Лидл 175 - празнично майска

• 67 897
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Буркина Фасо
За цените нямам думи... Мисля, че и салатките ще поскъпна, домати, краставици също - сега им е сезона.
сега не им е сезона, а юли, август - когато започнат да излизат слънчевите зеленчуци.

# 541
В кварталния магазин вече е по- евтино от Лидл. И плодовете/ зеленчуците и яйцата.

# 542
  • София
За цените нямам думи... Мисля, че и салатките ще поскъпна, домати, краставици също - сега им е сезона.
сега не им е сезона, а юли, август - когато започнат да излизат слънчевите зеленчуци.

Може и така да е, но от пролетта винаги се увеличава консумацията на тези зеленчуци.
Тогава следва въпроса - юли - август какви цени да очакваме?!

# 543
Ако нещо си е в сезона, цената му пада, а не се качва. Каква е цената на зимните ягоди и каква на летните. И т.н.

# 544
Добре, а защо миналогодишните картофи са на тази висока цена, когато вече са излезли пресните?

# 545
България е раят на спекулата.

# 546
  • София
Добре, а защо миналогодишните картофи са на тази висока цена, когато вече са излезли пресните?
Винаги по това време картофите са по-скъпи. Миналогодишните са на изчерпване, а често са предпочитани. Пресните все още са малко и са много скъпи. Но все пак никога не са стигали такива висоти като тази година. Wink

# 547
  • Буркина Фасо
Морковите и лука нещо подлудяха, като цени 3.50лв.
сега се връщам от Билла-та. морковите - 2.99, кр.лук - 2.69.  и са хубави.Smiley

Скрит текст:

Може и така да е, но от пролетта винаги се увеличава консумацията на тези зеленчуци.
Тогава следва въпроса - юли - август какви цени да очакваме?!
сега купуваме основно вносни такива. увеличена консумация = увеличени цени. така поне казват.
лятото ще напаснат цените според пролетните. преди няколко месеца имаше домати и краставици по 6-8 лв.
и се купуваха. защо и сега да не пробват с тези цени, пък после да ги свалят ? може би в този смисъл разсъждават търговците.

# 548
  • Sofia
Абсурдистан. И това обяснява всичко.

# 549
До преди известно време в страницата на лидл бяха качени една част от артикулите от пекарната с пълния им състав. Сега не мога да намеря такава страница. Някой да има линк, дори и неработещ вече?
Махнали са я Angry ...пускала съм линк в някоя от по-старите теми, но нямам идея как да го потърся.

Аз успях да изровя стари линкове (не от тук), но естествено не работят. Вместо да допълнят с целия набор от печива те затрили всичко Trollface

# 550
Аз съм доволна - ягоди сладки по 2,99 кг и тиквички на 50%, отделно взех и хубав магданоз връзка - 50%.

# 551
Някой правил ли е рекламация с дигитална касова бележка? Как по-точно става (имам спомен, че са ми искали преди хартиената касова бележка, за да я закрепят към документите🤔)?

# 552
Аз съм връщала с дигитална. Показваш им я и те си сканират баркода. И от там си вкарват някакви кодове, връщат ти парите и после получаваш нова касова бележка без артикула, който си върнала.

# 553
Да, и аз съм връщала с дигитална бележка. Но се чудех как точно процедират при рекламация (ще го взимат за ремонт, предполагам)...🤔

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 16:14 от dolce miele

# 554
Най-много копие да си издадат ако трябва толкова да закрепят хартия там. Това си е техен проблем, ти си имаш правото да отидеш само с дигиталната бележка.

Общи условия

Активация на акаунт