Частна детска ясла в София

• 198 674
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 885
Макар и на 45-та страница се записвам да следя темата, че ме интересува болезнено вече.
Събирам мнения за Доверие и Питър Пан. До тук съм доооооста добри впечатления за
Доверие. За Питър Пан някой може ли да ми каже повече? Благодаря  Hug Hug

# 886
  • София
За Питър Пан някой може ли да ми каже повече? Благодаря  Hug Hug
За съжаление не е подробна информацията ми, но в петък миналата седмица видях една приятелка, с която не се бяхме виждали от доста време. Нейното дете е ходило в Питър Пан, а сега е в държавна градина.
Каза, че хич не били доволни от частната и че в държавната било в пъти по-хубаво.
Не знам какво не им е харесало, не питах защото не съм на тази вълна вече, но това е единственото, което имам като информация.

# 887
Здравейте. Прегледах темата максимално подробно, но не откривам каквото ме интересува.
Накратко: Търся частна/държавна ясла за предпочитане в южните райони на София /живея до Южния парк/, която да приема малки дечица. Синът ми е на 11 месеца, а аз трябва спешно да се връщам на работа. Навсякъде казват - "Най-рано на 1г. и 6м..... ако има места изобщо"... Налични баби за помощ - нямам. Спешно ми е и ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна!

# 888
Здравейте, прерових най-подробно 45-те страници и така и не открих:
 телефон на шефката на Доверие - Илонка Горанова -
Има даден някакъв мобилен преди година, но той явно не е актуален.
Може някой да ми пусне телефон на яслата или на директорката.
Благодаря

Екатерина, пуснах ти ЛС. Ние сме в Доверие!

# 889
Преди няколко години пак близо до Арена-запад, но от другата трана, в една от къщите - преди светофара с с Константин Величков, имаше една частна детска ясла Пиле и Пате. Като клуб за почасово и целодневно гледане, предимно на млако деца. Взимаха бебета и на 3 месеца. Някой знае ли нещо за този клуб? Дали съществува още?

# 890
Привет, знам за МИЛА в Бъкстон - взимат от 8 мес., имало една зад хотел Хемус само трябва да е проходило детето, 106 хлапета в Бояна (по-скоро са по часове), има и в Лозенец само че нямат дворове или са много малки, проверявай задължително за разрешителни от Мин. на обр., ХЕИ и т.н. Пиши на л.с. ако мога да помогна

# 891
здравейте,
имам следния вьпрос,за квартал Люлин,
толкова е голям а намерих само "Чудната кьща".
моля да ми даде някой инфо за друга часна ясла  Praynig
мерси   bouquet

