Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 60 052
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Tina91, радвам се, че накрая всичко е било наред. Тази ситуация ще ти остане спомен за цял живот. 😀😀

# 391
Здравейте момичета ,хайде пак ще побутна темата 🫠🤭 ще ползвате/ползвате ли кана за филтриране на вода и ако да , каква ? Смятам да купувам,но те са толкова много ,че направо не знам коя да взема..

# 392
Аз съм с Brita вкъщи и мисля нея да позвам, но четох, че е хубаво да се преварява водата, та ще е преварена от каната, ако се наложи, защото ми се иска да кърмя.
За кана за греене на вода съм си харесала един модел на Xiomi (Xiaomi MI Smart Kettle Pro), където нагласяш градусите, струва ми се удобно.
Иначе аз да попитам само аз ли съм във фаза на гнездене (купувам и преподреждам на бебето нещата), а има още време, но все ми се струва,че остава малко и аз ще забравя да купя нещо важно 😂😂😂.
Освен това искам да се оплача, че получавам доста гадни крампи на краката(понеже гледам да спя на ляво, левият ми крак е постоянно схванат). Даже сложиш компресионните чорапи днес, малко облекчиха положението, но в тази жега с тези високи чорапи е ужасно 😔.

# 393
Аз съм с Brita вкъщи и мисля нея да позвам, но четох, че е хубаво да се преварява водата, та ще е преварена от каната, ако се наложи, защото ми се иска да кърмя.
За кана за греене на вода съм си харесала един модел на Xiomi (Xiaomi MI Smart Kettle Pro), където нагласяш градусите, струва ми се удобно.
Иначе аз да попитам само аз ли съм във фаза на гнездене (купувам и преподреждам на бебето нещата), а има още време, но все ми се струва,че остава малко и аз ще забравя да купя нещо важно 😂😂😂.
Освен това искам да се оплача, че получавам доста гадни крампи на краката(понеже гледам да спя на ляво, левият ми крак е постоянно схванат). Даже сложиш компресионните чорапи днес, малко облекчиха положението, но в тази жега с тези високи чорапи е ужасно 😔.
Аз още не съм започнала да гнездя,само купувам и трупам в предвидената за нея стая е митинг😀 иначе за крампите и аз съм в същото положение като ме стегне, имам чувството, че ме държи по минути и сякаш няма да мине изобщо ако не използвам магнезиево олио,направо и аз не знам какво да правя…..коя седмица сте ? Аз почти 31г.с🍀

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 11:43 от Бонбон911

# 394
Аз съм в 30w и 3d, наближаваме 8ми месец и сигурно всички неразположения са нормални, но уви не много приятни.
Иначе и аз трупам като теб, и си харесвам неща, и купувам, и мъжа ми не знае за 90% от тях, а вкъщи идват само пакети от амазон 😄😄😄.
Останало ми е да избера бебефон, ако някой има препоръки нека сподели.

# 395
Аз съм в 30w и 3d, наближаваме 8ми месец и сигурно всички неразположения са нормални, но уви не много приятни.
Иначе и аз трупам като теб, и си харесвам неща, и купувам, и мъжа ми не знае за 90% от тях, а вкъщи идват само пакети от амазон 😄😄😄.
И аз съм до момента с бебефона , чудя се и за шезлонг (какъв) също бебефон заглеждам Филипс авент ама някак не ми се дават толкова пари ,а за другите не съм сигурна до колко биха имали обхват, в мезонет сме , и не знам кой ще ми върши работа 🙄

# 396
  • София
Здравейте момичета ,хайде пак ще побутна темата 🫠🤭 ще ползвате/ползвате ли кана за филтриране на вода и ако да , каква ? Смятам да купувам,но те са толкова много ,че направо не знам коя да взема..

И ние вкъщи сме с Brita, защото водата ни е много кофти. Доволна съм и малкия пир само от нея. В началото мисля да преварявам в кана, както правих с баткото, но за няколко месеца само.

# 397
  • София
И аз съм до момента с бебефона , чудя се и за шезлонг (какъв) също бебефон заглеждам Филипс авент ама някак не ми се дават толкова пари ,а за другите не съм сигурна до колко биха имали обхват, в мезонет сме , и не знам кой ще ми върши работа 🙄

Аз съм с Филипс авент, имам го от голямата ми дъщеря. Силно го препоръчвам! Ние също сме в мезонет и обхватът му е без грешка! С дъщеря ми го използвахме често и на вилата- мястото беше дълго 50-тина метра, бебето спеше в къщата и се чуваше идеално всяко помрънкване, докато аз бях на двора. Отделно удобството с работата на батерия.

# 398
Въобще не ми се гнезди. Искам да легна и да лежа два часа без никой да ме закача. Grinning Вчера следобяд зълва ми изведе детето на разходка за час и половина, не бях прекарвала толкова време сама от не знам кога.
Направих си една поръчка от озон - биберони за шише да имам един-два, биберони, еднократни подложки, тампони, Павловича мас, стикер за колата, крем за зърна, четка, гребенче. На каката поръчах подарък, който бебето ще и донесе от болницата. Взех два кашона памперси единица и двойка за първо време, че и там цените се качват скорострелно.
Още не съм купувала дрехи, а трябва да купя, да изпера, че и да преподредя рака гардеробчето, че да стига за две деца вместо за едно.

# 399
Аз съм в 34 г.с. Мен също не ме е обхванало гнездене. Имаме само кошара,  матрак и няколко бодита. В тази жега искам единствено да си почивам.

# 400

Аз съм с Филипс авент, имам го от голямата ми дъщеря. Силно го препоръчвам! Ние също сме в мезонет и обхватът му е без грешка! С дъщеря ми го използвахме често и на вилата- мястото беше дълго 50-тина метра, бебето спеше в къщата и се чуваше идеално всяко помрънкване, докато аз бях на двора. Отделно удобството с работата на батерия.
Може ли да споделите линк или да напишете модела който ползвате? 😊

# 401
Единственото, което купих са биби за шишетата. Като не купуваш дрехи също е опасно, трябва яко сортиране. Още не съм стигнала и до там. Трябвят ми количка, чаршафи, муселинови пелени, чорапи.

# 402
  • Велико Търново
Аз сигурно съм най- безотговорната от тука, имам само едни дрешки да изпера и изгладя, ама и това не ми се прави.

Крампи и аз получавам само през нощта докато спя и е някакъв ужас, минават ми само като стана и стъпя на целия крак.

Аз съм с едно приложение (babycam) и съм много доволна, изтеглих го на един стар телефон, и пускам wi-fi.

За памперсите няма да бързам, първо ще видя дали ще му понесат по- бюджетния вариант, с който е кака му и после ще купувам.

# 403
Аз съм в 33+5. След около 2 седмици влизам в девети и изведнъж ме обхвана гнезденето, но ми е много трудно покрай малката. Имам кажи-речи всичко вече, но имам доста неща да свърша. Само чакам новия двоен скрин, че да изпера и подредя дрешките. Трябва са извадя люлката, ние сме с мама ру, препоръчвам. Да я изпера и наглася. Чакам поръча от SHEIN - рокля за изписване, чехли и тн. Дано да са добра находка.
Имам да пера количката, да сменя седналото положение с коша за новородено.
И докато ги свърша тези неща и ще родя. Малката я родих 14 дни преди термин, сега имам усещането, че ще е по-рано. Та, според мен ще е много скоро.

Скоро ще започнат валежите на бебета 😛

Иначе вода - Бебелан преварена през първите месеци. След това без преваряване. И така до годинката. Сега малката е на Девин изворна. Друга не давам. Има време, на 1.9 г е.

# 404
Ние Девин си давахме преварена от начало. И аз имам мама ру. Още ни е в склада. За пране още дори не съм стигнала. Стерилизатор ще ползвам, късно го взех, но се преродих с него. Имам и нагревател за шишета, ултра модерната въртележка за кошарата. Всичко от баткото. Бебефон само не бях купила, че трябваше да е безкабелен. Те бяха много скъпи, над 500+. Сега имам контакти, взехме някакъв супер евтин. Може направо и без него. Ама с баткото не свършват разходите и покупките и не мога да се разровя и за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт