Да си сам на 30+

• 18 038
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
значи всички хора с депресия са негодни да имат партньор?
Не съм съгласна с това, особено като човек с депресия Simple Smile

Всеки е достоен да бъде обичан и да обича, стига да го поиска всичко е възможно
Освен това не го познаваме, не знаем какъв му е бил живота да го съдим
От него си зависи

# 166
Каквото зависи от него, не го е направил. Мани този позитивистки булшит. Нормалните хора също заслужават щастие, което няма да ги споходи с вечен депресар, имащ нужда някой да го води за ръчичка 24/7.

# 167
Героят не става за брак и деца, за читава жена - още по-малко. Героинята именно затова не е с него. Защо давате съвети да ù проваля по-добри отношения?

Благодаря за оценката, не знам как прецени че не ставам само на база на изписаното от мен, като не ме познаваш.

Аз чужди взаимоотношения не съм си позволявал да развалям и нямам намерение да го правя. Съвета който критикуваш е не валиден наистина, това може по някой романтичен сълзлив филм да се случи но в реалността е почти невъзможни. Както и да повтарям същата грешка да започвам каквото и да е с обвързана, никога повече не възнамерявам.

Смятам че всеки е готов на семейство и деца, стига да е сериозен и стабилен и да е срещнал правилния човек.

Деца вече кой ли  вече не прави, след брака кой ли не се развежда.

Няма гаранции за нищо всичко е въпрос на късмет и добри обстоятелства.

Някои имат повече късмет други по малко.
Не мисля повече да хабя енергия в това да се обяснявам що за човек съм.
И темата изглежда изчерпана.
Взех си каквото можах да си взема от темата.

Поздрави и всичко добро.

# 168
  • У дома... някъде
Авторе,не се засягай от някои коментари.Имаш добри съвети на толкова страници,които можеш да използваш.

Бъди позитивен,отворен към общуване ,забавлявай се,вземи сега докато си сам каквото можеш от живота си на 30 + и когато наистина срещнеш правилната жена,ще я усетиш и...ще си готов на всичко за нея.
Както обичам да казвам често-сега бъди на гребена на вълната , вземай с пълни шепи от всеки ден ,оцветявай го позитивно и дерзай!
🙃🙂🙃

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:55 от mira5356

# 169
Очевидно е, че тя си е с партньора, а ти си сам! Тя е направила своя избор!
Не бъди резерва! Аз съм сигурна, че като приемеш този факт и си отвориш сърцето, ще видиш , че има много свестни жени, които ще ти дадат това, което ти липсва!
Самоизмъчваш се. Не е твоята, приеми го!
Някой беше казал по-горе: смени алгоритъма! Като ти се обади да се видите й кажи, че не можеш и си зает!
Тя определя правилата, ти ги следваш… Не си й интересен!
Отстоявай си на твоето и й кажи да не ти губи времето! Пожелай й успех в живота и си гледай твоя път!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:18 от eleaa

# 170
Каквото зависи от него, не го е направил. Мани този позитивистки булшит. Нормалните хора също заслужават щастие, което няма да ги споходи с вечен депресар, имащ нужда някой да го води за ръчичка 24/7.

Не съм вечен депресар, ако имаш желание да ме водиш за ръчичка заповядай но не ми вдъхваш никакво доверие с този псевдоним ако разбираш сарказъма.

Защо “Нарциса”?

Древногръцка митология?
Прочел съм си домашно, въпросът ми е реторичен не държа на отговор.

# 171
Авторе, нормално е да получиш негативни коментари, не ги приемай много навътре. И трябваше да започнеш по съвсем друг начин, както вече ти казах, за да получиш адекватни мнения.

Просто трябваше да напишеш в първия пост "Влюбен съм несподелено в моя приятелка вече 4 години и това ми пречи да имам нова връзка", да обясниш какви са ви отношенията с тая приятелка, лягате ли си, не ли, колко често се виждате, колко сте близки, и т.н. Щото има много разлика от само познати, дето тя се присеща за тебе през няколко месеца от съжаления или по някви си нейни причини изобщо не свързани с интерес към теб, и близки приятели, дето се чувате всеки ден, виждате се през няколко дни и си споделяте много лични неща. Във втория случай емоционалната връзка може да прерастне в истинска (но не винаги), в първия- никакъв шанс.
Изобщо без да си формулирал точно проблема темата ти се превръща в един хленч и изглежда демонстрираш никакво желание да излезеш от дупката. Което буди точно негативните коментари и отношение към теб. Задължително на психолог.

# 172
Авторе, нормално е да получиш негативни коментари, не ги приемай много навътре. И трябваше да започнеш по съвсем друг начин, както вече ти казах, за да получиш адекватни мнения.

Просто трябваше да напишеш в първия пост "Влюбен съм несподелено в моя приятелка вече 4 години и това ми пречи да имам нова връзка", да обясниш какви са ви отношенията с тая приятелка, лягате ли си, не ли, колко често се виждате, колко сте близки, и т.н. Щото има много разлика от само познати, дето тя се присеща за тебе през няколко месеца от съжаления или по някви си нейни причини изобщо не свързани с интерес към теб, и близки приятели, дето се чувате всеки ден, виждате се през няколко дни и си споделяте много лични неща. Във втория случай емоционалната връзка може да прерастне в истинска (но не винаги), в първия- никакъв шанс.
Изобщо без да си формулирал точно проблема темата ти се превръща в един хленч и изглежда демонстрираш никакво желание да излезеш от дупката. Което буди точно негативните коментари и отношение към теб. Задължително на психолог.

