Да си сам на 30+

• 18 050
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Защо да е комерсиална? Че е избрала друг с когото е и днес?
В конкурентна среда сме все пак, не се полага поравно на всички.
Още повече, че там са някакви проекции, без адекватна атестация, ако ме разбирате.

# 151
  • У дома... някъде

Още повече, че там са някакви проекции, без адекватна атестация, ако ме разбирате.
Тук се подписвам с две ръце!

# 152
От нейна страна е жестоко, да. Иска да те държи близо до себе си, има чувства към теб, но държи там кокала, защото явно е и прагматична / да не я наричам меркантилна или използвачка.
Не е коректно към теб. А ако ти наистина я искаш, желаеш, вкарай малко ряз и си я поискай, по-твърдо действай. Защо да си по-малко от другия?

# 153
А може въпросната да си го държи за резерва, ако нещо се обърка с нейния. И междувременно интересът на автора да подхранва самочувствието на момата.

# 154
Няма как да се влюбиш в друг/а, докато си влюбен в някой. Помисли над това.
Една несподелена любов съм имала като бях на 14-15. Той беше към 23-24 и не искаше да е с мен, защото съм била още малка. После случайно попаднахме в една компания като бях около 20. Тогава вече мнооооого ме искаше, ама аз му казах, че вече е много дърт.
....та така, с неосъществените любови. Минава им времето, идва друго. Да си действал, когато в бил момента. После продължаваш напред. Ти заслужаваш повече от някой, който не е сигурен в теб.

# 155
На 14-15 не е осъзната любов, увлечение е. Изпепеляващите любови се случват след определен опит в живота.

# 156
А дали не е просто единствената която му обръща внимание? Може да е от загриженост, може да и напомня на някой друг близък, майчино чувство или нещо подобно? Не е задължително непременно да си храни егото с него или да го държи на резервната скамейка. От други негови постове разбирам, че доста му куца общуването с жени. Авторе, опитвал ли си поне да излизаш с други жени, да имаш някаква връзка с тях дори и да не се получава, и какъв беше резултата?

# 157
Здравей,

Съгласна съм, че в миналото не се живее.  Но е много по-лесно да се каже това, отколкото да се изпълни. Особено като още имаш чувства. Но, трябва да продължиш, обаче не да бягаш и да си мислиш, че си продължил, а наистина да продължиш. Изправи се пред ситуацията и я гледай в очите, но и отвън, виж голямата картина, цялостно. Нормално е да те боли, не бягай от болката. Тя сама ще отмине. Един ден ще видиш, че вече не те боли. Но, дай си шанс. Казваш си, днес ще погледна болката в очите, ще изживея как се чувствам, и после продължавам напред.

Този сериал е комедиен, но в него Мос помага на най-добрия си приятел Рой да превъзмогне една тежка раздяла с ролева игра. Дано те разведри малко и ти помогне. Трябва ти closure, не знам точната дума на български. Или директно говориш с момичето откровено и се изяснявате, или си вземаш окончателно чао и си даваш шанс да си щастлив. Желая ти успех!

https://m.youtube.com/watch?v=otdSVHIds94

# 158
  • У дома... някъде
Няма смелост и решителност момчето,как да се изправи срещу болката си?
А всъщност това е неговото "спасение"   -дали ще си я вземе момата само за себе си,или ще си кажат довиждане... зависи от неговите действия и решителност.
И в двата случая ще бъде победител.  
В единия че е победил себе  и страха да открие същността на чувствата си ,в другия ще има евентуално жената която иска само за себе си.

# 159
Цитат
А тя може би не знае,че ти имаш такива чувства към нея. Казвал   ли си и?
.....

- Знае всичко.  

# 160
Общовалиден принцип е, че за да получиш, трябва да дадеш. Замислял ли си се някога ти какво ще дадеш на евентуалната ти бъдеща жена и детето ви? Опитал си се да започнеш връзка с обвързана жена, сложил си я на пиедестал, но очевидно и тя не е много читава, след като 4 години ти се подиграва и те държи на къса каишка. Но иначе и коментари си позволяваш, жените по баровете не знам си какви били. Свястна жена можеш ли да разпознаеш изобщо с тези ниски критерии? Ще и кажеш ли в лицето, че тя никога няма да достигне един измислен кух идеал, а ще ти е просто заместител, защото другите имат и вече ти е време? И какво ще стане със сериозната връзка и семейството, ако утре мечтаната изгора ти свирне?
Съжалявам, че звуча толкова грубо, но въпросът на темата първоначално беше защо някои хора не се чувстват самотни без половинка - хиляди пъти предпочитам да съм сама, отколкото да имам връзка с човек, за който съм резерва.

# 161
аз сега се сетих за една ситуация от моята "младост"

Има един приятел, той беше лудо влюбен в една мацка, не съм сигурна дали след него или преди него, но тя имаше гадже
И така, от време на време, веднъж месечно му пишеше да се видят, преспиваха заедно и той все се надяваше да дойде при него и страдаше ли страдаше, а тя си се връщаше при гаджето
После пак му се обажда, оплаква се, преспиват и така...

Накрая му писна, тегли й една майна, и то дооста грубо
Сега е женен с дете

# 162
Героят не става за брак и деца, за читава жена - още по-малко. Героинята именно затова не е с него. Защо давате съвети да ù проваля по-добри отношения?

# 163
е стига де, защо пък да ме става
Може да е свестен като съпруг, да обича жена си
Изпаднал е в депресия просто

# 164
Именно. Какво значи депресия? Той ако при такъв лесен живот изпада в депресия и не знае кой път да хване, какво ще прави, когато на него чакат жена в майчинство и бебе, което не си познава собствените ръце? Особено пък такава, която е 'отмъкнал' от мъж, който не изпада в депресии. Лабилен и несигурен мъж е гаранция за проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт