Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
-
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
-
Какви са препоръките за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с предна плацента?
Говорихме и за раждането - ако стане над 3.500 вероятно няма да пробваме нормално, пораженията можело да са големи.
Чудя се има ли смисъл от някакъв режим, за да не качвам много и съответно той също.
В началото на Май си купихме кошара, матраче и подложка за повивалник, даже хванахме кошарата на намаление. Бях си я харесала още от Март месец.
Количка още нямам поради простата причина, че не съм си харесала. В Бургас няма голямо разнообразие, поне според мен и затова ще отидем до някой по-голям магазин в друг град. Нямам намерение да чакам до последния момент, искам да ми е спокойно, че основните неща сме ги взели.
слинг, столче за кола. Надявам се, че за 01.06 ХМ ще бъдат щедри и пуснат 15-20 процента намаление на детски дрешки, за да купя разни неща. Иначе наследява доста от кака си, така че нямам много за пазаруване.
Нараних си жестоко дясната ръка. Наложи се почти двучасова операция. За щастие нямам нищо счупено и нервните окончания са ок. И най най важното бебка е добре.
Всичко което получих /местна анестезия, антибиотик/ беше съобразени със състоянието ми. Не ми дават болкоуспокояващи заради бебка и си трая. Та...пак съм вкъщи с болнични. Нищо не мога да правя. Ще ходя на физиотерапия и се надявам до септември ръката да ми се оправи.