Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
-
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
-
Какви са препоръките за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с предна плацента?

Вече се е обърнал в правилна позиция. Напоследък доооста ме рита, особено вечер. От седмица насам почти не съм спала. Както и да легна все е недоволен и ме рита яко
АГ ми даде вече и дати за секцио, от които да избирам, но мен малко ме притеснява пък да не вземе да изпревари датите, както е тръгнал да расте по-голям.
Честно казано и аз си мислех, че ще ми се дадат дати по-близо до термина, но за сега такова е положението. Докторката ми обясни, че в последствие като ходя да се измерват тонове може да има промяна за датата. Не го мисля много за момента, каквото трябва да стане, ще стане.
Кръвното ми по начало си е ниско и не се е променило даже и като съм бременна. Уж пия много вода, но постоянно се чувствам като парцал. Започнах от 1-2 седмици насам яко да отичам и май ще свалям скоро пръстените. Лицето ми е като мекица бухнало
)Да чукна на дърво.. за сега съм добре не съм подпухнала ,но съм виждала други бъдещи мами така и наистина си представям колко некомфортно може да е .