Лидл 175 - празнично майска

• 67 464
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Точно големите загледах, например с шам фъстъка.

# 151
Ако е като шоколадовия-мммм

# 152
  • София
Фук, фук... взех си грил плочата! Simple Smile
И вратни пържоли, и подправки...
Morena, плочата може ли да се слага директо върху индукционен котлон? Нещо от описанието не се ориентирам..

# 153
  • Sofia
Фук, фук... взех си грил плочата! Simple Smile
И вратни пържоли, и подправки...
Morena, плочата може ли да се слага директо върху индукционен котлон? Нещо от описанието не се ориентирам..
И аз не се ориентирам от упътването (а нямам друга информация), за МВ не става и за миялна, ама за някакви котлони, различни от огън...
Аз съм на газ.

# 154
Най-накрая се реших да взема и оребрен чугунен тиган. Засега се очертава много добра покупка (и той може да се слага и във фурната, директно, като няма нужда от изпичане преди първото готвене).

# 155
  • София
Днес купих намален кашкавал Бутеркезе. От 9.99лв на 8.99лв.

# 156
  • София
Здравейте, извинявам се предварително ако е коментирано - замразеното тесто за пица да не би да е спряно? Детските барчета някой има ли идея защо са спрени, дали ще ги пускат пак..

# 157
Днес случайно видях, че пак има разпродажба. Снимах някои неща, ако са полезни за някого( съжалявам за лошото качество). От магазина на Тодор Александров срещу Пожарната в София
Скрит текст:

Принтер за етикети-15лв

Пасатор 2в1-15лв

Солна лампа-10лв

Сгъваема маса-70лв

Влагоуловител-70лв

Миксер-70лв

Инхалатор-20лв

# 158
  • Велико Търново
Браво, Денил! Това се казва "полезен коментар"!!!! Постарала си се да снимаш, опишеш и дадеш конкретно информация! Наистина полезно!

# 159
Нямаше много от нещата при нас. Взех тирамису и някакъв шоколадов крем....не и двете, особено първото.

# 160
  • Буркина Фасо
Взех тирамису и някакъв шоколадов крем....не и двете, особено първото.
не го разбрах. честно Smiley

# 161
Коментирахме по-рано десертите. Пробвах два, не ми допаднаха

# 162
Ако при нас ги има тези неща на разпродажба щях да взема почти всичко

# 163
  • Sofia
Аз и преди съм писала, на  нас малкото тирамису (по две в опаковка) много ни харесва.  Днес хапнахме, вдруги ден пак. Simple Smile
Та както обичайно...

# 164
Багети с чесново масло нямаше тази вечер при нас. Преди беше пълно. Имаше само от другия вид.

Купих си покривало за грил, четка за грил, градински чували. Забравих да погледна за плоча за пица.

Общи условия

Активация на акаунт