Щитовидна жлеза – лечение

• 280 017
  • 593
  •   1
Отговори
# 390
 Peace,

МОЖЕ ПО ТЕЛЕФОНА ДА ПОРАЗПИТА6 ЗА ЦЕНИ И СПЕЦИАЛИСТИ, А ИМА И НЕЩА КОИТО ГИ ПОКРИВА КАСАТА/НЗОК/,
ПОСЛЕ ЩОМ ТИ КАЖАТ ИМЕ ГО ТЪРСИ ТУК ИЛИ МНЕНИЯ/ОТЗИВИ ОТ ПАЦИЕНТИ=1 РЪКА / В БЕЛИЯТ СПИСЪК НА ЛЕКАРИ / КАДЪРНИТЕ/ ОТ СОФИЯ:

ВМА: http://www.vma.bg/klinikabg.php?srid=41

ИЛИ

ТОКУДА : http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=MBAL%20Tokuda%20Hospital%20Sofia

Peace

# 391
ОФФ и аз съм с Хашимото от 7 години, лекувам се с нестартни методи......, но често образувам кисти на яйчниците... новата ми гинеколожка твърди че е от проблема с щитовидната жлеза..... учудих се  и затова ви питам вие имате ли такива проблеми??

# 392
  • София
ОФФ и аз съм с Хашимото от 7 години, лекувам се с нестартни методи......, но често образувам кисти на яйчниците... новата ми гинеколожка твърди че е от проблема с щитовидната жлеза..... учудих се  и затова ви питам вие имате ли такива проблеми??
Аз  също съм с нестандартни методи, но нямам засега кисти.

# 393
Здравейте ! Наскоро ми поставиха диагноза :нетоксична дифузна гуша и неинсолинозависим диабет.Като се поразрових из нета нещата не ми изглеждат доста розови.Моля ако някой във форума има този проблем  да ми даде съвет.

# 394
  • София
Здравейте.
Някой би ли ми разказал кистата боли ли?
Случи ми се деня преди цикъла. Все едно с игла ме бодат по лигавицата и после ме отпуска. В един момент сякаш нещо се разля, топло, и бодежите спряха. И си мисля, яе е имало балон , който се е спукал и който е причинявал бодящата болка

# 395
Здравейте. От 4 години съм с тревожно растройство. Не си бях иследвала щитовидната жлеза. Тъпча си се с антидепресанти. Чак утре отивам за иследване. И малко се притеснявам. Но трябва да намеря решението на този проблем. Някой от вас с подобни проблеми - паническо, тревожност, депресия?
     аз съм със същите проблеми пиши ми на скайпа -nadq_81

# 396
Здравейте.Откриха ми три възела на щитовидната жлеза на ехограф ,най-големия от които е 2.4 см.Нямам оплаквания .Тепърва ще изследвам антитела и TSH.Препоръчаха ми да си направя  и  тънкоиглена биопсия ,но тъй като не съм от София бихте ли ме посъветвали къде да я направя и при кой ендокринолог.Имам направление .Веднага дали могат да ми я направят и покрива ли се от здравната каса ?Смятам разбира се предварително да си запиша час.Доколкото ми е известно цялата процедура продължавала около половин час.Така ли е наистина?А някои подлагал ли се е на импулсната терапия за премахване навъзли по неоперативен  начин?Ако реша да се подложа дали е необходимо тогава да правя предварително биопсията?Ще пътувам другия петък за София, затова ще се радвам ако може някой да ми отговори преди това ,за да знам какво да правя.

Съжалявам, че виждам късно питането ти.
Биопсията се прави, за да се установи какви са възлите. Ако са злокачествени (което се случва рядко), се прави операция. Ако не са, се правят и други изседвания, за да се прецени дали има нужда от лечение.
Би ли споделила за прегледа си в София?

# 397
Здравейте момичета след раждането на дъщеричката ми получих намалена функция на щитовидната жлеза от тогава съм на Л-тироксин 100 вече 5 години.Имам голям проблем с килограмите,които никога преди не съм имала много трудно смъквам,а също и съм много напрегната и нервна някои знае ли дали има връзка със заболяването.Моля ви споделете ако знаете нещо.
                                                                                          Благодаря ви  bouquet

# 398
Здравейте момичета след раждането на дъщеричката ми получих намалена функция на щитовидната жлеза от тогава съм на Л-тироксин 100 вече 5 години.Имам голям проблем с килограмите,които никога преди не съм имала много трудно смъквам,а също и съм много напрегната и нервна някои знае ли дали има връзка със заболяването.Моля ви споделете ако знаете нещо.
                                                                                          Благодаря ви  bouquet
АБСОЛЮТНО!!! за съжаление...

# 399
Здравейте!
Наскоро ми откриха че имам увеличен възел на щитовидната жлеза.Чувствам недостиг на въздух,сърцебиене,често потене и нервност.Хормоналните изследвания са ми в норма.Започнах лечение с Корвитол 50 и Селен 100-минерали.От близо месец съм на това лечение,а сутрин преди да ги изпия усещам лошите симптоми,също така при по задушно време(задух).
Искам да ви питам някой пил ли Селен и помогнал ли му е в случай като моят.

# 400
аз съм пила,но не мога да кажа за някакъв ефект.
при мен се реши чрез операция проблема.

# 401
Здравейте, дами!
Бихте ли ми казали кога точно се правят изследванията на хормоните, защото искам да си спестя двойното ходене до кабинета и да си ги нося при прегледа?
Бих искала да изследвам всичко, което е необходимо,защото съм застрахована и нямам проблем с касата и т.н. Моля за съвет и по този въпрос!

# 402
  • София
Здравейте, дами!
Бихте ли ми казали кога точно се правят изследванията на хормоните, защото искам да си спестя двойното ходене до кабинета и да си ги нося при прегледа?
Бих искала да изследвам всичко, което е необходимо,защото съм застрахована и нямам проблем с касата и т.н. Моля за съвет и по този въпрос!
Хормоналните изследвания за жлезата можеш да си ги направиш по всяко време.

# 403
Понеже чета из темата, че някои момичета си ги правят до 5-ти или 10-ти ден от цикъла и затова реших, че си има точно определено време за да са верни.
Благодаря!

# 404
  • В къЩи.
Момичета, може ли да ми кажете какви са симптомите ,които съпровождат проблем с Щитовидната жлеза?
Ако може и линк да ми дадете да прочета повечко за тази болест  Praynig
Благодаря ви предварително  bouquet

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 16:02 от estrella-bg

Общи условия

Активация на акаунт