Интерес към друг мъж след раждане на дете

• 5 580
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
аз на кафе каня само потенциални партньори
Сексуални Grinning

Кво ше си губя времето със светски приказки с мъж…

Особено да ги търся във Фейсбук след 10 години

# 46
Според мен преекспонираш нещата. Не мисля, че те търсят с цел "вариант да им гледаш детето, ако не се получи брака им". Скромен, скромен, а по това, което пишеш не мога да я разпозная скромността. Търсилите жените за кафе, че какво лошо има.

Ако ти е толкова неприятно, кажи им го в прав текст още в началото - не ми се излиза и точка; имам си приятелка и не искам да излизам с теб, защото нямам намерение да ти гледам детето, ако се разделиш с бащата. Като го прочетеш и звучи абсурдно, нали? Защото е абсурдно. А замислял ли си се, че може и да те съжаляват? Понякога родителството е малко самотно, особено когато е все още бебе. Тогава обичайно започваш да търсиш контакти със своите познати и да си го кажем честно - обичайно самотниците са най-лесни за една бърза неангажираща договорка. Не мисля, че имат намерения, по-различни от приятелски, към теб. Може да са решили пък да те срещат с тяхна позната, кой знае. Ако се беше видял с познатите ти, нямаше да пускаш тема и да питаш случайни хора защо твои бивши колежки те търсят, нали? Аз лично с удоволствие бих излязла някога с мой стар познат, за да си побъбрим за живота и да, без да имам намерения за нещо повече.

# 47
Аз пък имах приятел, с когото се запознах на едно обучение в чужбина, даже в романтична среда - в един замък. Беше ми колега, само че от друг град. С него започнахме да се чуваме редовно, ей така на лаф. А даже веднъж го поканих да спи у нас, когато дойде в София, тоест запозна се не само с децата ми, а и с мъжа ми.

А сега де, това пък какво може да значи, каква да ми е била тайната мисъл... Rolling Eyes
Нарича се приятел. Има такава дума. Човек, с когото обичаш да общуваш. Не първа резерва.

# 48
Абе малко си е мега странно девет семейни бивши съученички с деца изведнъж всички да се сетят внезапно за автора след десет години.

# 49
Може да те търсят и защото си "безобиден" като мъж в техните очи и не виждат проблем за ревност. Но пък си търсят емоционален отдушник в мъжки род, за да си ласкаят един вид женското самочувствие.
А това да занимаваш някого с родата, децата, мъжа, жената и прочее, е такава безкрайна досада, че не знам каква радост има в подобно комуникация, но хора разни.

# 50
Може, но чак пък толкова жени в кратък период, странно. Пързалка е за мен.

# 51
  • Чужбина
Търсят те, най-вероятно защото им е скучно и защото имаш потенциал като шеф в администрацията. Държат се мило с теб и създават потенциала на някакви много мъгляви очаквания, защото утре може да си още по-голям шеф. А те ще просят постове и пари, за да се чувстват самостоятелни и независими от мъжете си. Обикновено с други шефове ще трябва да си "платят" със секс, но при теб явно това не е така, така че просто ще се опитат да използват среднячеството и обикновеността ти в техен интерес.

# 52
  • Sofia
Търсят те, най-вероятно защото им е скучно и защото имаш потенциал като шеф в администрацията. Държат се мило с теб и създават потенциала на някакви много мъгляви очаквания, защото утре може да си още по-голям шеф. А те ще просят постове и пари, за да се чувстват самостоятелни и независими от мъжете си. Обикновено с други шефове ще трябва да си "платят" със секс, но при теб явно това не е така, така че просто ще се опитат да използват среднячеството и обикновеността ти в техен интерес.
Боже, боже... и такива хора имало.
Аз съм от тези, които канят мъже (било то и след 10г) на кафе, само ако ми изглеждат безобидни и ги възприемам като приятелКА.

# 53
ако беше еднократно бих казала че, просто търсят приятел за кафе - безобиден контакт. Аз също имам приятели мъже с които понякога си говоря-нищо сексуално, нищо прекалено лично, просто общи приятелски приказки. Какъв курс съм завършила сега, къде да инвестираме, кой колега какво е направил и т.н.
Но, тъй като пишеш че са 9 пъти, това е странно и си го обяснявам само и единствено с твоята работа. Може би търсят контакти заради работата ти в конкретна институция. Ако си в МОН, това би обяснило запознаването с децата им.
Ако си мислиш че, всичките тези жени просто са с проблеми в брака и търсят алтернатива, ти казвам че статистически не е възможно. Толкова много объркани жени, твой познати, виждащи в теб - чудесната партия, без да сте имали някакви лични близки контакти преди това. А като капак на всичко, след кафе - чак и запознаване с децата. Прекалено нереалистично е.

# 54
... и не, не работя в МОН, както казах.
Както казва личната ми лекарка, когато човек роди дете, изпитва най-голямата гордост на света и иска да го показва.

Благодаря на всички за отговорите!
Мненията ви бяха много интересни и полезни, обратната връзка също.

# 55
Не, ако наистина е вярно това, което казвате, бройката е изключително странна. Има си причина очевидна, но непознатите няма как да я знаем.

Общи условия

Активация на акаунт