Да си сам на 30+

• 17 964
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Човекът вече отговори, че дамата, но с дете вече не е опция.
Пак искам тази тема след 20-Тина години ☺.

# 181
Добре!
Ако нещо се случи изведнъж и не е обвързана,доколкото разбирам от споделеното тук...как би постъпил?
А ако пък има вече дете?
Мислил ли си над това, тогава би ли се отказал от нея и наистина да продължиш напред?
В днешно време е много трудно да се намерят правилните хора,още повече стойностни,мисли и над това.
Отсявай!
Мисли!

И в двата случая стига да съм свободен най вероятно няма да устоя и ще поддам. Но всички знаем  че това няма да се случи не знам защо обсъждаме хипотези.

Но ако вече съм в друга връзка, отговорът е твърдо не.

# 182
Всеки е способен на семейство и деца с подходящия партньор тогава, когато и двамата партньори са на една вълна и търсят семейство и деца и са склонни да правят компромиси в името на общото съжителство. И ние женените не сме " цветя и рози" винаги, въпросът е, че в конфликтните ситуации не стигаме до крайности и винаги оставяме врата за диалог и връщане назад. Как да се срещне правилния човек - все някога се случва. Трябват си социални контакти, ако ще през интернет, няма никакво значение. Не е като по филмите, да се срвщнете в магазина, тя са се чуди какво сирене да купи. Макар че и там става, но вероятно по-рядко.
Иначе с жената е загуба на време. Бих се дразнила от подобно поведение, защото нито вълка сит, нито агнето цяло. Авторът не е престарял, за да изпада в депресия и силно е идеализирал жената на мечтите си. Жалко, може би ако бяха влезли в битовизми, вероятно вече щеше да я е "прежалил" (може и да са, не знам). Ама нали даже и пържоли да ядеш всеки ден, по някое време омръзва. Сега е недостъпна и затова му се струва толкова идеална. Всъщност жените не са такива и май никой съпруг няюа чак такова мнение за жена си след няколко години брак.

# 183
Недей да мислиш толкова, а чувствай!
 Виж се след години чакане в момента къде си се озовал… Ако, ако…. Няма ако това, ама ако онова…
Вземи решение и си го следвай! “Ако”съдбата те изненада - и това е окей!
Стига му мисли, живей!
Тя ако искаше да е с теб, щеше!
Не си струва да си хабиш времето и мислите!

# 184
 Виж се след години чакане в момента къде си се озовал… Ако, ако…. Няма ако това, ама ако онова…
Стига му мисли, живей!

Така е.
Знам.

# 185
  • У дома... някъде
Игнорирай я ,блокирай всички социални мрежи и отрежи достъп до теб!
Най-сигурният начин да накараш човек да спре да те търси ,в предвид че те боли е този..
Тя ще разбере,че е отблъсната и не си на разположение.Няма друг начин!
Очи, дето не се виждат се забравят!

# 186
Стига му мисли, живей!

Така е.
Знам.

Топ! Тогава действай! Теория без практика = 0 !

Още си много млад и има още доста жени да срещнеш!
Вирни малко нос, поизтупай се, ей така за самочувствие и излез навън с усмивка! Времето е хубаво, пролет е!;)Simple Smile)) Дай малко по-весело!

Аз ако бях  необвързан мъж на 30 +, малеее, добре, че не съм! Та ти си в разцвета си, не си губи времето в платонични тиййн работи!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:42 от eleaa

# 187
Авторе, забрави единствената и неповторима жена.
В момента си взел една пе-ве-це тръба и зяпаш само онази незабравимата. Гледаш през шибаната дупка на шибаната тръба и не виждаш стотиците жени около теб. А там има поне десет дето са може би по-добри. Пет от тях са свободни, три няма да имат против да излезете на среща. Другия месец, ако не зяпаш през тръбата ще видиш още сто. Ти си на 33 - в твоя диапазон влизат от момичета на 20 до лисици на 35-36, че и още някоя загоряла нагоре. Имаш може би най-идеалната зона за ловуване.
Но трябва да изглеждаш и да се държиш като петел дето първата му мисъл сутринта след като изкукутига е - "А да видим на коя кокошка ще и излезе късмета днес". Не бъди бройлер дето мисли само за ножа.

# 188
  • По света и у нас
Авторът не желае да флиртува в магазина, в парка, на метрото, в кафето, с жени които са раждали, с по малки от него, с прекалено и интелигентни и с по-малко такива - еми ще си стоиш сам, като си толкова задръстен и придирчив и церемониален. На 30 хората вече имат по 2 деца бе душа… ти от какво си направен, че се пазиш толкова, от диамант ли?

# 189
Авторът не желае да флиртува в магазина, в парка, на метрото, в кафето, с жени които са раждали, с по малки от него, с прекалено и интелигентни и с по-малко такива - еми ще си стоиш сам, като си толкова задръстен и придирчив и церемониален. На 30 хората вече имат по 2 деца бе душа… ти от какво си направен, че се пазиш толкова, от диамант ли?

Не желаеше преди да си отвори очите и да си извади главата от пясъка.

# 190
  • над кукувичето гнездо
Ми напоследък мъжете май ги е страх да флиртуват, че докато се усетят и някоя току им надянала халката. Но пък така се лишават и от сладкото. Въпрос на избор. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Харесва му да си е свободен, ама ако може да има нещо под ръка, дето да не му придиря твърде, че спестява пазарлъци, общи сметки и нарушаване на комфорта.

# 191
  • Living for Pleasure
Като постоянно чете и слуша колко жени мразят да ги заговарят по тези места - нормално.
Реално всички мразят да ги заговарят... освен от определените типове дето те им се кефят индивидуално.
Но това случайно заговаряне не знам защо го имате като толкова добра стратегия. Колко семейства според вас са създадени от такива случайни заговаряния в магазина и метрото? Има ли 1-2%? Каква мислите е ефективността вложено време/желан краен резултат при нея?

Авторът му трябва да си намери някоя и друга добра социална среда в която да намира хора с близки до неговите интереси и възгледи. На случаен принцип нищо не става. Все едно да се надяваш да спечелиш лотарията. Там като се появи някое подходящо ново момиче ще му помогне по-лесно да забрави голямата не реализирана любов.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 00:25 от Gentleman of Leisure

# 192
  • По света и у нас
Не е нужно да се ожениш  за тази на която си направил комплимент във фитнеса или в магазина. Той е дърво, това. На жените дай им комплименти и с повод и без повод. Никоя не се оплаква от тях….. колко е сложно, като си купува кафе всеки ден в магазина да каже на момичето, че днес изглежда супер, на  6-тия път тя ще му обърне внимание стига той да не е дърво.

# 193
  • София
Както и едно “здравей” не е падението на хилядолетието.

# 194
Не виждам нищо лошо в това мъж да заговори жена в определена подходяща ситуация. Едно такова случайно заговаряне и вече 15-16 години не мога да се отърва Joy

Общи условия

Активация на акаунт