Било ми е гадно и съм си похленчил малко.
Вече не хленча.
Не бях сигурен че искам да споделя за това в последствие съм споделил.
След толкова много еднозначни мнения видях къде съм грешал.

Имам желание да изляза от тази ситуация и ще го направя.

Стига с този психолог.
За какво ми е, имам глава на раменете.
Мога и сам.
Не съм изперкал.

Само едно не мога да разбера защо трябва да съм будил съжаление в една жена за да ме търси и да проявява загриженост и да иска да ме вижда.

Като еднозначно съм заявил няколко пъти че не е редно и трябва прекъсне тази комуникация.

Разбрах че трябва да спра да търся отговори и че не трябва да ме интересува на фона на всичко останало тъй като е безсмислено.

Не приемам нищо твърде лично, просто ми писна да ме правят на глупак и да ми казват за какво ставам и за какво не.
Аз си решавам за какво ставам и не не някой непознат.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 22:33 от Анонимен

# 173
Как планирате екзит-ът?
Много ми напомняте на поне двама мои приятели в същата ситуация. Единият е влюбен в омъжена млада жена с малко дете, другият в кака си, тя пък с голямо дете, че и на хиляди километри.
Разликата е, че мацките си гледат живота, а тези загубени мъже поддържат глупави илюзии и очаквания.
И да, анонимен сте, може да споделите повече подробности. Тук пишат разкошни жени, от които можете да получите много ценни насоки. От опит - изключително е да се видиш през чуждите очи, и мнооооого помага .

# 174
Как планирате екзит-ът?
Много ми напомняте на поне двама мои приятели в същата ситуация. Единият е влюбен в омъжена млада жена с малко дете, другият в кака си, тя пък с голямо дете, че и на хиляди километри.
Разликата е, че мацките си гледат живота, а тези загубени мъже поддържат глупави илюзии и очаквания.
И да, анонимен сте, може да споделите повече подробности. Тук пишат разкошни жени, от които можете да получите много ценни насоки. От опит - изключително е да се видиш през чуждите очи, и мнооооого помага .

Не съм поддържал никакви илюзии.
Просто съм я идеализирал.
Тя наистина си заслужава мамка му!
Не съм срещал друга като нея но това няма никаква стойност и значение след всичко изписано.
Лошо не мога да кажа по нейн адрес, каквото и да ми е причинила съзнателно или не съзнателно.

По скоро аз сам съм си го причинил това.

Не мисля че трябва да планирам някакъв екзит.

Изходът е ясен, продължаване напред без обръщане назад.

# 175
  • У дома... някъде

Било ми е гадно и съм си похленчил малко.
Вече не хленча.
Не бях сигурен че искам да споделя за това в последствие съм споделил.
След толкова много еднозначни мнения видях къде съм грешал.

Имам желание да изляза от тази ситуация и ще го направя.

Само едно не мога да разбера защо трябва да съм будил съжаление в една жена за да ме търси и да проявява загриженост и да иска да ме вижда.

Естествено,че не те е търсила от съжаление.
По какво разбираш ,че тя си заслужава?

# 176
Най-важното е, че нямате очаквания и не поддържате илюзии (ако не се заблуждавам).
Може и някой ден пак да се срещнете, но трябва да сте готов, защото тя ще си носи багажа със себе си (детето й имам предвид). Тогава/дотогава, ако още я идеализирате, то бързо този образ ще се сгрумоляса.
Затова по-добре я изпедуркайте (да е здрава Капитонова) и право напред 😊.

# 177
Най-важното е, че нямате очаквания и не поддържате илюзии (ако не се заблуждавам).
Може и някой ден пак да се срещнете, но трябва да сте готов, защото тя ще си носи багажа със себе си (детето й имам предвид). Тогава/дотогава, ако още я идеализирате, то бързо този образ ще се сгрумоляса.
Затова по-добре я изпедуркайте (да е здрава Капитонова) и право напред 😊.

Не бих желал това да се случи.
Немога да отговоря какво бих почувствал при подобно събитие но определено не искам да се случва.

# 178
имаше един епизод на How i met your mother, където говореха, че всички си имат един човекна кукичка, който има романтичен интерес към тях и те нито го режат, нито му пускат
Причината - много е приятно да усещаш, че някой толкова те обича и ако имаш проблем или се чувстваш самотен това е човека който ти вдъхва увереност

На това ми напомня поведението на тази жена

и замисли се,защо пък толкова да си заслужава?
Един такъв човек е най-малкото жесток и мисли само за себе си, като те държи така
опитай седа я видиш в тази светлина, може би ще ти помогне да я свалиш от пиедестала

# 179
  • У дома... някъде
Добре!
Ако нещо се случи изведнъж и не е обвързана,доколкото разбирам от споделеното тук...как би постъпил?
А ако пък има вече дете?
Мислил ли си над това, тогава би ли се отказал от нея и наистина да продължиш напред?
В днешно време е много трудно да се намерят правилните хора,още повече стойностни,мисли и над това.
Отсявай!
Мисли!

Общи условия

Активация на акаунт