Да си сам на 30+

• 17 960
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
  • У дома... някъде
И при мен е така.
Най-хубавите неща се случват неочаквано,без планиране и предубедености!
То това е естествения път на нещата и любовите, точно когато най малко очакваш.
Затова човек трябва да е позитивен,отворен за общуване и  така.
Преди време една приятелка беше в подобна ситуация като автора, близък неин приятел
към който имаше чувства  си играеше на топло-студено с нея,тя дори   прекрати връзката си тогава заради него!
Не изпитваше нищо към   партньора с който живееха по това време...навика и това да не е сама я държаха там,но към въпрсният приятел имаше много голяма тръпка,емоции,нещо много различно.

Мина време,реши да се разделят с партньора си и да опита да бъде щастлива,по това време близкият приятел и показвал ,че може да бъдат заедно.
Но....,в един момент просто се отдалечил и изчезнал.
Бягството и нерешителността са най големите критерии по които да разбереш един МЪЖ колко струва и колко "любов" има в него.
Това няма да казвам как и се отрази психически,сякаш е нищо струваща жена. Сега е сама и дълго време ще лекува травмите си,преди да започне на чисто нова връзка.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 08:12 от mira5356

# 196
Трудно е да си център на вселената, самотно и студено Worried

# 197
Нещата има шанс приключат едва когато авторът и мечтаната му жена се съберат и тя си намери друг да си пише с него и да се виждат на кафенце. Или когато тя си приключи сегашната връзка, но си избере трети, защото към автора очевидно чувства няма. Дано само някоя невинна жена да не пострада, докато двамата се изясняват.

# 198
Нещата има шанс приключат едва когато авторът и мечтаната му жена се съберат и тя си намери друг да си пише с него и да се виждат на кафенце. Или когато тя си приключи сегашната връзка, но си избере трети, защото към автора очевидно чувства няма. Дано само някоя невинна жена да не пострада, докато двамата се изясняват.

И аз това се чудя, двама интелигентни души, около 30-те, жената знае за чувствата на мъжа, избира друг/нейно право е /, но продължава да го търси по някаква причина /??/, не се ли сеща че след като той не я иска само за приятел, това не е ОК,  той от своя страна не я отриза направо, и продължава 4г. тая агония... Защо си го причиняват това?
Нещата или се случват или не, другото е илюзия.

# 199
Явно на някои хора им харесва да са във филм и си го правят епичен, многосериен. На тази жена като й побелее косата и като си скрие хубавите очи зад едни очила може и да ти мине харесването, но тогава въпросът ще е "Да си сам на 50+" и съвсем няма да му се намери отговор който да ти хареса. Сега поне имаш разни възможности за излизане от кинозалата и шанс наистина да се порадваш на живота.

# 200
На мен нещо не ми се вярва жената да знае за чак такава дълбочина на обсесията.

# 201
Грешни са ви разсъжденията, моята приятелка действително се обърна, но едва когато ме видя да се хвана на сериозно с друга. Обаче ние бяхме много близки и второ тя имаше много силен интерес преди да станем приятели, реално аз я отрязах. Докато при автора се виждат рядко и изобщо не вярвам тя да има или да е имала някога нещо повече от приятелски чувства и загриженост към него. Така че съм убеден, че няма никакъв шанс да е с нея, и фактът, че токова години не може да го преодолее, въпреки че е наясно с последното говори за някакъв психологичен проблем при него. Който май не от сега, съдейки по стари негови постове.

# 202
Грешни са ви разсъжденията, моята приятелка действително се обърна, но едва когато ме видя да се хвана на сериозно с друга. Обаче ние бяхме много близки и второ тя имаше много силен интерес преди да станем приятели, реално аз я отрязах. Докато при автора се виждат рядко и изобщо не вярвам тя да има или да е имала някога нещо повече от приятелски чувства и загриженост към него. Така че съм убеден, че няма никакъв шанс да е с нея, и фактът, че токова години не може да го преодолее, въпреки че е наясно с последното говори за някакъв психологичен проблем при него. Който май не от сега, съдейки по стари негови постове.