# 892
Здравейте на всички!
Първо , благодаря на всички, които сте писали тук,страхотни сте с всичката тази информация. Наистина, всяко мнение е субективно, няма как. Аз от доста време се ровя из форума и вече реших да се регистрирам, тъй като посъбрах доста информация, която може би ще бъде полезна на някои.
 Дъщеричката ми е на година и седем месеца и искаме от февруари да я запишем някъде. Живеем в „Дървеница”. На доста места се обадихме с таткото, някои ги посетихме лично. Телефоните и адресите на всички ги има из сайта,но мога да ги допиша, ако някои изяви желание. Ще карам накратко и подред:
„Еспа” ни е близо, но е  скъпичко, иначе имам позната, чието детенце е там и са много доволни.
Ходихме до „Ежко Бежко”, директорката е любезна, но нещо като цяло градината не ми допадна; особено това, че играят и спят на едно място; не вярвам да се държат лошо с децата, но на мен ми се иска да намерим място, където има повече веселие и ентусиазъм , не просто да се убива времето. Поне като ще е на такава цена.
Ходихме и до „Палечка” на Японския. В другата до радиото било пълно. Много беше симпатична жената, която ни посрещна, предполагам че във всяко друго отношение може да се кажат добри  думи, освен едно, с което се съгласявам с предходните две мнения- като почти навсякъде в центъра е сенчесто и усойно. Влажно е и няма слънце, да не говорим за дворчето.  Те като цяло обаче току-що са се нанесли, но не са ремонтирали още.  Предвиждат подобрения, но в момента е това. Като цена е най-ниското което срещнахме - 330лв. на месец.
С много лошо впечатление останахме  от „Приятел на детето”. Не искам да засягам никой и ще кажа само – сърдити лели, лоша поддръжка. Аз лично не бих си дала детето  там. Така или иначе казват, че няма места – живи и здрави.
„Вила Вилекула” – много симпатична директорката, правили са ремонт, има и непроходили деца- като цяло е  доста добре. Лошото е, че  пак като в центъра е мръсно по условие. В тиха уличка е, но все пак на 20 метра от булеварда, пушилката и гара Подуене.  Ако се примири човек с факта, че навсякъде  в София е така и не държи много на разходките, предполагам ще остане доволен. 
В „Приказната  Фея” нямало места, не записват предварително – трябва да уцелиш момента. Не съм го виждала на живо, говорих по телефона.
В „Рай” най- малките са на 2 години.
За „Хоум суиит хоум” от телефонен разговор разбрах, че е само почасово, не е като ясла.
„Съни” имат новооткрити групи в къща в квартал „Кръстова Вада” - това е под  „Драгалевци”. Изглежда отлично в сайта, но от това което сте писали за тази до „Исул”,  май се разубеждаваме даже да го видим  на място.  А и май вече взехме  решение.
От всичко видяно най-ни допада „Немо”  като условия, като подход, концепция, ентусиазъм. Дребни детайли говорят за цялостното отношение. На нея сме се спряли. Дълго търсих мнения из форума, но почти нищо не намерих.  На няколко места е повдигнат въпроса, но няма отговори. Все пак, ако някои има какво да каже – моля да го направи. В петък отиваме да видим отново и да вземем договора да го разгледаме. Предполагам, че към края на другата седмица ще го подпишем, ако нещо не ни разубеди.
 Със сигурност никъде няма да е като вкъщи с мама и отсега ми се свива сърцето за февруари, и аз ако не ми се налагаше сигурно щях  да я запиша направо на градина. Но..дано..

# 893

„Вила Вилекула” – много симпатична директорката, правили са ремонт, има и непроходили деца- като цяло е  доста добре. Лошото е, че  пак като в центъра е мръсно по условие. В тиха уличка е, но все пак на 20 метра от булеварда, пушилката и гара Подуене.  Ако се примири човек с факта, че навсякъде  в София е така и не държи много на разходките, предполагам ще остане доволен. 

За „Хоум суиит хоум” от телефонен разговор разбрах, че е само почасово, не е като ясла.
„Съни” имат новооткрити групи в къща в квартал „Кръстова Вада” - това е под  „Драгалевци”.

Аз ходих във Вила Вилекула преди около 2 месеца и изобщо не останах със същите впечатления. Но може би ремонта е бил след това. Това което не ми хареса е, че вратата на дворчето беше открехната към улицата, дворчето едно такова бетонно, жените се държаха доста дръпнато и странно.
Хоум Суит Хоум си работи като ясла. Но също е пълно и е със записване за около 7-8 месеца напред, което не гарантира нищо. Уж ще се местят в по-голяма къща но засега си е все така. Проверявах я редовно, защото ми е съвсем до вкъщи и ми е много удобно.

# 894
  • София
vsestranna_vse_po_stranna , страхотно описание си направила Simple Smile Със сигурност ще е полезно на майките. Моето дете ходеше във ВВ и не съм доволна, по-напред съм писала. А в Доверие погледнахте ли? С/у парка в Редута. Напоследък има много доволни, гледам че обновяват и ремонтират непрекъснато.

# 895
  • в моя свят на мир и любов
vsestranna_vse_po_stranna , страхотно описание си направила Simple Smile Със сигурност ще е полезно на майките. Моето дете ходеше във ВВ и не съм доволна, по-напред съм писала. А в Доверие погледнахте ли? С/у парка в Редута. Напоследък има много доволни, гледам че обновяват и ремонтират непрекъснато.

Здравей diana_t   bouquet

Аз като цяло не съм много претенциозна що се отнася до обстановката. За мен е най-важно отношението към децата.

