Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...38

• 106 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Репортер видял, че на пътя се е събрала тълпа. Очевидно била станала катастрофа.
- Пуснете ме, пуснете ме! - проправил си път напред той.
- Аз съм синът на жертвата!
Тълпата го пуснала. Пред колата лежало магаре...

# 526
  • Пазарджик

# 527
  • София
Над смълчаните полета дрънкат бирени шишета. Някой носи пълна каса, тръгнал е за маса....

# 528
# 529
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 530
Лекция в медицинския институт. Преподавателката пита:
- Кажете, кой орган на човека може да увеличава размерите си десет пъти?
В аудиторията се разнесло:
- "Hи-хи-хи", "ха-ха-ха".
Преподавателката:
- Отговарям - зеницата на окото може да увеличава размера си десет пъти. А вашето "хи-хи-хи-, "ха-ха-ха", само два пъти и половина.

# 531
# 532
# 533
# 534
# 535
- Миличка,хапни си малко тортичка!
- Мерси, Мечо - не искам!
- Хайде,де,зайче! Виж само каква е апетитна!
- Казах вече:не,благодаря!
- Ама ти не я яж цялата,бе,слънчице! Чупни си само едно малко парченце ей-оттук! Моля те,принцесо!
- Оффф...досаден си като конска муха,да знаеш! Не ям сладко след шест часа и точка по въпроса! Толкова ли не можеш да го запомниш? Не мога да разбера - тъп ли си, малоумен ли си...
- Айде,яж торта,ма,кифло залупена! Вътре има пръстен! Искам да ти предложа брак,бе шматко зазтреляна! И да живеем в мир и сговор,бе,овцо заблеяна!

# 536
# 537
  • София
Съпруг разбрал, че жена му се заиграва с любовник от друг град и започнал да я държи по от късо. Жената се обадила на любовника си и му обяснила, че мъжът ѝ е разбрал и няма как да се срещат, а той ѝ казал, че ще направи нещо по въпроса. Пристига телеграма до съпругата (изпратена от любовника): - "Леля ти почина. Утре е погребението. Трябва да дойдеш."
- Скъпи, трябва да отида, тя ми беше много близка.
Мъжът се позамислил и отсякъл:
- Добре, обаче отиваш с мама!
Младата булка отново се обадила и обяснила за ситуацията. Мъжът качил майка си и жена си в колата и ги закарал на автобусната спирка. Изчакал да тръгне автобусът и се прибрал. Пристига автобусът в съседния град и двете жени слизат. От две коли слизат двама и канят двете жени. Свекървата се качва в едната кола, а снахата в другата. И така три дни нито се виждат нито се чуват. На четвъртият ден спират двете коли на спирката. От едната слиза снахата и се качва в автобуса, а от другата слиза свекървата и сяда до снахата в автобуса.
Снахата пита гузно свекървата.
- Мамо, какво ще обясняваме?!?
Свекървата казала.
- Ти, дъще, квот искаш обяснявай. Аз на деветтe и четиридесетте дена пак съм тук.

# 538
  • тук, на мястото си

# 539
  • София
- Как си Пенке?
- Кат’ кукла Барби...
- Аааа, стройна и красива!?
- Не ма... коленете ми не съ сгъват...

Общи условия

Активация на акаунт