Малко оф топик , но ми стана интересно
Значи ти първо я отрязваш, ставате само приятели, но после почваш да я харесваш или как?
Как се оказахте заедно накрая?

# 203
Мисля че открих къде е проблема.
В мен си е.
Ще поработя над него сам.
Ако не успея ще потърся психолог.

При успех ще споделя, за да се избавят и други изпаднали в него.

Няма общо с жените.

Самият проблем се корени в мъжа и неговия начин на живот, особено ако си е вредял сам на себе си в продължение на години.

Ключът към успеха е приемането на проблема и автокорекция, ако не е възможна самостоятелна корекция е нужна помощ от друг професионалист който да те насочи в прехода към връщане към нормалният начин на живот. Ключа не е някой да ти го каже а сам да се осъзнаеш, но и леко побутване от страни някой който те преценява и вижда също би допринесло.

Относно сайтовете за запознанства,  моля ви не го препоръчвайте, там масово са хора с проблеми, които не подлежат на корекции, още при регистрацията ми в подобни сайтове открих една бивша ухажорка, която отрязах и избягах с 200 преди време, бивша суиченичка, дори съседка в родният ми град, просто и надуших проблемите и. Никой не би желал такъв спътник в живота си.

Това може да сполети не само мъже, може и жени.

Специално за тази която визирам, бях успял да се добера до всичките и регистрации и да и видя всичките чатове преди години, тогава не беше трудно да успееш да влезеш в чужди профили особено ако и Wi-Fi свързаността и е на 50 метра от теб. Видях че нищо не се е променило в нея след толкова години и това ме стресна жестоко, не искам да съм в подобно положение с вечна регистрация е сайтове а живота ми да поеме по естествения си ход както природата е отредила.

Учуден съм че за тази която си умирам истински не е избягала със същите 200 за тези години.

Явно е видяла нещо в мен хубаво.
Или просто каквото и да е без значение.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:32 от Анонимен

# 204
Всички проблеми идват от самите нас и нашата нагласа към околния свят.

# 205
  • У дома... някъде
Ако винаги си се държал по един и  същи начин с жените в живота ти и не се получава и се разделяте,може би е време да смениш отношението или подхода си към тях.
Смени тактиката занапред и помни,че която и да е след време-всяка жена ще цени уважение,отношение,дребните неща в ежедневието под формата на мъничко помощ от теб и най-вече бъди искрен ,само така когато има някакви казуси или недоразумения  могат да се решат.
Успех и късмет!
Можеш! Ето вече си взел решение,,сега е ред на практиката.
Докажи го на себе си!

# 206
Ако винаги си се държал по един и  същи начин с жените в живота ти и не се получава и се разделяте,може би е време да смениш отношението или подхода си към тях.
Смени тактиката занапред и помни,че която и да е след време-всяка жена ще цени уважение,отношение,дребните неща в ежедневието под формата на мъничко помощ от теб и най-вече бъди искрен ,само така когато има някакви казуси или недоразумения  могат да се решат.
Успех и късмет!
Можеш! Ето вече си взел решение,,сега е ред на практиката.
Докажи го на себе си!

Винаги съм се държал добре с жените, нямам проблем с общуването.

Друго е, ако успея да се измъкна от това състояние ще споделя с детайли.
За да е полезно и за някой, някоя в бъдеще.

# 207
Много си колеблив. Време е да замениш “ако” с “като”.
Спри да си вредиш!
Приеми и продължавай!

# 208
Моята психоложка винаги ми казваше “Не се подценявай, всеки човек е достоен за любов, обичай себе си и любовта сама ще дойде”
и с тази мисъл напред Simple Smile

# 209

Малко оф топик , но ми стана интересно
Значи ти първо я отрязваш, ставате само приятели, но после почваш да я харесваш или как?
Как се оказахте заедно накрая?

Дълга история, много пъти съм я писал, вече не ми се занимава. Няма хепи енд, не сме и не сме били заедно, иначе винаги сме се харесвали. Ако ти се занимава върни назад из темите, имаше една тема за приятелството между мъж и жена, там съм писал доста подробно.

Общи условия

Активация на акаунт