В момента двете ми деца са в "Доверие" и мога да споделя лични впечатления. Значи бебешката им група и групата 2-3 годишни дечица са супер. Когато и да отида какичките са изключително мили, вежливи и внимателнилни с малките сладури.
Отделно от това ги извеждат навън във всяка удобна минута, подходящо облечени и без никакво повишаване на тон.
Просто са прекрасни. Дори се съобразяват с особеностите на характера на всяко мъниче. Само ме притеснява, че са твърде много дечицата.

Не мога да кажа същото за детската им градина. Уж какичките са любезни сутрин, обстановката е приятна и дори луксозна, имат някакви занимания, НО моето дете всяка вечер реве вкъщи, че не иска да ходи на градина.
В добавка за този един месец, в който посещава градината, милото ми прекрасно и любезно момиченце се превърна в грубиянка.
Преди говореше на вие на непознатите хора и дори на други деца, които са по-големи от нея.
Сега започна да използва думи като Тъпак, Идиотка, Простак, Дрисла, Пикльо и т.н. Започна да блъска и бута сестра си с повод и без повод, непрекъснато я обижда.
У дома тези думи и такова поведение не се толерират и не съм съгласна детето ми да ги употребява  Naughty

В добавка на това една сутрин отидох по-късно за нещо и чух как едната какичка крещеше истерично на децата, вместо да се обърне любезно към тях.  Това по повод, че всички дечица бяха готови със възложената им задача и я викаха за да й покажат.
Ами трябва да ви кажа, че за да крещя така на  моите деца, трябва да са ми късали нервите часове и дни подред. 

Още не съм говорила с директорката, но непременно ще го направя.
Не плащам 500лв на месец за такова отношение. Crossing Arms

ПП: Извинете, че се разприказвах за градина, темата е за яслите. Та от яслата в "Доверие" съм изключително доволна.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:14 от luda

# 896
luda, това, което разказваш за градината е много обезпокоително  Confused Непременно трябва да уведомиш директорката, със сигурност ще реагира  Peace
Ние също сме в яслата на "Доверие" и имам чудни впечатления от какичките, има само една с дълга тъмна коса, дето ми се струва много отвеяна и все не знае защо това и онова, но иначе е мила с децата.
Определено мога да кажа, че тази ясла ме грабна не само от отзивите за нея, но и обстановката вътре-за мен е от огромно значение. При обиколката за избор на ясла преживях такъв шок от това, което видях в мизерии като Съни и Вила Вилекула, че още се чудя как имат разрешение да работят  #Crazy Crossing Arms

# 897
Синът ми изкара един месец в частна ясла Приятел на детето, в комплекса БАН,от който месец има 8 присъствени дни, които реално са 4 цели дни.Определено не става за малки- разбирайте под 3-годишна възраст- деца.В момента дори не говоря за настроения и отношение на персонала, просто не умеят хората да се справят с толкова малки деца!!Добре, че го приеха в държавна ясла, от която и аз съм в пъти по-доволна Peace
Ако сте За вариант частна ясла- тази можете да я подминете без притеснения!

# 898
Ние "Доверие" я прескочихме, защото четох, че нямат собствен двор; парка отсреща не е много пригоден за деца все още и не ми се струва добра идея да влизат,да излизат..  А и единствено информация за нея намерих тук във форума- нямат сайт,поне аз не намерих. Може и да си струва да се види на място, наистина с толкова добри отзиви. Макар че това за детската градина сега не звучи много добре.

За ВВ-ремонтът е съвсем нов, като ходихме там и имаше тежък мирис на боя.Не беше особено  проветрено, направо едвам се дишаше. Казаха,че проветряват сутрин. Но пък като влизахме точно си тръгваше едно детенце, което не искаше да си ходи.

А за "Приятел на детето" - това което съм написала е мнооого меко казано, но съм напълно съгласна с Fiffi:
"Ако сте За вариант частна ясла- тази можете да я подминете без притеснения!"

# 899
здравейте,аз днес занесох резултатите на Дари и утре мисля да я пусна в Доверие.надявам се добре да се адаптира,а вечерта ще се отчета и аз.но като гледам няма недоволни от там,надявам се да не съм първата./Дари ще е в най- малката група/ Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт