако и каже това , което говори в съня си , ще  призная , че любовта му е по-голяма  от егото му.

И защо не пишат такива  хубави реплики и за Сейран ?! То тя все  едно няма чувства , милата. Тя само носи на бой. Тия сценаристи са за трепане.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:37 от Kami_J

# 428
Ох то босичко милото
Някой да ме извади от тази сцена веднага

Вал , после що подкрепяме момчето ха? Като говорех,че е влюбен никой не ме слушаше.Гледайте и ревете сега.

Сън ли е това Sad

# 429
Цитат
Сън ли е това Sad
И аз това се чудя. Както са монтирали кадрите на влизане в съдебната зала, излиза като копнеж, мечта, фантазия и на двамата.

# 430
  • Яко в Матрицата...
Като е влюбен толкова, защо предложи на друга, защо ще се развежда?
Ей, а бе аз съм проекто-свекърва и толкова не защитавам сина си, колкото вие Ферит JoyJoy

Нещо не ми хареса как е заснет този сън ли е, мечта ли е... Но пък чухме Феро бей да казва ашкъм, севгилим Broken Heart

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:58 от Reni 🧿

# 431
Като е влюбен толкова, защо предложи на друга, защо ще се развежда?
Ей, а бе аз съм проекто-свекърва и толкова не защитавам сина си, колкото вие Ферит JoyJoy

По-добре си от мен. Аз съм потенциална и  свекърва и тъща . Направо ще получа раздвоение на личността с този сериал. То бива пристрастност на сценаристите  , но прекаляват вече. Изкараха това изстрадало момиче по-черно от Пелин.  Намалиха и екранното време , пишат и смотани реплики.Едва ли не тя прави нещастен Ферит. Е, стига вече ! Дайте да чуем нещо хубаво и от нея . До преди няколко епизода си беше топ.

# 432
Малеее, това няма гледане, бре! Аз на побоищата се депресирам, но довечера трябва да вадя тежката артилерия! Ох, сви ми се сърцето чак. Пфффф
Наистина вече съм убедена, че Гюнтер мрази всичко женско, особено Сейран. То бива да изграждат смотан образ, бива да й слагат скапани реплики в устата, но не бива.
Сън е това и роклята е от новата година.
Погледите им преди да влязат в съдебната зала... Съсипващи. Уникални актьори са, удоволствие ми е да ги гледам. Афра доста се подценява, но на фона на Мерт не може да се класира в положителни коментари за играта си.
Гюнтер видя, че страдащия Ферит изкарва много повече емоция и коментари от веселия и безгрижен Ферит и сега ще го съсипе тотално.
Нито Орхан, нито Гюлгюн обичат Ферит. Никой! Миличкия той, горката тя!
И пак да кажа Ооооффф! Sad

# 433
  • Яко в Матрицата...
Едва ли не тя прави нещастен Ферит. Е, стига вече !
Ками, ама ето - Феро бей вече ще е щастлив. Отърва се от вечно недоволната Сейран, която не му вярваше (защо ли аджаба?). До него ще е Пельо, която е готова да на всичко, за да е г-жа Ферит Корхан. Значи всичко е точно Wink Да падa завесата и да слагат надписа S O N...

# 434
Е, не. Не мисля, че има в предвид, че Сейран го прави нещастен.
Според мен това го казва, защото разбира, какво в действителност е загубил/Сейран/.

Общи условия

Активация на акаунт